A clockwork orange

H Ludovico technique είναι Νο. 1 στα “10 more gruesome moments”.

Απιστευτη ταινια ! Απο τις καλυτερες που εχω δει και σιγουρα απο τις πολυ αγαπημενες
μου.Το σοκ που ειχα παθει οταν την ειδα πρωτη φορα στο Γυμνασιο (Γεια σου ρε Ηλια!)
ηταν μεγαλο!

Συγκλονιστική ταινία και αρκετά πρωτοποριακή για την εποχή που βγήκε!

Απο τις καλυτερες ταινιες που εχω δει ποτε μου. Το μηνυμα της κατα των ναρκωτικων, της βιας ειναι διαχρονικα! Απλα κλασσικη.

Λέτε να έχει βγει ποτέ πιο μοχθηρό χαμόγελο από αυτό?

μπροστά σε κάτι χαμόγελα του “δικού σου” Τζακ αυτό είναι πάμε τζάμπο τώρα

Μάλλον δεν υπάρχουν πιο παρανοηκά μάτια από του πρωταγωνιστή. Εμένα μου είχαν μείνει από τις πρώτες σκηνές. Όσο για την ταινία, δεν έχω κάτι ιδιαίτερο να πω. Απλά μια από τις καλύτερες όλων των εποχών!

+1

Το μεικ-απ βοηθάει βέβαια.8)

Διαφωνώ. Η καλύτερη όλων των εποχών.

Καλά, ο Ιάκωβος είναι πάντα υπεράνω, ούτε τον υπολογίζουμε… Κάποια πράγματα εννοούνται…:roll:

Και τι δε θάδινα να δω τη μούρη της μητέρας του όταν τον γεννούσε!!!:lol:

Οι μόνοι άλλοι που τους συναγωνίζονται σε χαμόγελα είναι ο δρ. Λέκτερ κι ο Freddy Krueger…

Βιαιη ταινια για την εποχη της.Σιγουρα θα ηταν μεγαλο βημα για τον Κιουμπρικ.Οταν την ειχα πρωτοδει αρχικα ειχα σοκραιστει αφου τοση βια δεν μπορει να σε αφησει ασυγκινητο και μετα αρχισα να σκεφτομαι τα νοηματα της δηλαδη στο σημειο του ‘‘σοφρωνισμου’’.Παρα πολυ καλη ταινια.

Παντως το Πενταγωνο καλει Μοσχα(οπως το εκαναν οι Ελληνες:wink: ) αν και ευφιης ταινια δειχνει την ηλικια της:wink: …Απολαμβανω τον Πητερ Σελερς φυσικα οπως και το σεναριο αλλα σε σημεια βαριεμαι λιγο…

Αυτό είναι αλήθεια… Παραείναι συγκρατημένη κομωδία… Λιώσιμο βέβαια!

απο τις καλυτερες ταινιες ολων των εποχων ετσι απλα

Ότι είπα και στο Zafrock