Δεν είναι τυχαία η ρήση “απολύεται ο παλιός και θα χέζει καθιστός”
τόσο άσχημα τα πράγματα ρε παιδιά;
Ανεκτίμητης αξίας είναι το δεύτερο από τα πιό δημοφιλή σχόλια. :lol::lol::lol:
Έχω λιώσει, μεγάλη ατάκα!
Εγώ πάντως θυμάμαι όταν μου είχε τελειώσει το πρώτο πακέτο, βαρέθηκα να αγοράσω άλλο.
^ [I]ΣΟΡΡΥ που (εκτός από την θήβα και τις 3 βδομάδες στο κέντρο εκπέδευσης στην Κύπρο)
έχεζα μόνιμα [U]καθιστός[/U] σε φούλ-έξτρα καθαρές τουαλέτες
σόρρυ ε;;;
[/I]
on topic:
[B]Πράμα [/B]δεν το λές
αλλά διάολε, διάολε. Να ξυπνάς 11:00 χωρίς να είσαι υπ’ατμών για τίποτα, να βγαίνεις από το κατόφλι της πόρτας και να έχει αυτόν τον υπέροχο καλοκαιρινό καιρό που ο ήλιος δεν σε βαράει κατακέφαλα, και αυτό τον απαλό δροσερό βόριο αεράκι.
ναιιιιι
Φίλε μου εγώ τους 5 τελευταίους μήνες της θητείας μου είχα δικό μου έναν ολόκληρο θάλαμο του ΣΤΕΠ. Δηλαδή καθιστή χέστρα, πριβέ ντουζιέρα και κανονικό κρεβάτι (βασικά 4 κανονικά κρεβάτια να διαλέξω ανάλογα τα κέφια: παράθυρο, πόρτα, μέση). Χώρια που ξυπνούσα πάντα μετά τις 9 και δεν μου έλεγε κανείς τίποτα. Μια περίοδο μόνο προς το τέλος ήθελε να το παίξει κακός ο ψαράς ο υπίατρος και μου τράβαγε τις κουβέρτες να ξυπνήσω αλλά έτρωγε μπούφλες. Priceless?
Και γω τώρα τελευταία που είμαι σε γραφείο το πρωί και καμιά φορά και το απόγευμα, χέζω συνήθως καθιστός. Αλλά ακόμα και η διαχείριση του χεσίματος (shit management) ώστε να χέσεις στις σωστές ώρες είναι pain in the ass
εδιτ Οι γιατροί μη μιλάνε. Την ζωή τους κάνουν
Οι τουαλετες των διοικητηριων σε συνδυασμο με τη θεση μου στο γραφειο με ειχαν σωσει.
Anyway. Συζητηση offtopic του κωλου
στο ίδιο κλίμα:
Σπύρου Λούη, 4 τα ξημερώματα
2:55
Διατηρώντας το κλίμα:
Autobahn Γερμανία - Πολωνία στο δρόμο για το Sonisphere της Βαρσοβίας ακούγοντας We Are The Road Crew, On The Road, Riding With The Driver και άλλα τέτοια από τους Motorhead.
Στο γυρισμό και αφού τους είχαμε χάσει λόγω αδιανόητης κίνησης λίγο έξω από την πόλη, έπαιζε μόνο The Chase Is Better Than The Catch.
Για την κωλόφαση γαμώ την μπουτάνα μου
~ Το πρώτο χαστούκι στ’αγόρι σου.
~ Η πρώτη φορά που γεύστηκες κέτσαπ.
~ Η πρώτη μέρα ως φοιτητής/φοιτήτρια.
~ Δεν έχω, αλλά βαθιά μέσα μου πιστεύω ότι τα αγόρια δε τα χτυπάμε ούτε με τριαντάφυλλο!
~ Η κέτσαπ είναι απαίσια, όπως και κάθε άλλο πράμα ανάλογο της κέτσαπ (μουστάρδα, μαγιονέζα, δε ξέρω πώς τα λένε αυτά)
~ Ήταν εφιαλτική, το χειρότερό μου είναι να γνωρίζω ανθρώπους, και έπρεπε να γνωρίσω καμιά 20αριά μέσα σε 1 ώρα.
Δεν έχεις ΖΗΣΕΙ [-X
~ H πρωτη κλανια στο κρεβατι με την κοπελα σου
~ Το πρωτο χαστουκι απο την κοπελα σου μετα την κλανια.
Ανεκτιμητη αξια x2
Σίγουρα ιστορίες βγαλμένες απ’την ζωή
Να πεθαινεις στην διψα το βραδυ στο κρεβατι ενω κοιμοσουν,να σηκωθεις να πιεις νερο και να ξαπλωσεις.ΓΟΥΟΟΥ8)
το χαμογελο της, και αυτο το βλεμα που κατι θελει να σου πει
σορρυ αν γινομαι αδιακριτος…
[SPOILER]…αλλα, πως αντεδρασε?:-s[/SPOILER]
Αυτό φίλε μου είναι φασισμός!
ξαναεκλασε
Γούσταρε.