Rust In Peace χαλαρά,αν και τα περισσότερα ήταν δισκάρες.
Cowboys from hell
Ολος ο δισκος διαμαντι, και απο τους πρωτους που με βαλανε στο θρας (και ας εχει ελαχιστα στοιχεια :p)
ANNIHILATOR - Never Neverland 8)
Κυριοι ολοι αυτοι οι δισκοι καλοι ειναι αλλα…πιστευω πως μετα απο 6 σελιδες ηρθεν η ωρα της αποκαλυψης!!! Ιδου: [SPOILER][/SPOILER]
Βασικα πιστευω οτι είναι καλος δισκος αλλα δεν εχει τυχη με αριστουργηματα τυπου Rust ή Painkiller το οποιο και εγω διαλεγω.
[U][SIZE=“1”]Offtopic[/U]:[/SIZE]Τωρα θυμηθηκα οτι το εξωφυλλο του Coma of Souls που ποσταρε ο Hell_Commander το ειχα τοτε σε τεραστια γιγαντοαφισα.Λεω στην μανα μου…“θα κρεμασω μια αφισα στο δωματιο”,κανε οτι θες μου λεει.Ε,οταν καποια στιγμη μπηκε και την ειδε πρεπει να σεληνιαστηκε,να παθε καρδιακο,να δαιμονιστηκε ή μπορει και ολα μαζι.Με το ζορι την εσωσα την αφισα απ’τα χερια της.Kαι μετα την πουλησα 500δρχ σε εναν συμμαθητη που μονο πιπα δεν μου πηρε γιατι την ηθελε τρελα.Α ρε κατι εποχες…ΤΕΛΟΣ Offtopic
COMA OF SOULS φυσικά!!!
[B]ΕΥΚΟΛΑ !
RUST IN PEACE[/B]
Πανευκολα Painkiller
απο πολλ painkiller ψιλοανετα
αλλα γενικα οταν εχει βγει το 90 το lucifuge τι να πουμε και εμεις οι κοινοι θνητοι
Βλεπω να χρησιμοποιω τις μοντικες μου ικανοτητες και να βαζω κατι ψηφους
στα death metals
Δυσκολη επιλογη πραγματικα.Επειδη λεει αγαπημενο ομως,ας βαλω το αγαπημενο
μου Obituary για να μπορεσω να ψηφισω και εγω.
Χμ… όλα του Poll… δε μπορώ να ξεχωρίσω κανένα εκτός από Entombed… Ρίχνω την ψήφο στους Megadeth με το Rust In Peace (αδικώντας τους λατρεμένους Annihilator και Pantera και όλες τις αλλες μπάντες).
Ψήφισα άλλο διότι το Crazy world απο Scorpions δεν υπάρχει στην λίστα! [-X
αδικω τα αγαπημενα rust in piece,painkiller,cowboys from hell και ψηφιζω το λατρεμενο spiritual healing των θεων!!!
ΑΑ ΚΑΙ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΡΕ ΤΟ ‘‘ΙΝΤΟ THE MIRROR BLACK’’ ΑΠΟ SANCTUARY???
ΕΙΝΑΙ ΔΥΝΑΤΟΝ?? ΜΙΛΑΜΕ ΓΙΑ ΔΙΣΚΟ ΔΙΑΜΑΝΤΙ!!!
I profit off! all that you’ve got!! give it to meeeeh
[SPOILER]/flame και ας λένε οι άλλοι για κάποιους Machine Head8)[/SPOILER]
‘Νταξ’, η μια επιλογη καλυτερη απο την αλλη. ‘‘Cause of death’ (μεσα στους 5 αγαπημενους μου death metal δισκους), ‘‘Spiritual healing’’, ‘‘Seasons in the abyss’’, ‘‘Painkiller’’ κλπ. δισκοι που ακουγαμε απο το Γυμνασιο και ξερουμε σχεδον καθε τραγουδι απ’ εξω και ανακατωτα. Το χωνω σε ‘‘Seasons in the abyss’’ γιατι ειναι κριμα να εχει τοσους λιγους ψηφους ο πιο πιασαρικος thrash metal δισκος ολων των εποχων. Δηλαδη ελεος, ‘‘War ensemble’’.
Left hand path απο εμενα. Κανενα απο αυτα του poll δε με τραβηξε τοσο οσο αυτο
Aπο πολλ εριξα στο Seasons…Ισως μετα απο 5 λεπτα να θελα να βαλω κ το RIP ή το Painkiller:p:p.πραγματικα παρα πολυ δυσκολο…Εκτος πολλ επισης και τα Persistence of Time απο Αnthrax k Into The Mirror Black απο θεους Sanctuary!!
painkiller τι να λεμε,τα παντα ολα
Megadeth, Slayer βγάλανε δισκάρες αλλά οι Ιερείς λιώσανε τα πάντα. Εντάξει το Painkiller δεν έχει αντίπαλο