Aγαπημένος ήρωας της Disney

Η γενικα αντιπαλοι του Σκρουτζ.
Μουργολυκοι
Μάτζικα
Χρυσοκουκης
Ρομπαξ
(ε και μετα κατι παραπλευροι οπως Γλιτσας Λερας κλπ :p)

ρε ειμαι πολυ καμμενος τελικα :stuck_out_tongue:

Δημιουργια μπαρκς ειναι,δεν θυμαμαι τωρα την ιστορια,ειναι κ σε ενα κομιξ,παντως ειναι κ ο λογος που ο ροσα τον εβαλε στο βιος κ πολιτεια…καλα απο κακους γουσταρω αρσεν λουπεν,γ@μω τα παλικαρια…:stuck_out_tongue:

εγώ δεν έχω κανένα πρόβλημα σε ότι προτείνεις…αλλά δεν ξέρω να το κάνω εγώώώ…:oops:
άάάμαααα μου πεις πωωωωωωως…:oops::oops:

Χαχα, οκ βρε, δικό σου είναι το θρεντ, και να μην αλλάξει κάτι δεν τρέχει τίποτα. Θα χε πλάκα να προσθέταμε και ένα poll πιστεύω (με Ντόναλντ, Σκρουτζ κλπ) και απλά να προσθέταμε και ένα “plus comics” ή κάτι τέτοιο στον τίτλο, μια που μιλάμε και γι’ αυτά εδώ, ανάμεσα σε όλα… Αλλά το θρεντ είναι δικό σου και αν θες το αφήνουμε και με αυτή του τη μορφή ! 8)

μα σου είπα δεν έχω πρόβλημα,αλλά δεν ξέρω πως…:?
όντως πλάκα θα είχε!!:smiley:

Εεεε, check pm!

Εγώ θυμάμαι ότι διάβαζα κάποια κομιξ που είχαν ιστορίες με τα τρία ανίψια του Ντοναλτ, όπως και άλλες ιστορίες με τον Σκρουτζ και τον ίδιο :smiley: Α, και Αλμανάκο φυσικά!

Οκ, προσθέσαμε και ένα poll στο θρεντ για να νοστιμίσει ακόμα περισσότερο! :smiley:

(ναι, ο Φάντομ είναι ο Ντόναλντ, αλλά είπαμε να τους βάλουμε ξεχωριστά για να μη πάνε όλες οι ψήφοι πάνω τους - προλαβαίνω ερώτηση σας!)

Α, και σ’αυτό το θρεντ όσο μιλάμε για disney δεν υπάρχει off topic. Είτε λέμε για αγαπημένο χαρακτήρα, είτε λέμε για τα κόμικς. 8)

χαχα ψήφισα πρώτη!:smiley:

φοβερό poll ελλανορ!!=D>

χαχα ψήφισα πρώτη!:smiley:

φοβερό poll ellanor!!=D>

βγήκε 2 φορες?#-o

E, είναι και δικό σου ε! 8)

ολοι!!!δεν ξεχωριζω καποιον!

Πφφ. Κάναμε τόσο κόπο να κάνουμε το poll και συ μας λες “ολοι”. Ξανά πφ. [-X

xaxa, η αλήθεια είναι πως και γω δυσκολεύομαι να αποφασίσω !

Εβαλα Σκρουτζ, γιατι οπως και να’χει ολοι η Λιμνουπολη γυρω απο αυτον περιστρεφεται.

Το Μικυ Σιτυ ανεκαθεν το σνομπαρα και συνεχιζω. Ειναι και ηλιθιο σαν ονομα :stuck_out_tongue:

Στα αγγλικα πως να λεγεται?
Η Λιμνουπολη ειναι Duckburg παντως.

Mickey city:p

Λοιπον!

Ντοναλντ.Θεος.Γκρινιαρης, τεμπελης, εχει τα 3 ανίψια και τα φορτωνει δουλειες, μισει τον Γκαστονε και καταριέται την γκαντεμια του.Μπλεκει σε περιπέτειες, και χωρις ουτε καν αυτος να ξερει τα βγαζει περα.Πάμπτωχος, πεταει καμια μπιχτη στον θειο του να του δωσει λιγα λεφτα αλλα το μονο που κερδιζει ειναι λιγες δεκαρες επειδη του καθαριζει τα χρηματα:lol:

Γκαστονε.Γοης, κωλοφαρδος μεχρι αηδιας, οτι θελει το εχει, δεν μισει τον Ντοναλντ, αλλα του την μπαινει συνεχεια σε θεματα που εχουν τυχη και φυσικα νικαει:p
Ο χαρακτηρας στην ουσια που ποτε δε βγαινει χαμενος εκτος απο την ημερα των γενεθλιων του, οπου η τυχη αντιστρεφεται και ο Ντοναλντ ειναι ο τυχερος!Επικο επεισόδιο εκεινο οπου ο Ντοναλντ προσπαθει να αντιστρεψει μονιμα την τυχη τους!

Σκρουτζ.Νταξει εδω τι να πουμε, ο Σκωτσεζος με τις απειρες ιστοριες, πονηρος, εξυπνος, και φυσικα τσιγγουνης!Αν και παππουλης, ειναι πιο ενεργητικος απο τον ανιψιο του, καθε φορα εχει να αντιμετωπισει μια περιπετεια, ειτε επειδη απειλουνται τα λεφτα του, ειτε επειδη βρηκε λεφτα, και στο τελος βεβαια ειναι πλουσιοτερος:p

Ψηφισα Ντοναλντ, μου θυμιζει εμενα

Σε τί ακριβώς σου θυμίζει εσένα αν μου επιτρέπεις να ρωτησω?:slight_smile:

Εσυ, καινουργια, εξυπναδες:lol:

απαξιώ[-X[-X

Είναι ρεμάλια και τα 2 Αμαραθ!