Aγαπημένος Χαρακτήρας Looney Tunes!

road runner!:slight_smile: αν κ ειναι δυσκολη η απαντηση…

ο tweety φυσικα ειναι πολυ γλυκουλης:roll::roll::roll::roll::):stuck_out_tongue:

Pepe . Φοβερη συληψη

Sylvester! Μαζι με τον κογιοτ οι πιο συμπαθης… Εναν στοχο εχουν κ ποτε δεν προκειται να τον πετυχουν… Οι πιο γκαντεμηδες… Ψηφισα Συλβεστερ γιατι εχει πιο δυσκολο εργο (εχει αντιπαλο κ την γιαγια) κ δεν αγοραζει οπλα σαν το κογιοτ…

ειμαι αναμεσα σε bugs bunny(eep whats up doc!),yosemate sam(για το μουστακι του και τον τσαπμουκα του) και το αλλο που εχει το ονομα μεγαλης μεταλ/ροκ δισκογραφικης εταιριας που ειναι και η αγαπημενη μου

[SIZE=“5”]SYLVESTER[/SIZE]

Coyote και μετά βέβαια Pepe le Pew!

Coyote γιατί πάντα,αν και γέλαγα το λυπόπουν πάρα πολύ.πανούργος και συνάμα χαζός.
μια φορά να πιάσει θέλω τον road runer και τι στο κόσμο:(

Now playing: Anathema - Make It Right (F.F.S.)
via FoxyTunes

Κάτι θα γίνει στο τέλος. Πάντως κάπως έτσι θα είναι η κατάληξη…

χαχαχα :respect:

Now playing: Saturnus - Thus My Heart Weepeth For Thee
via FoxyTunes

TAZ MANIAAAAAAAA!!! ΤΕΛΕΙΟΣ!! :stuck_out_tongue:

για μενα ΤΑΖ!!!
ειναι φοβερος!!!

ταζμανιαν ντεβιλ λεμε!ειναι τρελο παλικαρι!!!

sylvester(παιδικη αγαπη:D)
coyote(θεος)
yosemite sam

Daffy!!! Μετα θα ψηφιζα Coyote και μετα…Taz!

sylvester (σε ισοβαθμία περίπου με κογιότ)… Απλά αντιπαθώ τον τουίτι περισσότερο από ο,τι το beep-beep… δεν τον τρώει να ησυχάσουμε πια…

Καποτε μια κοπελα μου είπε οτι μοιάζω με τον tazz. Γι’αυτο λοιπόν θα τον ψηφίσω. Βέβαια ακόμα δεν έχω καταλάβει που μοιάζω με τον tazz. Δεν κάνω ΑΑΟΘΔΣΛΑΙΓΔΑΟΔΘΑΦΓΔΑΗΥΔΦΑΞ που κάνει κ αυτος!

Pepe Le Pew!!!

Και λείπει ο Marvin the Martian (είναι ο δεύτερος αγαπημένος μου)

Ο Ντάφυ. Όπως είχε πει και ο δημιουργός των, ο Ντάφυ είναι αυτό που είμαστε και ο Μπαγκς αυτό που θα θέλαμε να γίνουμε. -κάπως έτσι ένιγουέι :slight_smile: