Να σε παίρνει ο ύπνος στο μετρό, σε μια ατέλειωτη διαδρομή, και εντέλει να ξυπνάς τη στιγμή ακριβώς που φτάνει στη στάση σου…φόκιν λακ νταζ εγκζίστ 8)
You 've got a point μικρέ… ;p
Απλά εγώ θέλω να έχω συνέχεια τον έλεγχο της κατάστασης, και γι’αυτό [I]συνήθως[/I] πίνω μέχρι να δω ότι αρχίζει να με επηρεάζει. Για αυτόν το λόγο άλλωστε προτιμώ και τα πιο light ποτά και τα κοκτέιλς.
Anyway, όπως το βλέπει ο καθένας και ανάλογα με τον οργανισμό του.
Πως τα καταφερες να σε παρει ο υπνος στο μετρο?!
Ον τοπικ να εχεις ξεμεινει απο λεφτα σε ταξιδι στο εξωτερικο και να βλεπεις γνωστη σου απο Ελλαδα τη τελευταια μερα και να σε δανειζει
Η πρωτη φορα που γνωριζεις καποιον και εχετε σημεια επαφης (οχι ερωτικα, γενικα μιλω) και λετε για τα ενδιαφεροντα και τις εμπειριες σας.
Εχω κοιμηθει μετα απο φορουμομπαλα ε. Priceless!
Ήμουν άυπνη και ολίγον τι σούρα, οπότες…
Κλασικό πράισλες, dear martian
~ Να ξυπνάς μεσημέρι και να σού’ρχεται στα ρουθούνια η μυρωδιά του αγαπημένου σου φαγητού.
~ Να ξυπνάς έχοντας κάνει το καλύτερο σεξ ever και να ξέρεις ότι το ίδιο ισχύει και για τον διπλανό σου.
~ Να περνάς την πρώτη μέρα των διακοπών μόνος στο σπίτι με την μουσική και τα βιβλία σου αραχτός όλη μέρα.
χιχιχι
+10000000000
Όσον αφορά στο τρίτο point σου, είμαι εκ κατασκευής προγραμματισμένη να μην ξυπνάω μετά τις 9.30 na matter what, δεν συμμερίζομαι, εκτος κι αν υπάρχουν pancakes, french toast, ή τέτοια άλλα πράματα να μυρίζουν, μαζί με φρέσκο καφέ…
Φυσικά κάτι τέτοιες μυρωδιές που λες σε ξεσηκώνουν με το ζόρι
Να περπατάς μόνος στην Πλακεντίας, 5.30 το πρωί, και ξαφνικά να συνειδητοποιείς ότι αν σταθείς τουλάχιστον για ένα δευτερόλεπτο σ’ έχει πάρει ο ύπνος on the spot…και το πλησιέστερο κρεβάτι είναι μιάμιση ώρα δρόμος μακριά. Οπότε βρίζεις χριστοπαναγίες, βάζεις ipod στο τέρμα και διασχίζεις όλα τα μέσα χορεύοντας α λα σεληνιασμένη γάτα, τραγουδώτας δυνατά για να μην κοιμηθείς…ενώ ταυτόχρονα οι λάμπες στους δρόμους σβήνουν, ο ήλιος βγαίνει, ο κόσμος πάει στη δουλειά του με την τσίμπλα στο μάτι, η μάνα με τα ρόλει στο μαλλί βρίζει για τη σπασμένη καφετιέρα και όλα αυτά.
Και τελικά φτάνεις στο κρεβάτι κι εκεί τελειώνουν όλα. Good morning world.
Να σηκωθεις το πρωι απο συνηθεια πριν χτυπησει το ξυπνητηρι για να πας στην δουλεια και την ωρα που ντυνεσε ριχνωντας καντυλια απο την νυστα να συνειδητοποιεις οτι εχεις ρεπο να τα πετας ολα και να κανεις μπλονζον στο κρεβατι :D:D:D
πω πω το έχω πάθει αυτό κάτι Σάββατα!!! Μετά κάνεις τον καλύτερο ύπνο πλάκα πλάκα
Να έχεις shuffle,και να θες να βάλεις ένα συγκεκριμένο κομμάτι,αλλά να βαριέσαι να το βάλεις…
και να το πετυχαίνει απο μόνο του…!!
Εντάξει 100% volume και ear-gasm!
Νομιζω το πιο συνηθισμενο απλο πραμα ανεχτιμητης αξιας ειναι το σουβλακια/μπυρες απο περιφτερο/παρεα/παγκακι και επισης το αφοτου εχεις κανει γυμναστικη/εχεις γυρισει απο το κεντρο μουσκεμα στον ιδρωτα και μπαινεις στο δουζ με παγωμενο νερο.
Α επισης για καποιον λογο λατρευω το να ακουω μπ3 στον ηλεκτρικο και να κοιταω εξω.
Μονο στον ηλεκτρικο ομως.
Μια απο τα ιδια και εγω!!!Ναι οντως μετα κοιμηθηκα σαν πουλακι:sleep:
[SPOILER]Not at all 8) σε λεπτομέρειες δεν μπαίνουμε γιατί δεν χρειάζεται.[/SPOILER]
κι εγω το εχω παει και συγκεκριμενα παραλιγο να ξεκινησω το αμαξι
μετα εκτος οτι τσαντιζεσαι που εγινε ολο αυτο,χαιρεσαι που θα ξανακοιμηθεις
γυρνας κουραζμενο κ σερφαρεις. με κινδυνο ηλεκτροπληξιας.
Το ποδηλατάκι μου!
Είχα ξεχάσει πόσο τέλειο έιναι να κάνεις μια ώρα να ανέβεις την καταραμένη ανηφόρα από παραλιακή πρός καλύβια και μετά… απλά… αυτά τα 10 λεπτά χωρίς φρένο με 60 km/h
Στην ραφιερα μου το πρωτο ραφι ειναι το γραφειο, στο δευτερο το πικαπ κ κατι σιντια, στο τριτο ο ενισχυτης και κασετες, και στο τελευταιο 2 ηχειαρες και καμια 10αρια (αδεια) μπουκαλια που εχω, κολλητα στα ηχεια. Απο τα “απλα πραγματα ανεκτιμητης αξιας” λοιπον οταν μπαινει αυτο το κομματι, οταν παιζει μονο το μπασο, τα μπουκαλια τρεμουν και χτυπανε μεταξυ τους, ακουγεται ενας γαματος ηχος σαν καλπασμος, και σε συνδυασμο με το ριφ που (ξερω οτι) μπαινει, ακουγεται ΚΑΒΛΑ ! SPEED METAL WAR !
το ξαπλωμα μετα απο εντονη ασκηση