Όχι, δεν έχουν τίποτα το Core
Οι τύποι είναι παλιές μούρες στο “κουρμπέτι”.Κατ’αρχήν έχουν περιοδεύσει στο παρελθόν στην Ευρώπη support σε Converge,The Dillinger Escape Plan και Botch,οπότε μόνο άσχετοι με τη σκηνή του mathcore δεν είναι.Έχουν κυκλοφορήσει ένα split με τους Born Under Saturn,στο οποίο και εκεί έπαιζαν mathcore.Επίσης έχουν κυκλοφορήσει split με τον Γιαπωνέζο guru του noise Merzbow.Σε εκείνο το δισκάκι συνεχίζουν το math στυλ τους,αλλά το εμπλουτίζουν με πολλά noise στοιχεία (λογικό).Sorry που δεν ανέφερα και αυτά τα 2 στο προηγούμενο post,απλά το Shaping The Random είναι η πιο “κανονική” τους κυκλοφορία.Αν μπορεί να θεωρηθεί και αυτή “κανονική”,καθώς μετά βίας ξεπερνά τα 25 λεπτά.Στο οποίο παίζουν τσιτωμένο mathcore με όλα τα “καλούδια” μέσα!
Τώρα για το παρόν…Υφίσταται και παραυφίσταται ευτύχως!Συγκεκριμένα,όταν είχαν έρθει τον Ιανουάριο του 2009 για live (κατα την προσωπική μου άποψη το καλύτερο live που έχω δει), είχαν παίξει 2 νέα τους κομμάτια σε εκείνη την εμφάνιση.Και αν κρίνω απο αυτά που έπαιξαν, θα μας κάνουν να ξεχάσουμε το Malval…Μιλάμε για διαστημικά πράγματα!
Είχα κάτσει μετά το live και είχα μιλήσει για ένα τεταρτάκι με τον κιθαρίστα τους.Μου είχε πει ότι είχαν πλάνο να το κυκλοφόρησουν το Μάρτη του 2010.Ακόμα τίποτα…Αλλά είναι γνωστοί ότι δουλεύουν με ρυθμούς χελώνας.Δεν πειράζει,επειδή λογικά θα πρόκειται για κάτι το απίστευτο,ας περιμένω και μέχρι το 2020 (που λέει ο λόγος,βγάλτε το τώρα ρε να τρελαθούμε)!!!
πράγματι, το Shaping The Random είναι ένα μικρό (:P) αριστούργημα! πρόσφατα το άκουσα. σε στέλνει, ε. φοβερή πρόταση, καλά που το ανέφερες :thumbup: τσιτωμένο mathcore, όπως τα λες.