Aγαπημένος Χαρακτήρας Looney Tunes!

ο μπαγκς μπάνυ.Πολύ αστείος και όχι τόσο εκνευριστικός όσο η πάπια:p

Λόγω μακροχρόνιου έρωτα, ψήφισα Ντάφι, αλλά πείτε μου ποιοι ψήφισαν το κωλόπουλο το μπιπ-μπιπ να τους φάω τα λαρύγγια

ο Ταζουλης! :smiley: :stuck_out_tongue: Εχω δει σε ντοκιμαντερ πραγματικα πώς ειναι ενας δαιμονας τησ Ταζμανιας και μοιαζει παααρα πολυ με το καρτουν!Θα ηθελα να ειχα ενα τετοιο :oops::x

ήμουν αναμεσα σε taz kai Bugs… αλλά επικράτησε ο τελευταίος επειδή είναι εξαιρετικά έξυπνος… 8)

ειμαστε με τουςαντιηρωες και τους αδικημενους.φυσικα με νταφυ και κογιοτ.επισης ο σαμ και ο ταζ φοβεροι

Το Κογιότ…έχω ταυτιστεί με την πάρτη του:!:

Τρία χρόνια θαμμένο αυτό το θρεντ ε. Πολύς καιρός.

Βλέπω οτι είχα ψηφίσει το κογιότ. Οκ, λογικό μου φαίνεται, αλλά λίγο προβλέψιμο τώρα που το σκέφτομαι.

Βugs Bunny φυσικα :slight_smile:

μεγάλες αγάπες κογιότ και Ταζ. ψήφισα τον Ταζ γιατί είναι ψυχάρα. Μπαγκς Μπάνι, Τουίτυ, Ροαντραννερ από τους πλέον αχώνευτους -παύλα- αρχίδια χαρακτήρες σε καρτούν

Αυτό.

Για τους άλλους οκ και με πάθος, όχι τον Bugs στο ίδιο σακί όμως μωρέ. :frowning:

Ντάφι ή Κογιότ για μένα, το ψάχνω. Ταζ θεούλης, φυσικά. Γενικά, λατρεία στους παρεξηγημένους και αντι-ήρωες, όπως και οι περισσότεροι.

^ οχι ο μπαγκς

Α, για αγαπημένους ξέχασα να πω. Μάλλον Duffy, με Coyote και Taz να ακολουθούν δεύτεροι με κάποια διαφορά. Και πολλές, πολλές καρδιές σε Foghorn που τον ξεχνάτε όλοι! :wink:

Για σας που βάζετε τον Μπαγκς στο ίδιο τσουβάλι με κάτι αποβράσματα τύπου Τουίτυ ή Road Runner, θα πρότεινα να δείτε τα ακόλουθα καρτούν:

[U]Tortoise Beats Hare
[/U]
[U]Tortoise Wins By A Hare[/U]

Πρόκειται για δύο από τα παλιά καρτούν του Μπαγκς (ειδικά στο πρώτο είναι αρκετά διαφορετική η εμφάνιση του σε σχέση με την τελική), και αναπαράγουν τον κλασικό μύθο με τον Λαγό και την Χελώνα.

Και εδώ ο Μπαγκς είναι το ΘΥΜΑ. Αξίζει να τα δείτε! 8)

Είναι αξιαγάπητος, δεν μπορώ ν’αντισταθώ:

Πω ρε φίλε, τα θυμάμαι τα επεισόδια:roll:

Αλλά και πάλι…ΠΟΙΟ ΘΥΜΑ? πάλι πουστιές και τσατσιλίκια κάνει το αρχίδι για να κερδίσει, απλά δεν του βγαίνουν:p

η Neniel ξέρει απο καλο λάδι… ή βασικά, απο καλό άρωμα…:smiley:

Ε ναι, αλλά χάνει στο τέλος. :stuck_out_tongue: Και στην τελική, και λίγο τσατσιλίκι δε βλάπτει, χαχα!

Νταφυ με διαφορα!

[B]Coyote [/B]…

…[I]και πολύ μου μοιάζει[/I].
:frowning: