A matter of a life and death vs St. Anger:Ποιο ειναι χειρότερο?

Το St Anger αμα το ειχε βγαλει αλλη μπαντα κ οχι οι θεοι Μεταλλικα θα το θεωρουσαμε πολυ καλο αλμπουμ. Μας εχουνε συνηθησει σε Δισκαρες οι Μεταλλικα και μας φανηκε μαλακια αυτο…

Δηλαδή η ποιότητα ενος δίσκου εξαρτάται απο το sticker που έχει πάνω του…

Εγω πιστευω το αντιθετο. Δηλαδη αν το εβγαζαν αυτο οι “Partalians” τοτε ολοι οσοι το αγορασαν θα ειχαν κοψει τα χερια τους για να μην ξανακανουν τετοια μαμακια.

:lol: :lol:

• 1…

Συγγνωμη ρε παιδια,το for the greater good of god τεραστιο επος δε λεω,αλλα το Brighter than a thousand suns τι ειναι?ροκια?Η μηπως το θεικο The Legacy?

τα 6000 ποστ σου παίζει να είναι σαν αυτό ε

γλωσσίτσες άπειρες

Μιλάει αυτός που τα 3/4 των ποστ του είναι για τους σκόρπιονς:har:

st.anger giati apo to life of matter mou aresei mono ena tragoudi enw apo to st anger kanena!! xaxaxa:lol:

Το St.Anger που και που το βαζω. Το Αμολαδ ποτε.

Και τα δύο είναι τραγικά στην καλύτερη. Ειδικά στο St Anger απορώ με τους manager και τον Bob Rock πως τους άφησαν να βγάλουν αυτό το αποτέλεσμα. Μάλλον την ώρα της ηχογράφησης πίναν μπάφους και παίζαν προ.

ρε αξιζει το matter

st. anger

Και γω όταν ήμουν πιο μικρός νόμιζα πως η ασθένεια “ότι βγάζουν οι Μετάλικα είναι θεϊκό” είναι ανίατη. Κι’ όμως θεραπεύτηκα και ευθαρσώς δηλώνω πως οι all time αγαπημένοι μου και νο1 μέταλ μπάντα έβγαλαν δίσκο για κλωτσιές. Δίσκος των Μετάλικα χωρίς σόλο στα τραγούδια…! Τραγικός

Wow:!: 8O Happy to hear that from a die-hard Metallica fan.

Ποιος είπε μωρέ ότι το St Anger είναι θεϊκό?
Ο λιγότερο αγαπημένος μου δίσκος είναι και με διαφορά από τον προηγούμενο.

Αλλά δεν πάυει να είναι ένας καλός και ειλικρινής δίσκος με μια “περίεργη” παραγωγή.

εμενα γιατι με αρεσαν και τα 2???

Δεν ξερς ρε φιλε…και εμενα το ιδιο…μαλλον ειμαστε ανωμαλοι…:smiley:

Χαλαρα χειροτερο το St Anger…το AMOLAD εχει classic μεσα…Different World8)

Δεν τίθεται σύγκριση.
Το STanger,ακόμα και τα κομμάτια του Black album να είχε,με τέτοια παραγωγή θα ήταν και πάλι άθλιο.
0