Aπλά πράγματα ανεκτίμητης αξίας

Αν θές να βγείς νεκρή απο το ντούζ κάνεις με παγωμένο νερό

Τέτοια ώρα που σωπαίνουν τα πάντα έξω. Η απόλυτη ησυχία…

Να γυρνάς σπίτι τέτοια ώρα και να έχει αυτό το γλυκό αεράκι…:smiley:

ανεμιστηρας!

Να ανακαλυπτεις ενα κουτακι γαλα ξεχασμενο πισω πισω στο ντουλαπι ενω ειχες χασει καθε ελπιδα για υπαρξη γαλακτος στο σπιτι. Ναι.

αυτό αλλά με οτιδήποτε από σκατολοϊδια: τσιπς, χυμούς, σοκολάτες, ξηροκάρπια κλπ

Δεν εχω σταθει ποτε τοσο τυχερη,αυτα τελειωνουν πρωτα :frowning:

καμιά φορά κάτι μένει κρυμένο σε ντουλάπια και δε το 'χεις πάρει χαμπάρι! :smiley:

Χμου… Σπίτι, βροχερή μέρα, οι μεγάλη τριπλή μπαλκονόπορτα με κλειστό το τζάμι και ανοιχτό το πατζούρι, από κάτω όλη η σννεφιασμένη θέα της αθήνας, κι εγώ στο σαλόνι με το λάπτοπ συνδεδεμένο με τα ηχεία γύρω γύρω να παίζει ελαφριά blues backing tracks λίγο πιο atmospheric, ο ενισχυτής στην πρίζα και να παίζω χαλαρά… υπέροχα πράγματα…

Δύο πράγματα ανεκτίμητης αξίας που έκανα πολύ στις διακοπές μου. Πρωί, καφεδάκι, τσιγαράκι, φορώντας μόνο μαγιώ, αραχτός σε αναπαυτικό καναπέ στο εξοχικό μου, διαβάζοντας Charles Bukowski - Women. Το δεύτερο, παραλία, μόλις έχω κάνει βουτιά, αραχτός στην ψάθα κάτω από δέντρο ή στον ήλιο, τρώγοντας κρύο φρουτάκι και διαβάζοντας Σελίν - Ταξίδι στην ακρη της νύχτας.
Αααααχ, άντε του χρόνου πάλι…

Kαι προσθέτω: να παίζεις live το “Ηit me baby one more time” (για πλάκα πάντα) σε ακουστική εκδοχή όπου ο ντράμερ δεν έχει τι να κάνει και ξαφνικά χώνεται και από κάτω γίνεται pit! Και μετά από το ίδιο λάιβ, δύο μήνες αργότερα, να γίνεται η μπάντα σου θέμα συζήτησης στο μαγαζί από το αφεντικό επειδή έπαιξες γαμάτα Portishead!!

Πρωινό γάλα με σπαστό καλαμάκι και μερικά κουλουράκια γιαγιάς να το συνοδεύουν.

Priceless :respect:

ένας είναι ο συνδυασμός που κερδίζει:
ψαροτούφεκο-μάσκα-βατραχοπέδηλα-θάλασσα :smiley:
και αφήστε με εκεί να βγάλω λέπια :stuck_out_tongue:

Θαλασσα, μονος, να κανω κανο και να δυει ο ηλιος.

Να οδηγας μονος αργα το βραδυ στην αδεια πολη με καμια μπαλαντουλα να παιζει στο αμαξι και να περνας απο παλια μερη που σου φερνουν αναμνησεις.

Να κλινεσε στο σπιτι μια βροχερη χειμωνιατικη μερα με ζεστο κακαο στο φλυτζανι και freezing moon στο cd player

Η τωρα που ειναι Φθινοπωρο, με Agalloch. Ταιριαζουν. :thumbup:

Tι Φθινοπωρο…εχουμε πεθανει στη κωλοζεστη

Να γυρνάς από άπειρο περπάτημα μέσα στους ιδρώτες σπίτι και να έχεις αφήσει ερκοδίσιο. Το τελετουργικό που ακολουθεί είναι βγάλσιμο παπουτσιών–>ξεφόρτωμα από τσάντες και τσαντάκια–>μεγαλειώδης βουτία στον καναπέ και οτιδήποτε στην τβ.
Ααααααααααααααχ dolce vita.