Aθλητικές εφημερίδες

Σε κάνα μήνα κυκλοφορεί νέα αθλητική εφημερίδα (καιρός δεν ήταν;) με αρχισυντάκτη τον Βασίλη Σαμπράκο. Πρόκειται για αντικειμενική και έχει ήδη κλείσει και ο Κόσμας. Επίσης το Sportime στην λογική της Ηχούς προκειμένου να σβηστούν τα χρέη αλλάζει όνομα και γίνεται Supersportime.

Α, θα ναι ο Κοσμας.
Πολυ αντικειμενικη, καταλαβα…

Πάντως αν το προσέει κανείς,στο εξωτερικό και πιο ενδιαφέρον έχουν τα αθλητικά έντυπα(είχανε πέσει παλιότερα στα χέρια μου κάτι περιοδικά για το NBA αλλά και για το μπάσκετ γενικά),και πιο αντικειμενικά είναι.

Είνα αλήθεια ότι στο εξωτερικό έχουν πολύ λιγότερες αθλητικές εφημερίδες απο ότι στην Ελλάδα?Δλδ ξέρω εγώ η Γαλλία έχει 3 ενώ εδώ έχουμε 7-8?

δυστυχως ναι…

Περα απο τις τοπικες εχουμε 11 πανελλαδικης κυκλοφοριας

8 οπαδικες, 4 “αντικειμενικες”…

Mε την μικρή αλλά ουσιώδη διαφορά ότι στο εξωτερικό τα αθλητικά μιας πολιτικής εφημερίδας ισοδυναμούν με μια δική μας αθλητική εφημερίδα ενώ εδώ τα αθλητικά όλων των πολιτικών εφημερίδων είναι γτπ.

Ε, δεν έχει να λέει. Και στην Sportday δούλευε ο Κοσμάς.

Εγώ ψηφίζω Sportday.

4 εφημερίδες για την Αεκ?? 8O Έλεος…

Πω πω, κρίμα που περνάει τέτοια κρίση η Sportime. Όταν πήγαινα γυμνάσιο (πριν καμιά 10αριά χρόνια δλδ) έπαιρνα κάθε μέρα - τότε έκανε 100 δρχ! Και αν θυμάμαι καλά, όταν είχε πρωτοβγεί 50 δρχ!!!

Έφυγε από κει και ο Σκουντής,πήγε στην Goal News

Οχι οτι οι αλλες πανε πισω, αλλα αυτη η εφημεριδα εχει καταντησει ανεκδοτο. Σαν τους κοντους ιδιοκτητες της ενα πραμα…

http://www.sport-fm.gr/popups/press.jsp?newspaper=http://resources.sport-fm.gr/supersportFM/images/newspapers/ora_large_2008_03_06.jpg

ελεος!!!η νεα ωρα σημερα λεει πανω πανω : που πας ρε καραμητρο 3-0

δηλαδη μιλανε και οι ανυπαρκτοι ρε γαμωτο???εεε οχι…εχουν πολυ θρασος…εφαγαν 3αρα απο τη χεταφε να πουμε και εχουν κ αποψη…

Η εφημεριδα Derby sports ως εξωφυλλο

:lol: :lol:

Οι φανατικές εφημερίδες το χουνε το πρόβλημα αυτό… Ξεχνάνε την σοφοτερη παροιμία απ’όλες…

“Στο σπίτι του κρεμασμένου δεν μιλάνε για σχοινί…” :lol:

Έλεος όμως… ασχολούνται με μας αντί να κοιτάζουν τα δικά τους χάλια… αλλά να μου πεις παρηγοριά στον άρρωστο είναι να χάνει ο αντίπαλος σου.

Ολες οι εφημεριδες και ειδικα ο πρωταθλητης, το ντερμπι, η πρασινη, η ενωση κλπ πουλανε οπαδιλικι και τπτ αλλο… και πουλανε οπαδιλικι γιατι πολυ απλα φερνει κερδος… Τα μισα εξωφυλλα απο αυτα που εχουν κυκλοφορησει ελεγχονται για ποινικα αδικηματα ανακινησης παθων…

Αλλη μια εφημεριδα στις τοσες πολλες που εχουμε(μπουχτισαμε πια) προστεθηκε πριν λιγες μερες,αναφερομαι στην ΕΞΕΔΡΑ. Σχεδον ολες οι αθλητικες εφημεριδες ειναι για γελια και κλαμματα μαζι,ειδικα οι οπαδικες.

Ποια τελικα πιστευετε οτι πρεπει να κερδισει το βραβειο της χειροτερης, πιο αθλιας, αντιπαθητικης,ασχετης,καθολου αντικειμενικης εφημεριδας? Οι υποψηφιοι ειναι πολλοι…:lol: Ψηφιζω Πρασινη,πραγματικα εχει καταντησει τρισχειροτερη και απο τον Πρωταθλητη.:stuck_out_tongue:

Χαλαρα η ΕΝΩΣΗ.
Ειρωνευτηκε την ηττα του Ολυμπιακου στο ΣΕΦ απο την ΤΣΣΚΑ χωρις κανεναν προφανη λογο παρα μονο απο κομπλεξ.

Τι να λέμε τώρα για τις αθλητικές εφημερίδες…Πρέπει να έχουμε κάπου στις 15. Ρεκόρ :smiley: