A matter of a life and death vs St. Anger:Ποιο ειναι χειρότερο?

Δεν υπαρχουν τα 9 στα 10 ποστ μου απλα για να κραζουν,ετσι σου φαινεται εσενα,ισως ειναι κ ο τροπος που γραφω και φαινεται οτι συνεχεια φωναζω η κραζω…:wink:

Ρε ChrisP αν πας να ρωτησεις 100 φανατικους οπαδους των metallica ποια ειναι η γνωμη τους για το st. anger τι απαντηση πιστευεις οτι θα παρεις απο τους περισσοτερους? Ειναι ενα κακος δισκος, αυτο εχει γραψει η ιστορια,φυσικα εννοειται οτι υπαρχουν και καποιοι που τους αρεσει ο δισκος και τον θεωρουν καλο οπως καλη ωρα εσυ,αυτο ομως δεν αλλαζει την ουσια,δεν αλλαζει την πραγματικοτητα,οτι το st anger εχει χαρακτηριστει ως ενας απο τους πιο κακους δισκους στο metal γενικοτερα και οχι αδικα.:stuck_out_tongue: Η συγκριση των 2 δισκων απλα ειναι ακυρη.

Τωρα αν θες να αρχισουμε να συζηταμε ξανα μανα το ποσο κακος η οχι δισκος ειναι το st anger,νομιζω τα εχουμε χιλιοπει,δεν εχει καποιο νοημα να λεμε τα ιδια.:-s

Καλά αυτό το “απ’ τους πιο κακούς δίσκους στο μεταλ” δεν ισχύει με την καμία. Τόσες πατάτες έχουν βγει.

Το σίγουρο είναι ότι το St. Anger είναι ένας καλός δίσκος, τόσο που αν το είχε βγάλει ένα συγκρότημα επιπέδου Lamb of God πχ (άλλο ύφος, για επίπεδο μιλάμε) θα το είχαν αποθεώσει όλοι και θα λέγανε οι ανερχόμενοι Lamb of God. Απλά κοιτώντας το Ride the Lightning πχ λες που καταντήσαν…

Τώρα χωρίς καμιά εμπάθεια, νομίζεις ότι οι Lamb Of God είναι κάνα groupάκι του σωρού? O χειρότερος τους δίσκος είναι καμιά δεκαριά φορές και βάλε ανώτερος από το St. Anger και αυτό όχι επειδή είναι το St Anger απαραίτητα κακό(για μένα είναι) αλλά επειδή η ίδιοι είναι κορυφή σε αυτό που κάνουν.

to amolad ine kataplixtiko eno to st anger tragiko, akiro poll.-

Το θέμα είναι οτι το St Anger πούλησε τα αντερα του (κλασικά για Metallica),και εμείς ας λέμε οτι θέλουμε…

Άκυρες κλασικά συγκρίσεις χωρίς κανένα νόημα. Δλδ οκ, δεν είναι τα καλύτερα άλμπουμ των δύο γκρουπ, αλλά είναι τόσο διαφορετικά μεταξύ τους, που δεν έχει σημασία. Σίγουρα το AMOLAD είναι πιο βατό άλμπουμ και πιο κοντά σε αυτά που θέλει να ακούσει ο μέσος οπαδός των Maiden, ενώ το St. Anger, θα θελε να βγεί κάπως πειραματικό (για την εποχή του) και να θυμίσει κάτι από την πρώιμη περίοδο των Metallica, πράγμα που δεν έγινε και ενώ εμπορικά δεν το λές αποτυχημένο, σίγουρα δεν είναι από τα καλύτερά τους. Έχει σκόρπιες καλές στιγμές, αλλά σαν σύνολο χάνει πολύ από την δήθεν χύμα παραγωγή.
Όπως και το AMOLAD έχει καλές στιγμές, αλλά σαν σύνολο δεν στέκεται επ ουδενί δίπλα στο “Powerslave” πχ.
For The Greater Good Of God μεγάλη τραγουδάρα. Όπως και το Some Kind Of Monster με την αρχιδάτη riffάρα.Ειδικά η edited έκδοση από το EP σπέρνει.

Επίσης,

Καμία μα καμία σχέση. Και τι λές για ανερχόμενους Lamb Of God όταν είναι η επιτομή του σύγχρονου Pure American Metal;

(όπως τουλάχιστον λένε οι ίδιοι και το ashes of the wake!!!)

Δεν εννοώ να το βγαζαν αύριο…Εννοώ το 2003 που βγήκε κανονικά το St. Anger. Το Ashes of the Wake το 2004 βγήκε αν δεν κάνω λάθος.

