Aγαπημένος ήρωας της Disney

ακυρο δεν το ειδα οτι το γραφει η Maria Jane

Ε, τώρα, γράφω συνέχεια εδώ (και με αποσπά από την δουλειά) αλλά δε μπορώ να αντισταθώ. Ρε συ midnight, ωραίος, το “Χριστούγεννα στην Παραγκούπολη” συγκαταλέγεται άνετα στις 10 κορυφαίες ιστορίες του Ντόναλντ όλων των εποχών, ο Μπαρκς σε όλο του μεγαλείο, τι να λέμε τώρα.

Και μια που μιλάμε για Χριστούγεννα, μη ξεχνάμε και το “Christmas On Bear Mountain”, του 1947, όπου έκανε και την πρώτη του εμφάνιση ο Σκρουτζ! Στριμμένος και σκληρός τότε, εμπνευσμένος από τον Σκρουτζ του Ντίκενς… Με τα χρόνια θα γινόταν σταδιακά ο γνωστός θείος Σκρουτζ…

Μιας και μιλάμε για τον Ντόναλντ, ακόμα ένας αγαπημένος

[SPOILER][/SPOILER]

Χαχ ωραίο τοπικ, πως και δεν το είχα βρει …

Λεπόν, μιλώντας για επικές ιστορίες, ΜΟΝΟ μια μπορεί να είναι αυτή …

μακράν η καλύτερη του ιστορία, αλλά και γενικά η καλύτερη ιστορία που έχω διαβάσει ever !!!

also bonus μια επιπλέον σελίδα που τοποθετείται μετά το κανονικό τέλος της ιστορία και ίσο δεν την ξέρει πολύς κόσμος …

Επίσης, από τον Βίο και Πολιτεία η αγαπημένη μου:

Την είχα διαβάσει αυτή την ιστορία ρεεεε! Συγκίνηση! Για την τελευταία σελίδα δεν υπάρχουν σχόλια απλά, δεν την ήξερα/θυμόμουν! :cry:

Βάλε σε σπόιλερ τις εικόνες αν θες, για το resize όμως.

[B]!!!

ΟΝΤΩΣ υπήρξε τέτοιο κομικ ρε!?![/B]
Απίστευτή εικονογράφηση. Και όχι για…(πολύ)μικρές ηλικίες- καθώς παρουσιάζονται κάπως…“τρομακτικά” για συνηθισμένη disney styled ιστορία…

Ντον Ροσα φίλε,ένας και μοναδικός.

Μπάρκς και Ρόσα είναι εκπληκτικοί και οι δύο αν και η σχεδίαση του Ρόσα είναι πιο λεπτομερείς και πλούσια και την προτιμώ.:slight_smile: Ο Σκρούτζ είναι θεός πάντως, μακράν ο πιο ενδιαφέρον χαρακτήρας για μένα! Η καλύτερη μάλλον ιστορία του είναι “Ο βίος και η πολιτεία”, μία επική ιστορία που ουσιαστικά είναι η βιογραφία του Θείου Σκρούτζ με φοβερή γραφή και αρκετές συγκινήσεις. Κρίμα που δεν την έχουν γυρίσει σε ταινία κινουμένων σχεδίων (και όχι μόνο), πιστέυω θα ήταν εκπληκτική!

Τα έχω ακόμη τα αποπάνω κόμιξ :cry: :cry: