2)Ξέχασα και το Lord Of Flies , σωστός.
Αλλά πέρα από αυτά τα 2 τίποτα.
Στην περιοδεία του AMOLAD αγνοήσαν τελείως τις 2 προηγούμενες δισκάρες.
Ο τίτλος του AMOLAD είναι “ένα ακόμη Maiden album”.
Τίποτα περισσότερο , τίποτα λιγότερο.
Και όπως έγραψα πριν (εγώ το ξέθαψα ούτως ή άλλως:p ) το AMOLAD μου άρεσε πολύ.
Εδώ δεν θυμούνται κλασικές κομματάρες θα μου πεις…
Δε νομίζω να γίνει, για τον εξής λόγο: Ο Harris έχει δηλώσει οτι θα μείνουν στα 15 studio albums, δηλαδή ένα ακόμη. Περιοδεία για το δίσκο, άντε και μια αποχαιρετηστήρια… Είναι πολύ μακρυά περιοδεία για τους επόμενους δίσκους, δε νομίζω να το κρατήσουν τόσο. Και μακάρι όχι δηλαδή. Να κάνουν περιδεία για Fear και No Prayer και να βλέπουμε πάλι το Βρασίδα στρατιώτη και αγγλικές σημαίες από πίσω… Απαπαπα
1 περιοδεια για Fear Of The Dark,No Prayer Of The Dying,X Factor,Virtual XI
1 περιοδεια για τον τελευταιο δισκο
1 περιοδεια για Brave New World,Dance Of Death,A Matter Of Life And Death συν ισως και το καινουριο
1 αποχαιρετηστηρια (να παιχτουν και τα κλασικα)
Αν βαλουμε και 2-3 χρονιες χωρις περιοδειες βγαινει κοντα στο 2015 το τελος τους ας πουμε.
Θα εχουν φτασει σε μια καλη ηλικια αποσυρσης(σχεδον ολοι λιγο πριν τα 60) με μια πορεια 35 χρονων.
Εχει νοημα αυτη η συγκριση?:-s Noμιζω η απαντηση στο πιο ειναι χειροτερο την ξερουμε ολοι…:roll: Απο τη μια εχουμε ενα μετριο αλμπουμ ,το ΑΜOLD το οποιο ενταξει μπορει να μην ειναι τπτ το ιδιαιτερο αλλα δεν ειναι κ ο δισκος ο οποιος θα πεις τεραστια αποτυχια η που θα τον χαρακτηρισεις αθλιο,απο την αλλη εχουμε ενα αλμπουμ ,το St. anger το οποιο εχει χαρακτηριστει ως ενα απο τα χειροτερα αλμπουμ που βγηκαν στο metal,εχει φαει το κραξικο της αρκουδας και οχι αδικα,κ θα κυνηγαει μια ζωη τους metallica οτι βγαλανε ενα τοσο κακο δισκο που ακομα κ οι πιο απαισιοδοξοι οπαδοι τους δεν περιμεναν.
Μηπως το st anger θα επρεπε να συγκριθει με το χειροτερο αλμπουμ των maiden κ οχι με το AMOLD?:-k :-s
Να κανω μια διορθωση οτι τα φραγκα δε μας τα αρπαζουν αλλα τους τα δινουμε και απλοχερα μαλιστα.Και το οτι σε καθε περιοδεια μαζευουν ολο και περισσοτερο κοσμο,εμενα μου λει κατι…
Συμφωνω. Αληθεια υπαρχει καποιος ο οποιος ακουσε σοβαρα τον δισκο (σοβαρα εννοω: τουλαχιστον 3 ακροασεις και χωρις να τον ακουει προκατειλημενος) και τον βρηκε απογοητευτικο?? Καλα το “μετριος”… αλλα απογοητευτικος?? [-X
Παντως δεν νομιζω πως τιθεται θεμα συγκρισης. Το St. Anger ειναι απο ολες τις αποψεις ενας κακιστος δισκος απο μια τεραστια μπαντα. Απο θεμα παραγωγης/συνθεσεων κλπ…
Κακός ούτε εγώ νομίζω ότι είναι. Απλά υπερξενέρωμα για τον μέσο οπαδό αφού μετά από τόσα χρόνια αναμονής βγήκε κάτι πολύ κάτω των προσδοκιών του.
Και πάλι, το καλός-κακός-μέτριος είναι υποκειμενικό. Απλά μου φαίνεται αστείο να μπαίνουμε σε διαδικασία σύγκρισης για το (άκουσον άκουσον) ποιος δίσκος είναι χειρότερος…
Αυτο ειναι απλα μια αποψη δικη σου,δεν αλλαζει τη γνωμη των περισσοτερων για το St.anger η οποια ειναι η χειροτερη δυνατη για αυτο το αλμπουμ.Εσυ βγες και πες οτι το St. anger ειναι δισκαρα…απλα ετσι για να διαφωνεις…:-s:–
To “απλά έτσι για να διαφωνείς” το εκλαμβάνω ως χιούμορ από κάποιον του οποίου 9 στα 10 ποστ υπάρχουν “απλά για να κράζουν”.
Αν το ψάξεις λίγο, θα δείς ότι υπάρχουν αρκετοί και εδώ μέσα ακόμα που έχουν θετική άποψη για τον δίσκο. Κι επειδή όσοι κράζουν το St. Anger βλέπω να είναι αυτοί που αποθεώνουν το Death Magnetic έχοντας ακούσει 1,5 riff το οποίο θυμίζει Master Of Puppets, θα μου επιτρέψεις να μην λαμβάνω και πολύ σοβαρά τη γνώμη τους.
λοιπον για να μην φανω κακοπροαιρετος τους metallica στο στυλ τους τους θεωρω γκρουπαρα και κορυφη…
αλλα συγνωμη ρε παιδια κατα τη γνωμη μου για το st.anger o τιτλος κακο αλμπουμ ειναι τιμητικος… αυτο το αλμπουμ δεν χαρακτηριζεται… ειναι το top ανεμπνευστης μουσικης+top κακιστης παραγωγης…
βεβαια καταλαβαινω τους οπαδους των metallica που δεν θελουν να το παραδεχτουν και δικαιωμα τους ειτε το πιστευουν ειτε οχι…