Aθλητικές εφημερίδες

χμ,στις οπαδικές ξέρεις ότι θα βρεις γραφικότητες.
άρα,οι λεγόμενες “αντικειμενικές” είναι χαλαρά οι χειρότερες.
κάτι κειμενάκια του Πανούτσου σώζουν την κατάσταση και οι περισσότεροι μπασκετικοί συντάκτες

εγω διαβαζα sportime μεχρι που κανανε τις μαλακιες με τα τσοντο - dvd και πλεον διαβαζω sportday
ποτε δεν μαρεσαν οι οπαδικες εφημεριδες , καθε αλλο μαλιστα

Από το site του sport-fm έχουν διαγράψει όλα τα άρθρα του ρεπορτάζ της Καλαμαριάς που υπάρχουν για μία εβδομάδα πριν από το ματς της Καλαμαριάς με τον Ολυμπιακό, όπου και αγωνίστηκε ο Βάλνερ.

Ασχολίαστο…

o…αγαπητός Βαγγέλης Ιωάννου έγραψε στο ΦΩΣ αυτά που’χε γράψει η Κουρούνα του all star basket εδώ και καιρό…χωρίς να αναφέρει την πηγή του,σχετικά με Γιαννάκη και εθνική

Τι εψαχνες να βρεις?

αν ήταν δηλωμένος ο Βάλνερ στην αποστολή της Καλαμαριάς για τον αγώνα με τη Λάρισσα στο κύπελλο

Εχει σημασια?
Αν ειναι να ψαξω κ γω.

σιγά μωρέ… Είχα διαβάσει παλιότερα κάπου που δε θυμάμαι πλέον πως και οι 2 ομάδες που έπαιξαν με Καλαμαριά πριν από εμάς είχαν δικαίωμα ένστασης που δε το έκαναν επειδή κέρδισαν τον Απόλλωνα και επειδή είπε ο manson πως ο Βάλνερ έπαιξε πρώτη φορά με Ολυμπιακό, ήθελα να δω μήπως ήταν στις αποστολές και το είχαν γράψει αυτό τότε.

Πάντως στην αποστολή στο ματς με Πανιώνιο δε τον είχαν…

(παράτα το μωρέ… έτσι κι αλλιώς έπαψα να το ψάχνω πια :wink: Απλά μου κάνει κακή εντύπωση για το site το ότι διεγράφησαν τα ρεπορτάζ αυτά… Λες και δεν είναι σίγουροι για το ρεπορτάζ τους και το σβήνουν για να μη τρέχουν μετά)

Για οποιον εχει φεσιμπουκ υπαρχει ενα μυθικο group στο οποιο υπαρχουν πολλες φωτογραφιες απο εξωφυλλα εφημεριδων του στυλ…

Μιλαμε για αρχειο ανεκτιμητης αξιας και γελιου:lol:

ΠΡΩΤΑΘΛΗΤΗ βεβαια!8)
Εχει και στηλη ο Αλεκος απ’τη θυρα 7…τα χανω εγω αυτα?:stuck_out_tongue:

btw, το ΦΩΣ (που δεν ειναι μεσα στις επιλογες…) πρεπει ν’αλλαξει…είναι πολυ αβολη εφημεριδα -τεραστια- δε μπορω να τη κουμανταρω.[-X

Σώπα…Τι έκπληξη…:lol: :stuck_out_tongue:

διακρίνω μια ειρωνια και δε μ’αρεσει!:har:

Δε διαβαζω φανατικα παντως…καθε μερα αγοραζω Π αλλα δε μπορω να τη διαβαζω ολοκληρη την εφημεριδα…

ΦΩΣ ΤΩΝ ΣΠΟΡ για τον Παντελή Διαμαντόπουλο κυρίως

ΦΩΣ ΤΩΝ ΣΠΟΡ για τον Παντελή Διαμαντόπουλο κυρίως8)

Μία ερώτηση…
Πως μπορείτε να διαβάζετε εφημερίδες - δελτία τύπου της ΠΑΕ της ομάδας σας?
Πχ Ντέρμπυ , Πρωταθλητής , Σπορ Του Βορρά , Score Live τις βρίσκω το λιγότερο άθλιες.

Πχ θυμάμαι στο ντέρμπυ του Καραισκάκη που έιχαμε διαλύσει τον γαύρο τίτλος στην Ντέρμπυ
“τον ξεβράκωσε αλλά δεν τον γλέντησε”

και τίτλο του Πρωταθλητή όταν είχαμε αποκλειστεί από την Μπαρτσελόνα (είχαμε χάσει 3-1 στο Καμπ Νου κάνοντας εξαιρετική εμφάνιση)
“ο ΠΑΟ έχασε από το καφενείο της Μπάρτσα”

ΕΛΕΟΣ…

Σωστός!

8O Πότε μας διαλύσατε σε ντέρμπυ στο Καραϊσκάκη; :-k

Μου φτιαξες τη μέρα! :lol: :lol:

Το www.sport24.gr εκτος απο τα εξωφυλλα των εφημεριδων της ημερας, εχει και τα αντιστοιχα εξωφυλλα εως και 3 χρονια πριν! Μιλαμε για πολυ γελιο… παρτε μερικα:lol:

2 σελιδες πριν ποσταρηστικε ενα εξωφυλλο της sportday που εγραφε για τον λιουνμπεργκ και τον ολυμπιακο.

Πριν κατι μηνες διαβασα μια δηλωση του παιχτη, που παραδεχοταν οτι ειχε προταση απο οσφπ, και μαλιστα ηταν μετανοιωμενος που ειχε αρνηθει τοτε.

Για να μη λεμε οτι οι εφημεριδες οτι μεγαλο ονομα γραφουν ειναι μπουρδες.1 στα 1000 ονοματα ισχυει:lol:

Αυτα ειναι… αξιοπιστη δημοσιογραφικη ερευνα:lol:

Ειδικα αυτο που, και καλα, ειπε ο Rivaldo για τον Dani “μια κλαση πανω απ οσους παιζουν στην Ελλαδα” επιβεβαιωθηκε πληρως!!!:lol: :lol: :lol:

Γι αυτο ΠΟΤΕ δεν παιρνω οπαδικες εφημεριδες… και οποτε βλεπω τους φιλους μου με Πρασινη, Πρωταθλητη, Score ή αλλες τετοιες στα χερια, τρωνε μεγαλο δουλεμα!!!