A matter of a life and death vs St. Anger:Ποιο ειναι χειρότερο?

Ωχ ανάποδα ψήφισα :smiley:

To πιο άκυρο topic όλων των εποχών! #-o

Για να εξηγούμαστε!

Οι Ιron Maiden είναι το αγαπημένο μου metal group και οι Metallica το δεύτερο αγαπημένο μου metal group!

Τους έχω και τους 2 στην κορυφή!

Τους μεν τους ακούω 14 χρόνια, τους δε 16! :wink:

Υπάρχουν δίσκοι και περίοδοι που θάβω κα από τα 2 groups!

Όμως…

…το “A Matter Of Live And Death” το θεωρώ πάρα πάρα πολύ καλό δίσκο και γενικά με τα 2 τελευταία τους με χαροποίησαν σε αφάνταστο βαθμό! :metal:
Τα έχω ξαναπεί, το “Brave New World” είναι πιο rock για τους Iron Maiden και γι’ αυτό μου άρεσε ελαφρώς λιγότερο από τα pure heavy metal επόμενα έπη!

Την άποψη αυτή (ότι από το reunion και μετά ανέβηκαν και καλλιτεχνικά και από άποψη πωλήσεων ξανά στην κορυφή) δείχνουν να την συμμερίζονται, η πλειοψηφία των οπαδών τους και του metal κόσμου γενικότερα!
Δεν είναι δύσκολο να παραδεχτείτε ότι ο χαμός που γίνεται με τους Iron Maiden τα τελευταία 5 χρόνια και κυρίως από νέους οπαδούς, φτάνει τα επίπεδα της αποδοχής που είχαν στα μέσα των '80s… :wink:

…το “St. Shit” από την άλλη είναι το χειρότερο σουβέρ που βγήκε στην ιστορία της μουσικής! :thumbdown:
Ένα άθλιο συνοθύλευμα αταίριαστων ήχων και ανέμνευστων ιδεών που ντροπιάζει το ιερό όνομα των Metallica! Αίσχος! :?
Μια σπασμένη χορδή από το μπάσο του Steve Harris βγάζει πιο επικό και αγέρωχο ήχο από ολόκληρα τα 75 λεπτά αυτού του σκουπιδιού! 8)

Είναι σαν να έχετε μια φάλαινα και ένα μυρμήγκι και να αναρωτιέστε ποιός έχει μεγαλύτερο μέγεθος! :wink:
Κάντε poll και γι αυτό!
Είμαι σίγουρος ότι θα βρεθούν αρκετοί να ψηφίσουν το μυρμήγκι! #-o

Εδώ που τα λέμε, αυτό έχει γίνει εμμέσως, ψηφίζοντας τον Σφακιανάκη έναντι των Scorpions σε άλλο ντροπιαστικό poll! [-X

Λοιπόν, άλλη μία. Το St. Anger είναι δισκάρα.-

:sleep: :sleep:

Άκυρη σύγκριση. Αν θέλετε να συγκρίνετε άλμπουμ τους (πράγμα επίσης άκυρο, θυμίζει ένδοξες στιγμές από το Αγόρι: ποιος σας αρέσει οι Duran-Duran ή ο Μ.Jackson) κάντε το έχοντας ως μέτρο σύγκρισης τις πατάτες εποχής Bailey. Αλλιώς, να συγκρίνετε το Virtual αίσχος, όχι με τα αριστουργήματα των Metallica, αλλά έστω με Load-Reload περίοδο.:-k

τον τόνο στο γαματα τον βάζουμε όπου θέλουμε εμείς;

:lol: :lol: :lol:

Το St. Anger εχει riffs…

To AMOLAD εχει ΣΥΝΘΕΣΕΙΣ!8)

ναι εχει κατι πολυ βαρετες συνθεσεις η αληθεια ειναι

A matter of a life and death με διαφορα καλυτερος!Άκρως συναυλιακός δίσκος αλλά και δίσκος με νόημα,από στιχουργικής άποψης .Αν και έχω διαφορετικού ύφους ακούσματα… :respect:

το st anger ειναι εξεπεραστο…πιστευω ειναι το χειροτερο album που κυκλοφορησε ποτε μεγαλη rock μπαντα…τα drums κανουν την διαφορα…:stuck_out_tongue: :stuck_out_tongue: :stuck_out_tongue:

+1000

και εις απάντηση της όλης κακίας “Shoot me again I ain’t dead yet”!

για μενα χειροτερο album των maiden ειναι το no prayer και χειροτερο των metallicats ειναι το st.anger…

ζυγιζοντας τα πραγματα εχω να πω amolad>st.anger, αρα ψηφιζω st.anger :stuck_out_tongue: :stuck_out_tongue: :stuck_out_tongue: :lol: :lol: :lol:

εννοειται οπου θελει ο καθενας τον βαζει…δημοκρατια εχουμε

Τι εχουμε?Τι λες ρε!!!Αν δε σου αρεσουν οι Μανογουορ επειδη αρεσουν σε εμενα εισαι ασχετος.Απορρω γιατι μπαινεις σε φορουμ με ονομα rocking [-X

:lol: :lol: :lol: :lol: οριτζιναλ ελπιζω να το επιασες ε :wink:

ΧΑΧΑΧΧΑΧΑΧΑΑΧΑΧΑΧΑΑΧΑΧΑΧΑΧΑ

:lol:

προτιμω ενα τραγουδι να εχει ενα πορωτικο riff που να τα σπαει,παρα να ειναι μια καλη απλα συνθεση…

Συνθεσαρες τοτε:p

Νταξει μωρε, καλα ειναι και τα 2, αλλα το ΑΜΟΛΑΔ μου αρεσει περισσοτερο…

δεκτο!!!καλα και τα 2.εγω ακουω λιγο πιο πολυ τα 2-3 καλα κομματια του st.anger

Ωστε τη βγαζεις με συμβιβασμους ε?Εισαι ακρως διπλοματικος,και βαζεις στην ακρη την αληθεια

Χειροτερο τραγουδι απο AMOLAD>3το καλυτερο st anger