ο μπαγκς μπάνυ.Πολύ αστείος και όχι τόσο εκνευριστικός όσο η πάπια:p
Λόγω μακροχρόνιου έρωτα, ψήφισα Ντάφι, αλλά πείτε μου ποιοι ψήφισαν το κωλόπουλο το μπιπ-μπιπ να τους φάω τα λαρύγγια
ο Ταζουλης! Εχω δει σε ντοκιμαντερ πραγματικα πώς ειναι ενας δαιμονας τησ Ταζμανιας και μοιαζει παααρα πολυ με το καρτουν!Θα ηθελα να ειχα ενα τετοιο :oops::x
ήμουν αναμεσα σε taz kai Bugs… αλλά επικράτησε ο τελευταίος επειδή είναι εξαιρετικά έξυπνος… 8)
ειμαστε με τουςαντιηρωες και τους αδικημενους.φυσικα με νταφυ και κογιοτ.επισης ο σαμ και ο ταζ φοβεροι
Το Κογιότ…έχω ταυτιστεί με την πάρτη του:!:
Τρία χρόνια θαμμένο αυτό το θρεντ ε. Πολύς καιρός.
Βλέπω οτι είχα ψηφίσει το κογιότ. Οκ, λογικό μου φαίνεται, αλλά λίγο προβλέψιμο τώρα που το σκέφτομαι.
Βugs Bunny φυσικα
μεγάλες αγάπες κογιότ και Ταζ. ψήφισα τον Ταζ γιατί είναι ψυχάρα. Μπαγκς Μπάνι, Τουίτυ, Ροαντραννερ από τους πλέον αχώνευτους -παύλα- αρχίδια χαρακτήρες σε καρτούν
Αυτό.
Για τους άλλους οκ και με πάθος, όχι τον Bugs στο ίδιο σακί όμως μωρέ.
Ντάφι ή Κογιότ για μένα, το ψάχνω. Ταζ θεούλης, φυσικά. Γενικά, λατρεία στους παρεξηγημένους και αντι-ήρωες, όπως και οι περισσότεροι.
^ οχι ο μπαγκς
Α, για αγαπημένους ξέχασα να πω. Μάλλον Duffy, με Coyote και Taz να ακολουθούν δεύτεροι με κάποια διαφορά. Και πολλές, πολλές καρδιές σε Foghorn που τον ξεχνάτε όλοι!
Για σας που βάζετε τον Μπαγκς στο ίδιο τσουβάλι με κάτι αποβράσματα τύπου Τουίτυ ή Road Runner, θα πρότεινα να δείτε τα ακόλουθα καρτούν:
[U]Tortoise Beats Hare
[/U]
[U]Tortoise Wins By A Hare[/U]
Πρόκειται για δύο από τα παλιά καρτούν του Μπαγκς (ειδικά στο πρώτο είναι αρκετά διαφορετική η εμφάνιση του σε σχέση με την τελική), και αναπαράγουν τον κλασικό μύθο με τον Λαγό και την Χελώνα.
Και εδώ ο Μπαγκς είναι το ΘΥΜΑ. Αξίζει να τα δείτε! 8)
Είναι αξιαγάπητος, δεν μπορώ ν’αντισταθώ:
Πω ρε φίλε, τα θυμάμαι τα επεισόδια:roll:
Αλλά και πάλι…ΠΟΙΟ ΘΥΜΑ? πάλι πουστιές και τσατσιλίκια κάνει το αρχίδι για να κερδίσει, απλά δεν του βγαίνουν:p
η Neniel ξέρει απο καλο λάδι… ή βασικά, απο καλό άρωμα…
Ε ναι, αλλά χάνει στο τέλος. Και στην τελική, και λίγο τσατσιλίκι δε βλάπτει, χαχα!
Νταφυ με διαφορα!
[B]Coyote [/B]…
…[I]και πολύ μου μοιάζει[/I].