Aποχωρεί ο Roy Khan απ τους kamelot

Δηλαδή ισχύει??? Πλέον ο τραγουδιστής θα ναι ο fabio??? Ντάξει ίσως αυτός να είναι ο μόνος λόγος που θα με κάνει να ακούσω κάποια στιγμή καμελοτ!:stuck_out_tongue:

μόλις προσέφερες μεγάλο epic fail.

Παρεμπιπτόντως, αποχωρεί και ο Strauss-Kahn από το ΔΝΤ. :stuck_out_tongue:

Ταιριάζει και εδώ λοιπόν:

ΜΕΤΑΝΟΕΙΤΕ

Ή βρείτε καμία πρόθυμη καμαριέρα…

[SPOILER]Α ρε φουκαρά Roy, μπ…λο το κάναμε το thread[/SPOILER]

Κανονικα ομως. Μαζικες αποχωρησεις… ο Fabio στους Kamelot…
Αν δεν ειναι το τελος του κοσμου τοτε ισως ειναι το τελος της metal τουλαχιστον. [-X

πλεον δεν θα υπαρχει ουτε μια ευρωπαικη παουερ μπαντα που να ακουγεται

που το είδατε αυτό?μπορούμε να έχουμε κάποιο link?

Αν ισχύει κάτι τέτοιο… :lol: Όσο κι αν αγαπώ το Fabio, τα βλαχοαγγλικά του θα καταστρέψουν ό,τι απέμεινε από την αίγλη των Kamelot στη μετά-Roy εποχή. Καλύτερα να έβρισκαν κάποιον παντελώς άγνωστο να κτίσουν πάνω του τη νέα τους εικόνα.

Είχαν που είχαν γίνει με τα 2 τελευταία τώρα είναι και κανονικά για τη σκουπιδιάρα

Που πατε με τον Lione ρεεεε… :([-X

E ενταξει, σιγουρα θα πλησιασαν τον Eriksen των Circus Maximus, Ο οποιος στο προηγουμενο progpower αναπληρωσε τον Khan επαξια απ’οτι βλεπω στα βιντεο, αλλα θα ηταν μεγα φαουλ για μενα προσωπικα αν δεχοταν, τωρα μαλιστα που βρισκονται στα τελειωματα του νεου τους αλμπουμ.

http://www.roadrunnerrecords.com/blabbermouth.net/news.aspx?mode=Article&newsitemID=156527

αν καταλαβα καλα απο τοτε που εφυγε ο Khan, στην υπολοιπη περιοδεια τραγουδιστης ηταν ο Fabio αλλα πουθενα δεν αναφερεται οτι τον πηρανε ως μονιμο μελος:-k

Gamma Ray. Blind Guardian.

καλα ειδικα για gamma ray γελαει ο κοσμος

Vangelis, δηλαδη εχεις ψαξει πολυ τον τελευταιο καιρο για ευρωπαικες power μπαντες, και δεν βρηκες καμια που να σου αρεσει…

Κοιτα φαν του power δεν ειμαι για να εχω καμια καουρα να ψαξω καινουριες μπαντες απλα το δικο μου προβλημα ειναι κυριως με τα φωνητικα και αυτος ειναι ενας λογος που οι καμελοτ ηταν απο τις ελαχιστες ευρωπαικες μπαντες που μπορουσα να ακουσω.

Εγω δεν γελαω και δεν καταλαβαινω τι εννοεις, γαμουσε το τελευταιο τους.

Τι να καταλαβεις ρε ανγκους, αφου το λεει ξεκαθαρα:

Aπο κει και περα, δεν υπαρχει λογος για συζητηση…

ειναι καινουρια μπαντα οι γκαμα ρευ?