Το “Ashes Of The Wake” ήταν παράδειγμα προφανώς…

Εαν περιμενες να βγαλουν αλμπουμ τυπου “The Number Of The Beast” & “Piece Of Mind” κλπ εν ετη 2006 λογικο να απογοητευτικες. Εγω δεν λεω οτι ειναι ο καλυτερος δισκος maiden αλλα ειναι ενας πραγματικα αξιολογος δισκος με φοβερες συνθεσεις. Eιναι πραγματικα ακυρο λοιπον να τον θεωρουμε απογοητευτικο τον δισκο και ποσο μαλλον να τον συγκρινουμε με αυτον των Metallica. Οπως ανεφερε και ενας φιλος σε προηγουμενο ποστ, θα ηταν πολυ πιο σωστο να συγκρινουμε τον πραγματικα χειροτερο δισκο maiden και οχι το amolad (και τη θεση διεκδικουν ανετα The X Factor,Virtual XI).

τι θα πει οτι ειναι ακυρο να τον θεωρω απογοητευτικο ? και ποιος σου πε οτι περιμενα να βγαλουν the number of the beast και οτι τον εκρινα με βαση αυτο ? αυτο που ειπες για πραγματικα χειροτερο δισκο maiden ηταν εντελως ακυρο γιατι για μενα αυτος ειναι ο χειροτερος και για τον καθενα ειναι διαφορετικος ο χειροτερος…

Σιγουρα ο καθενας εχει την γνωμη του και βλεπει τα κρινει τα πραγματα υποκειμενικα. Ομως η λεξη “απογοητευτικος” πιστευω δεν κολλαει στον συγκεκριμενο δισκο (οπως πχ δεν θα κολλαγε επισης αν καποιος εβρισκε απογοητευση το Number Of the Beast -οσο ακραιο αν φενεται αυτο-). Κατα την αποψη μου η απογοητευση σου θα δικαιολογουταν μονο αν ειχες την (τρελη) απαιτηση να βγαλουν δισκο αναλογο πριν 20+ χρονων, γι’αυτο και ανεφερα τους συγκεκριμενους δισκους. Anyway ας μην το τραβηξουμε αλλο το θεμα…

Μέχρι το 2003 οι Lamb Of God είχαν βγάλει 2 ΔΙΣΚΑΡΕΣ σαν Lamb Of God και άλλη μια σαν Burn The Priest. Τι ανερχόμενο συγκρότημα μου λες. Αν είχαν βγάλει το St. Anger αντί γιαυτά θα το είχαν κλείσει το μαγαζί.

the force is strong with you 8)

Ρε γαμώτο δεν έχω πρόβλημα με τους Lamb of God :p.

Απλά τότε τουλάχιστον, άσχετα αν είχαν βγάλει δύο δισκάρες ή όχι, δεν είχαν και την φήμη που είχαν οι Metallica μην τρελαθούμε! Πάρτε κάποια άλλη μπάντα για παράδειγμα άλλο είναι το θέμα…

εεεε…βασικα εμενα το amolad μου αρεσε,παρολο που δεν εχει καμια σχεση με τους maiden των 80’s,οπως αλλωστε και τα 2,3 τελευταια αλμπουμ τους…αλλα οι maiden ειναι maiden και παραμενουν καλοι ακομα και αν κανουν μεταστροφη στο στυλ τους.το for the greater good of god ας πουμε η το these colours don’t run ηταν πολυ καλα κομματια…μπορει να μην ηταν γρηγορα,αλλα ηταν σιγουρα καλα…
τωρα για το st. anger τι να πω?κι αυτο δε θα ελεγα οτι δε μου αρεσε καθολου οταν το ακουσα,αλλα δεν εκατσα να το λιωσω,οπως εκανα με το black album, η το master of puppets…βεβαια αν καμια μερα εχω νευρα η τα εχω παρει με καποιον η κατι,τοτε μπορει να ακουστει και st. anger απ το δωματιο

Πιστεύω ότι το ‘‘Brighter Than a Thousand Suns’’ μπορεί να σταθεί σε ένα σετ λιστ των Iron Maiden

με την καμια…το for the greater good of god ανετα …

Το For The Greater Good Of God είναι το νέο Hallowed Be Thy Name…

Βρίστε με τώρα.

γιατι να σε βρισουμε ? καλα οχι και το νεο ,αλλα ενα τεραστιο επος …ο λογος υπαρξης αυτου του μουφα δισκου !

:thumbup:

Α ρε AMOLAD, είσαι δισκάρα τρελή ότι και να λένε! Μη τους ακούς κοριτσάρα μου!! :oops: