Ρε εχει εξελιχθει η παιδεια στη χωρα μας!
Τωρα τα συμβολα “>/=/<” εκτος απο αριθμους και μεταβλητες, χρησιμοποιουνται για να συγκρινουν και τραγουδια!
Και μετα κανουν καταληψεις!
Ρε εχει εξελιχθει η παιδεια στη χωρα μας!
Τωρα τα συμβολα “>/=/<” εκτος απο αριθμους και μεταβλητες, χρησιμοποιουνται για να συγκρινουν και τραγουδια!
Και μετα κανουν καταληψεις!
:respect:
:lol: :lol: #-o
Kαταρχάς είδα το τόπικ και είναι άκυρο τελείως αλλά αποφάσισα να ψηφίσω.
Iron Maiden & Metallica είναι λατρείες. Ότι και να βγάλουν πάντοτε θα τους ακούω.
To AMOLAD είναι ένας πολύ καλός δίσκος και απορώ όταν ακούω περί απογοήτευσης.:youwish:
Σίγουρα δεν συγκρίνεται με τα κλασικά αλλά κομμάτια σαν τα Reincarnation , Lord Of Light , For The Greater Good Of God , Legacy είναι κομματάρες. Κορυφαίες συνθέσεις.
The Longest Day…Έπος και αυτό.
Και καλοί στίχοι.
Το St.Anger έχει κάποια καλά κομμάτια αλλά είναι μετριότητα.
Frantic , The Unnamed Feeling (:respect: ) , My World είναι κομματάρες!!!
Μετά από αυτά υπάρχουν μερικά αδιάφορα (το ομώνυμο πχ) και μερικά από τα χειρότερα τραγούδια όλων των εποχών (Some Kind Of Monster , Sweet Amber (μόνο το riff διασώεζεται) , Shoot Me Again).
Και οι στίχοι δεν μαρέσουν.
Και ναι τώρα ακούω το The Longest Day…Άκου εκεί απογοήτευση…[-X [-X
Τι να πω γούστα…
edit
Το καινούργιο των θεών Metallica θα ναι δισκάρα…
Kai giati den sygkrinetai me ta klassika den katalaba? Mia xara sygkrinetai me oti klassiko theleis.
Apla mou edoses mia oraia pasa na ekfero gnomi epi tou thematos. Klassiko vs neou. An theleis den prepei na sygkrinoume kati pou akoume 25 xronia tora me kati pou exoume akousei kamia dekaria fores.
Alla stin prokeimeni periptosi gia mena to AMOLAD einai enas poly orimos diskos kai mou edose tin eykairia na ksanakouso Maiden meta apo 2 dekaeties sxedon (toulaxiston 15 xronia).
H paragogi einai yperano kritikis kai an ebgainan ayta ta kommatia pou aneferes stin dekaetia tou 80 tha itan klassika simera…poly apla.
Parolo pou mou aresei to St.Anger poly to psifisa gia xeirotero.
Καταρχάς χαίρομαι που συμφωνείς για τον δίσκο.
Δεύτερον το θέμα περί σύγκρισης είναι πολύ ενδιαφέρον.
Όσον αφορά την ένστασή σου το έιπα γιατί δεν θεωρώ το AMOLAD έναν κλασικό δίσκο όπως τα 80’ς albums.
Όσο καλός και αν είναι δεν θα μείνει στην συνείδηση των fans ως ένα album που άφησε εποχή.
Ta ksero ta kollimata ton rockadon dont worry. Ego panta dino eykairies sto kainourio. Oso gia syneidisi ayto tha to krinoun oi akroates 20 xronia apo tora an kai stin download era ta pragmata einai dyskola opos gnorizeis. Ego prosopika den blepo kati pou na ypoleipetai apo ta klassika. 8)
και οι 2 δίσκοι είναι κακοί. οι metallica είναι το αγαπημένο μου συγκρότημα και γι αυτό ψήφισα το st. anger. ένας οπαδός πρέπει να κρίνει αυστηρά.
Αν και δε συμφωνώ απόλυτα με το Post συμφωνώ σε αυτό που λες(το AMOLAD το θεωρώ καλό δίσκο αλλά με τίποτα για τα δεδομένα των 80’s Maiden). Αν θέλουμε να καταλογίσουμε ευθύνες και στα 2 συγκροτήματα έχουμε να σούρουμε τα ατελείωτα. Οι μεν Metallica την είδανε αρχικά Stoneroτζοπαναραίοι αμερικάνοι βλάχοι στη συνέχεια Nu metal γύφτοι με άποψη περί ομότητας στον ήχο και τώρα(λένε τουλάχιστον) ξανά στο Metal, όπου φυσάει ο άνεμος δηλαδή με μπόλικες αντιφάσεις και καλά για άποψη και στη συνέχεια σου πλασάρουν και το DVD Some Kind Of Monster σαν δημόσια νεοReality ψυχανάληση τύπου Big Brother για να δικαιολογήσουν το συνθετικό τους κάψιμο. Οι Maiden από την άλλη το παίζουν Safe έχοντας βέβαια πάντοτε καλές ιδέες που χρειάζονται όμως μια πιο σύγχρονη οπτική για να συμαζευτούν και να βγάλουν κάτι πραγματικά μεγαλειώδες. Το πιο κοντινό που κάναν κάποιοι από αυτούς προς αυτή την κατεύθυνση ήταν τα δύο προσωπικά του Dickinson μαζί με το Smith. Το θέμα είναι ότι σαν οπαδοί εμέις είμαστε αυτοί που θα έπρεπε να τους κρίνουμε αυστηρότερα και να τους ρίχνουμε κόκκινη κάρτα για κάθε μαλακία που κάνουν μιας και εμέις είμαστε που τους στηρίζουμε και από εμάς τα κονομάνε και εγώ είμαι που τους ακούω 15 χρόνια και τα έσκασα τα 70(έλεος) για να τους δω τον Αύγουστο. Ναι μου άρεσε το AMOLAD και τα 2 προηγούμενα αλλά όχι όσο θα ήθελα να μου αρέσει ένας Maiden δίσκος ενώ το St Anger είναι 75 λεπτά και με το ζόρι μπορείς να βρείς εκεί μέσα κάτι που μπορείς να το ονομάσεις τραγούδι. Εντάξει οι Machine Head και οι Lamb Of God π.χ. δεν θα υπήρχαν καν αν δεν υπήρχαν καν αν δεν υπήρχαν αυτά τα 2 συγκροτήματα αλλά αυτή τη στιγμή και οι 2 τους πατάνε κάτω και τους χ… στη μάπα. Και οι Machine Head δεν είναι καν νέο συγκρότημα αλλά σε τέτοιες περιπτώσεις στηρίζεται το μέλλον του Metal.
To AMOLAD σιγουρα ΔΕΝ ειναι απογοητευτικο. Αξιοπρεπεστατο ειναι.
Το St.Anger ειναι για κλαματα, ειδικα οταν βγαινει απο μια μπαντα με τοσο μεγαλο ονομα.
α ρε Daz, ώρες ώρες μιλάς σαν ώριμος άνδρας…
χεχεχεχε…
αλήθεια ρε, μήπως ξέρεις τον Sleazegrinder? πρέπει να είναι τεράστιο παλικάρι.
A Matter of Life and Death. Γιατί κατάφερε να με κάνει να το χω ολόκληρο στο ipod μου, να λιώνω κομμάτια όπως Brighter Than a Thousand Suns, For the Greater Good of God, These Colours Don’t Run, Different World και άλλα αλλά ίσως λιγότερο, και να παρακαλάω να παίξουν όσα περισσότερα γίνεται στη συναυλία.
Το St. Anger πέρα απ’το ομώνυμο, το Unnamed Feeling () και το Frantic δε μ’ έχει συγκλονίσει. (λογικό θα μου πείτε :p)
Ενταξει νομιζω η συγκριση ειναι ψιλοακυρη αλλα νταξει…τζερτζελες να γινεται…
Απο την μια ενα βαρετο αλμπουμ(κατεμε) αλλα καλο σε γενικες γραμμες(AMOLD) και απο την αλλη ενα αλμπουμ το οποιο ισως να ειναι το μοναδικο στην ιστορια της μεταλ και του ροκ που εχει φαει τοσο θαψιμο κ εχει δεχθει τοσο αρνητικες κριτικες,οχι αδικα βεβαια.(St.Anger)
Αν ηθελα παντως να σπασω τα νευρα καποιου θα εβαζα να παιζει δυνατα το st anger… :twisted: :twisted:
Υπάρχουν ορισμένα “δημοψηφίσματα” που δεν δικαιολογούν τον λόγο ύπαρξής τους… αυτό είναι κλασικό παράδειγμα
Orima einai ta frouta filos, ego eimai pitsiriikas :lol:
Yparxei enas ergatis tou rock pou kykloforei me ayto to nick an ennoeis ayton alla oxi prosopika den ton ksero. Prepei na einai ontos.
Maidenakides paizoun katholou sta live kommatia apo to teleytaio?
St. Anger… μμμ-μαλλον…:roll:
Τώρα υποτίθεται παίζουν τραγούδια μέχρι το Seventh Son…και όλοι απορούν γιατί παίζουν το Fear Of The Dark.
Στην περιοδεία πάντως για το A Matter Of Life And Death, στο μεγαλύτερο κομμάτι της, έπαιζαν όλο το δίσκο όπως είναι και μετά μερικά παλιά, ενώ στη συνέχεια έπαιζαν νομίζω 7-8 τραγούδια (όπως έγινε και εδώ).
Ακόμα, σαν σύνολο album (και όχι σαν μεμονωμένες στιγμές) θεωρώ πως είναι ότι καλύτερο έχουν κυκλοφορήσει από το Seventh Son…,δηλαδή το 1988, και μετά.
Αλήθεια, τι άποψη έχεις για το περιοδικό Classic Rock; Εκεί γράφει αυτός με το nickname Sleazegrinder, και είναι Αμερικανός παρ? ότι το περιοδικό είναι Βρετανικό. Χωρίς να συμφωνώ πάντα μαζί του, φαίνεται να είναι μεγάλη μορφή και βγάζει καλό γέλιο μερικές φορές.
Το βλέπεις πολύ λάθος.
Ούτε stoner ήταν στα Load/Reload ούτε mu-metal στο St. Anger (εκεί όμως είχα αρκετά stoner περάσματα! :p).
Kαι φυσικά το SKOM δεν είναι reality.
Ψηφιζω το AMOLAD γτ με απογοητευσε περισσοτερο απο το st anger.Τουλαχιστον το anger εχει και 2-3 τραγουδια που να μου αρεσουν.
To AMOLAD ειναι ενα αξιοπρεπεστατο αλμπουμ,ενω το St.Anger ειναι ενα μουσικο σκουπιδι.