Χέστα να πούμε κάθε φορά σε τετοιες συναυλίες αναρωτιέμαι αν θα βγω ζωντανός στο τέλος:lol:
ε ψιτ. η παραλια θα ειναι και ειναι αδεια. και ας ειναι και 2x2… αλλα θα ειναι αδεια… 8)
Nα είσαι 14 χρόνων, να μην έχεις ίντερνετ και να τραβάς μαλακία 5 μέρες συνεχόμενα με τη διαφήμιση εσωρούχων του εβδομαδιαίου περιοδικού που έχει η μάνα σου στην τουαλέτα.
quoted for truth
βραδυ καλοκαιριου…καλη παρεα,παραλια σε ξαπλωστρες.εκεινη η στιγμη που ολοι σωπαινουν και απλα χαζευουν τον ουρανο.
παπαρδέλα ξέχασες τα ξύδια
Εκείνη η στιγμή που κουβέντα στην κουβέντα μαθαίνεις ότι με κάποιον, καλό φίλο ή απλό γνωστό, ανακαλύπτετε ότι έχετε το ίδιο μυστικό.
καπου το πας εσυ…
???
ε τι μπορει να ειναι αυτο το κοινο μυστικο?
Γυρνάω από τη δουλειά 3 το μεσημέρι
Εθνική σχεδόν άδεια - πιάνω τα 100
Παράθυρα ανοιχτά τέρμα
Toxicity να παίζει στο τέρμα
Kαι τραγουδάω ουρλιάζοντας
[SPOILER][SIZE=“6”][B]Why don’t you know that you aaaaaaare myyyyyy chiiiiiiiild?[/B][/SIZE][/SPOILER]
Zουμιά από την ευτυχία. Priceless.
σε 2 φορες στην ζωη μου εχω βαλει αλμπουμ να παιξει, ενιωσα οτι αυτο που ακουω ηταν πραγματικα ΤΟΣΟ καλο, που η αντιδραση μου δεν ηταν να χτυπηθω, ουτε να κανω air guitar και τις λοιπες χαζομαρες που κανουμε συνηθως, ηταν απλα να βαλω τα γελια μεχρι δακρυων απο το δεος!! ηταν τοσο γαματο αυτο που ακουγα που πραγματικα ενιωθα ανημπορος να αντιδρασω καπως αλλιως, βασικα ενιωθα ανημπορος να ανιδρασω καν! σιγουρα ειχα ακουσει και καλυτερους δισκους, αλλα τετοια αντιδραση μου εχει βγει μονο στα :
[B]Heathen’s Rage : EP 1986[/B] (με το που μπαινει ΕΚΕΙΝΟ το ριφ απο το Knights of Steel απλα εμεινα…)
[B]Vio-Lence - Eternal Nightmare 1988[/B] (εμεινα μλκς με το ποσο γαματο ειναι το πρωτο κομματι, αλλα με το που μπηκε το Serial Killer λεω Ω ΡΕ ΜΑΛΑΚΑ ΓΙΝΕΤΑΙ ΚΑΛΥΤΕΡΟ!!"… απο τους δισκους που θεωρω οτι ειναι πολυ καλυτεροι απο το Slayer - Reign in Blood)…
Η πρωτη φορα που μπηκα στην θυρα 13 στην λεωφορο και τραγουδησα τον υμνο με ποταμια δακρυα να τρεχουν απο τα ματια μου!!!
το μονολιτρο νερο διπλα μου
…ενα καλοκαιρινό σούρουπο εκθρομή στην παραλία με φίλους
…οδήγοντας στην εθνική με την μουσική που γουστάρεις τσίτα
…περιμένοντας να βγεί στην σκήνη το αγαπήμένο σου συγκροτήμα για live…
…μια καλή κρεπάλη με πολύ γέλιο
…καλό σεξ με κάποιον που είσαι τρελαμένος
…να κοιτάς φωτο απο τα φοιτητικά σου χρόνια και να χαμογελάς…
…
για όσους έχουν πάει στρατό
Πως φαινεται αυτος που ξερει.
Μονο εκει καταλαβαινεις την αξια του