Αγαπημένη 90's μπάντα-Πιο αντιπαθητική 90's μπάντα

Αγαπημενες: Νeurosis, Eyehategod, Senser
Αντιπαθητικες: Hammerfall, Arch Enemy

90΄ς μπαντα = μπάντα που δημιουργηθηκε μετα το 90

εκαναν μεγαλη επιτυχια απο τ 1991…

κ επισης δεν διευκρινιζει για αυτες που δημιουργηθηκαν μετα το 90

υπάρχουν πάντα και εξαιρέσεις φίλε παναγιώτη.
π.χ θα έλεγες ποτέ τους pantera 80s μπάντα?
ή τους obituary?

Πιο αντιπαθητική ---------> ΑΝΕΤΟΤΑΤΑ Ιn Flames.

σίγουρα υπάρχουν εξαιρέσεις, αλλά οι RHCP δεν είναι σε αυτές καθώς στα 80’ς έχουν βγάλει έναν σωρο δίσκους. οκ και εγώ από το blood sugar sex magic τους έμαθα στις αρχες των 90’ς, αλλά δεν σημαίνει ότι είναι 90’ς μπάντα.

όσο για τους Pantera, αμα σου πω ότι μου αρέσουν και τα πρώτα τους θα με περάσεις για περιέργο, αλλά είναι αλήθεια ότι μπορεί να τα γουστάρω και περισσότερο από κάποια από τα επόμενα τους. αλλά γενικα ναι τους pantera τους θεωρω 90’ς μπάντα.

Οι Obituary δεν μπαίνουν σε δεκαετία, είναι αεναοι, άναρχοι, και ασύλληπτοι καθώς αντιστρέφουν το βέλος του χρόνου με ένα μούγκρισμα του Tardy (ακα ο Τσακ Νορρις του death metal). :stuck_out_tongue:

εδιτ:: μόλις είδα ότι την συγκεκριμένη συζήτηση την έχω ξανακάνει στην αρχη του θρεντ.

Kyuss,Dream Theater,Nevermire,Pearl Jam,Corrosion Of Conformity
Aντιπαθητικες:Nirvana,Offspring,Oasis,HIM,Green Day

Aγαπημενες : Gamma Ray, HammerFall, Kamelot, Heaven’s Gate, Edguy, Angra, Stratovarius, Nocturnal Rites, Sacred Steel, Dark Tranquillity, Grave Digger (για τα 90’s albums).

Aντιπαθητικες : Slipknot, Korn, System Of A Down, Nirvana, Pantera, Gorgoroth, Meshuggah, Machine Head, Soulfly, Green Day, Linkin Park, Tool.

απο μεταλ
psychotic waltz / nightwish κτλ

Από 90’s ψοφάω για…

Tool
Psychotic Waltz
Paradise Lost
Nevermore
Arcturus
Fates Warning (…τέλος πάντων για την 90’s περίοδο τους, Παναγιώτη! :p)
My Dying Bride
Skyclad
Dream Theater (αν και στα 00’s μου έγιναν ψιλοαντιπαθεις… :()
Pain of Salvation
The Lord Weird Slough Feg
Primordial
Bruce Dickinson

…και μου γυρνάνε τάντερα με…

Nirvana
Biohazard
Korn
Limp Bizkit
Linkin Park
Stratovarius
Theater of Tragedy
Rhapsody
In Flames
Dark Funeral

:Dkyuss,tool,alice in chains,nirvana,red hot chilli peppers,smashing pumpkins,RATM,white stripes,ozric tentacles,sonic youth,the cranberries,perl jam,faith no more,REM,blur,pj harvey,porcupine tree,radiohead,godspeed you black emperor,mogwai,savatage,gorillaz,κ παρα πολλα αλλα…

:?στον αντιποδα,τα περισσοτερα 80ς κλασσικα μεταλ συγκροτηματα,ολα τα power-lalalala (και ενα δειγμα τους που θα το φθονω αιωνια:stratovarious…) καθως και τα nu metal,οπως Korn,
Limp Bizkit κτλ…

No 1 Soundgarden

Αντιπαθητικές πολλές είναι…αλλά και πάλι αν κάτι δε μου αρέσει δεν το ακούω τόσο πολύ ώστε να το αντιπαθήσω…άρα μπορώ να πω ότι πολλές μου είναι αδιάφορες.8)

Πιο αγαπημένη μπάντα άνετα οι SKYCLAD
Πιο αντιπαθητική οι … Metallica!!!
Και αν κάποιος πει ότι οι Μetallica δεν είναι 90’s, για μένα τη δεκαετία του 80, ήταν άλλοι Μetallica

Αγαπημένες πολλές. Οι πρώτες που σκέφτηκα Smashing Pumpkins, Pearl Jam, Radiohead, Cranberries, Τravis και φυσικά οι Muse που μεγαλούργουν μεν στα 00’s, σχηματίστικαν όμως το '94 και εμφανίστηκαν δισκογραφικά me άλμπουμ το '99. Δεν μπορώ να πώ το ίδιο για τους Coldplay αφού κυκλόφορησαν μόνο κάποια σινγκλ και ΕP στα 90’s

Αντιπαθητικοί φυσικά οι Nirvana…

αα ok…pain of salvation:bow2:

Μιλάω για μπάντες που ανδρώθηκαν στα 90s, άσχετα με το πότε δημιουργήθηκαν

Έχουμε και λέμε:

Pantera
Tool
Dream Theater
Soundgarden
Nirvana
Smashing Pumpkins
My Dying Bride
Opeth
Meshuggah
Anathema
At The Drive-In
Cynic
Gordian Knot
Rage Against The Machine
At The Gates
In Flames
Dark Tranquillity
Θα’γραφα Pain of Salvation αλλά το μπαμ το’καναν στη νέα χιλιετία κυρίως…
Red Hot Chili Peppers (για λόγους BSSM και Califonication)
Machine Head
Pennywise
The Offspring
Porcupine Tree
Psychotic Waltz
Spiral Architect

Αυτοί μου’ρθαν τώρα

Αγαπημενοι: Rancid, Iced Earth,Guns N’ Roses,Kamelot, Epica, Nightwish, Green Day (μονο η περιοδος των
90 - αν δημιουργηθηκαν το '88)

Αντιπαθητικοι: Evanescence, ΗΙΜ, Offspring, Slipnot κι αλλοι πολλοι σιγουρα ποτ δεν μου ερχονται

λολ. σχεδόν αντίθετες οι δικές μου επιλογές

Αγαπημενες:Pantera,Tool,Oasis,Alice in Chains,Korn,Limp Bizkit,Deftones,Slipknot,Machine Head,Pennywise,In Flames.

Αντιπαθητικες:Gamma Ray,Hammerfall,Iced Earth:dizzy: