Έτσι για να δούμε τι παίζει.
εδιτ: δεν έβαλα σόρα γιατί έτσι.
Έτσι για να δούμε τι παίζει.
εδιτ: δεν έβαλα σόρα γιατί έτσι.
shora & grails.
είσαι άμπαλος.
Σε πρόλαβα μήπως; Επίσης, ξέρω πολύ καλά τι κάνω =)
Ναι, αλλά γιατί δεν έβαλες Σόρα και γιατί λείπουν οι Σόρα?
Αδυναμία σε Red Sparrowes αν και οι GYBE είναι εκτός συναγωνισμού κι επίσης έχω ακούσει τις μισές μπάντες με το ζόρι…
mogwai γιατί έτσι.
btw οι πέλικαν είναι οι -άκυροι- γκεστ σταρς;
Πέστα, δε βάζει σόρα και βάζει πέλικαν… τομπαιζειμεμανία
Δίκιο έχεις. Ήθελα να βάλω Caspian ή Tortoise αλλά στα σίγουρα δε θα έπαιρναν καμία ψήφο οπότε… Και ντάξει οι σπαροοζ και οι ρασιαν σερκλς ειδικότερα είναι κάπως επιμεταλλωμένοι συνεπώς δεν είναι τοοσο ξεκάρφωτοι
Βάζεις σέρκλς και δεν βάζεις σόρα.
Στηρίζεις αουέηκ και ΦΤΥΝΕΙΣ νομιστεράκι.
Δεν ξηγιούνται έτσι κύριος… [-X
όπως καταλαβατε ψηφισα Russian Circles αλλα εχω και αδυναμια σε Pelican και This Will Destroy You
oh man =(
ολα, ολα ωραια ειναι
65daysofstatic γιατι ειναι συμπατριωτες των maybeshewill
Επίσης ο νομιστεράκης αγαπάει και γκρεηλς και δεν είναι ούτε αυτοί μέσα. Τίποτα δεν είναι τυχαίο:!:
Δε θα πρωτοτυπήσω, Shora θα πω και γω. Πάντως Sigur Ros δε θα πρεπε να είναι στανταράκι σε τέτοιο Poll?
Tι να σε πω, εμένα οι σιγκουρος δε μου ακούγονται τόσο ποστ ροκ όσο τα του πολλ + το ότι έχουν κάπως χάσει την αίγλη τους στ’ αυτιά μου από τότε που έμαθα ότι τους ακούει ο Γιωργάκης =(
Daturah ρε, τίποτα άλλο…
Υπάρχουν GY!BE στο πολλ…
Ε είναι πολύ λίγοι οι γκοντσπηντ. Αυτοί θέλουν ΣΟΡΑ. Βρε ουστ.
+1,oπου παιζει επιλογη GY!BE,δυσκολα εως απιθανα θα ψηφιζα οτιδηποτε αλλο…επισης ναι,σιγκουρ ρος ειναι η πιο μεγαλη παραλειψη για μενα…και στηριζουμε και dragonaut και daturah,oπως και mono!
(θα δει ο σαμαν αργοτερα το πελικαν και ποιος τα ακουει μετα:p)
Δύσκολο.
Τους πέλικαν μάλλον ποστ μεταλ τους λες πιο πολύ.
Εντωμεταξύ οπλαρχηγέ μην κλαίγεσαι για σόρα, έχει Explosions το πολ ρε για τοα γούστα σου.
Λοιπόν αυτό για τους GYBE ισχυει λίγο πολύ για το ορίτζιναλ της φάσης.
Αλλά ρε γμτ, κάτι με ψήνει να ρίξω σπάρους, γιατί έτσι θα ακούγονταν οι ISIS αν έπαιζαν πουστροκ. Αποψή μου.
Ωραιο πολλ.Λιγακι δυσκολο αλλα δε βαριεσαι…
Mono για μενα.Ημουν μεταξυ αυτων και των Mogwai αλλα ο τελευταιος δισκος
των Ιαπωνων με σοδομιζει ακομα…
δεν κοίταξα κάτω απ την πρώτη επιλογή.