ααα και να προσθεσω οτι δεν θεωρω τους slipknot, nu metal με την εννοια που λεμε\λεγαμε επισης groups οπως οι limb bizkit,linkin park,papa roach κλπ κλπ. Τους θεωρω new metal με την εννοια οτι παιξανε κατι καινουργιο\συγχρονο crossover!
Μα, δεν ξεκινάω κάποιο flame ή κάτι παρόμοιο,οι Korn (αν εξαιρέσουμε κανα 2 συνεργασίες που έγιναν στα '80’s όπως οι Public Enemy με τους Anthrax) ξεκίνησαν το nu… Και ναι, οι Slipknot δεν παίζουνε nu αλλά ένα μείγμα thrashonu…
συμφωνω για Korn,προσθεσε το roots των sepultura,το παιξιμο του dimebag,τους prong,τους faith no more,και φυσικα τους mordred!αλλα οπως ξαναειπα αναφερουμε αγαπημενες μπαντες.δηλ με λιγα λογια μ’αρεσουν προσωπικα περισσοτερο οι slipknot απο τους korn,χωρις ομως να αμφισβητω την αξια των korn πανω στους slipknot και στις υπολοιπες μπαντες!
Tο πρώτο album των Κorn άνοιξε σχολή (αν και τότε τους βρίζαμε όλοι…)…8)
το χανε πει και 3 κυριοι ονοματι Ron Royce,Tommy Baron και Marquis Mark,οτι οι korn θα γινουν μεγαλοι μια μερα!
Τι ακριβώς είχαν πει και πότε το είπαν? :-k
πριν κυκλοφορησει το πρωτο τους αλμπουμ,εχωντας ακουσει το ντεμο τους,λεγανε οτι η μπαντα αυτη θα γινει μεγαλη μια μερα και θα πρωτοστατησει στην μουσικη!ψαχνω να βρω σαν τρελος το περιοδικο που το διαβασα,δεν το χω βρει ακομα…
Αχά! Δεν το 'χα ακούσει αυτό. Thanx.
Πάντως από κάτι τέτοια αποδεικνύεται ότι ακόμα και οι ευφυέστεροι μουσικοί (για μένα οι Coroner ανήκουν στην elit) λένε μαλακίες καμιά φορά.
αυτο που ξερω εγω ηταν οτι πεσανε μεσα.μεγαλη μαγκια τετοια προβλεψη,εχωντας ακουσει μονο τα ντεμος μιας μπαντας.οπωτε ακυρο το σχολειο περι μαλακιας!
εξαλου πιστευω οτι οι coroner ειχανε στο grin στοιχεια μεσα,τα οποια αργοτερα θα τα αποκαλουσαμε nu!
ακουστε το πιο προσεκτικα και θα δειτε για τι μιλαω!
Φοβερή η δεκαετία του 90
Grunge, alternative, sludge…
Για αγαπημένη σίγουρα Smashing Pumpkins
για αντιπαθητική θα το σκεφτώ και θα επιστρέψω…
Sorry κιόλας, αλλά τέτοια μπάντα να την βράσω!
Άλλωστε είναι ιδέα μου ή οι Korn έχουν ψιλοεξαφανιστεί τα τελευταία χρόνια?
Μπα,απλώς μερικοί άνθρωποι είναι διορατικοί…Αυτό είναι όλο…
(Αν οι μουσικοί σκέφτονταν σαν και εμάς θα το χαμε κλείσει το μαγαζί προ πολλού)
Σ’ αυτό δεν έχεις άδικο.
καλα και εμενα δεν με τρελαινουν,μου αρεσουν ως ενα σημειο,αλλα δεν μπορω να αγνοησω το γεγονος οτι εχουν επηρεασει πολυ κοσμο,οτι εγιναν ενα μεγαλο ονομα και οτι πουλησαν εκατομμυρια παιζοντας heavy μουσικη!
σωστο το σχολιο για τη σκεψη!
Συμφωνω. Παροτι και μενα με αφηνουν παγερα αδιαφορο αναγνωριζω πως εχουν επηρεασει μεγαλο κομματι μια σκηνης που εχει προσφερει ομορφα πραγματα (και πολλες αηδιες βεβαιως!)…
Για`μενα δεν παίζει σύγκριση Korn με Slipknot κατά πρώτον και SOAD κατά δεύτερον. Το μόνο credit που μπορούν να πάρουν οι Κorn είναι το nu metal, που προσωπικά στη συντριπτική του πλειοψηφία μου είναι αδιάφορο. Κατά τα άλλα τα albums τους δεν έχουν τίποτα το ιδιαίτερο. Αντίθετα, μου φαίνεται αδύνατο να βαρεθεί κανείς ένα αλμπουμ System (εκτός ίσως από τα δύο τελευταία) ή Slipknot, με τα τόσα διαφορετικά πράγματα που συνδυάζουν αυτές οι μπάντες, δημιουργώντας πραγματικά ενδιαφέρουσα και ποιοτική μουσική (ειδικά οι Slipknot).
I agree
αγαπημενη RED HOT CHILI PEPPERS
αντιπαθητικη ΠΟΛΛΕΣ…
+1 συμφωνω στο πρωτο:)
δεν μπορω να πω οτι αντιπαθω ιδιαιτερα μια 90’s μπαντα…
Αγαπημενες: Rage against the Machine, Pantera
Αντιπαθητικες: HIM, Lacuna coil