^bdsm κι ετσ?
Μέχρι που μπορούν να φτάσουν οι γυναίκες για λίγο καλό σεξ θεέ μου??!!??
Υπερβολές ένα χαστουκάκι είπα μόνο, όχι BDSM. Καθένας όπως γουστάρει βέβαια.
[SPOILER]
στο προσωπο, ετσι?:-s[/SPOILER]
[SPOILER]Ναι μωρέ. Κλασσικά πράματα.[/SPOILER]
~ Να γυρνάς σπίτι πτώμα απ’τη δουλειά και να έχει ετοιμαστεί φαγοπότι στο σπίτι με μπριζολάκια κλπ.
~ Να λένε οι μαθητές “Κυρίαααα σας αγαπάμε”
~ Να πετυχαίνεις τα λεωφορεία στην στάση την στιγμή που τα θες, να μην περιμένεις ούτε λεπτό όρθιος,-α.
~ Να ξέρεις ότι μερικές μέρες μπορείς απλά να κοιτάς το ταβάνι όση ώρα θες.
Το Thread Sonisphere '11 αυτήν τη στιγμή.
αργαμιση, λαρισα γυρνώντας με τα πόδια σπίτι, ανάμεσα απο δέντρα και λιγοστά αυτοκίνητα, να βαζεις τα ακουστικά, και εκει που βαριόσουν να φτάσεις σπίτι να σε πιάνει μια τρελή χαρά που το Player εχει σταματήσει στα The Test That Stumped Them All και Goodnight Kiss…(dream theater)
σκατά…γιατι έφτασα σπίτι.?!
oooooh yes
1.να εισαι μονος σπιτι,
2.να [COLOR=“White”]χεζεις[/COLOR] με ανοιχτη την πορτα του μπανιου,
3.και απο τα ηχεια να ακουγεται αυτο: [U]Torsofuck - Worm Infested Anal[/U]
[B]ανεκτιμητο![/B]
τωρα που ειπες αυτο, ανεκτιμητης αξιας ειναι να μενεις μονος σου και να κανεις μπανιο καλοκαιρακι με ανοιχτη την πορτα του μπανιου (και χειμωνα αν δεν ψωλιαζεις) και να εχεις τη μουσικη στη ΔΙΑΠΑΣΟΝ! ευτυχια! οταν εισαι στο σπιτι σου με τους γονεις σου δεν μπορεις ρε πουστη μου να τη βαλεις τοοοσο δυνατα οσο θες…
:dunno:
συμφωνω. και εχω παρατηρησει οτι ιδανικη μουσικη για την περιπτωση αυτη, ειναι να χωσεις Nevermore!
…σε συνδυασμο με τα αλλα 2. ειναι πακετο!
10 ατομα μεσα σε μικροσκοπικο Atos,μεταλ στα ηχεια και τσιριδες. \μ/
να ταξιδευεις απειρες ωρες με λεωφορειο και εκει που ακους ραδιο να μπαινει μαστερς οφ παπετς και να αρχιζεις χεντμαγκινγκ καθιστος.το βλεμμα του διπλανου σου αξια ανεκτιμητη.
σωστα ολα αυτα αλλα το ανεκτιμητης αξιας στην προκειμενη ειναι να εχεις mp3 μαζι σου. εγω δεν παιζει να εχω ταξιδεψει ΠΟΤΕ χωρις mp3 τα τελευταια 3-4 χρονια. στην καλυτερη θα παθαινα νευρικο κλονισμο!
Τζίν τόνικ, καλή παρέα, πολύς κόσμος που έχει όρεξη να διασκεδάσει, και Keep Shelly In Athens, LCD Soundsystem και Rapture κολλητά από τα ηχεία.
Ωραία πράγματα απόψε στο Key Bar. Την είχα ανάγκη αυτήν τη βραδιά μετά την κόλαση της εξεταστικής.
εχεις γουστο8)
Στο 'χω πει ότι θα πας μπροστά?
Βασικά αν μου έλεγες να περιγράψω τα φοιτητικά μου χρόνια με δύο λέξεις, σίγουρα αυτές θα ήταν “τζιν τόνικ”. Από τότε που δοκίμασα για πρώτη φορά, δεν πρέπει να έχω παραγγείλει κάτι άλλο.
σημασια εχει τι εχεις βγαλει, οχι τι εχεις βαλει
Να ξυπνάς πρωί επειδή θα έχεις να πας ταξίδι και να αράζεις σε μπαλκόνι με τσιγάρο,καφέ βλέπωντας την αυγή του ήλιου αράζοντας…