Aθλητικές εφημερίδες

Sportday Διαβαζα πριν παει 1.30 παρολαυτα απεχθανομουν τους ξευτοδιανουμενους ‘Αθηναιους’ και μεγαλους διανοητες και αμφισβητες Πανουτσο Καρπετοπουλο,Ποτε δεν καταλαβα γιατι πρεπει να πληρωνω εγω που δεν καταφεραν να γινουν συγγραφεις.και δεν θα σχολιασω καν τον τουλαχιστον προστυχο αλλα κατα τα αλλα τρισμεγιστο Μπαμπη Χριστογλου.Κ με εκνευριζαν και αρκετα πραγματα στη στηλη του “Χαρουλη”.το Goal News εχει καταντησει φτωχο κατα την γνωμη μ και με ακυρο ρεπορταζ.Καλα η γατα πρεπει να ειναι η εφημεριδα με τις μεγαλυτερες αποκλειστηκοτητες οπως Μοριεντες,Κωνσταντινου ς στην αεκ καικαικαι…Απο τις ‘χρωματισμενες’ μοναδικη αξια αναφορας ειναι το Φως κυριως λογω καποιων αρθρογραγων.(δεν ειμαι ολυμπιακος)Γι αυτο τωρα διαβαζω Εξεδρα γιατι εχει καλο ρεπορταζ και προς το παρων δεν εχει γειρει προς τα καπου υπερβολικα

Εγώ έχω να δώσω γύρω στα 1,5 με 2 χρόνια λεφτά για αθλητική εφημερίδα. Τι νόημα έχει να πετάξεις το ευρώ σου όταν μπορείς να μάθεις τα νέα τζαμπέ από το ιντερνετ και επίσης όταν τα τσοντοπεριοδικά είναι σοβαρότερα από τις ελληνικές αθλητικές εφημερίδες, αν εξαιρέσεις ορισμένες στιγμιαίες δυστυχώς αναλαμπές…

Μα δεν υπαρχει καλυτερο πραγμα, απο καφεδακι και διαβασμα της εφημεριδας/φυλλαδας για τις μεγαλες μεταγραφικες κινησεις. ειδικα σαββατοκυριακα ειναι ιδανικη συντροφια θα ελεγα…:smiley:

Πρωταθλητής Όλα τα λεφτά σήμερα

ισχύει!!!:lol: :lol:

Όλα τα λεφτά είναι οι φυλλάδες των δευτεροτρίτων που μιλάνε για ανύπαρκτο πέναλτι. :slight_smile:

Δικιο εχουν! Δεν ματωσε ο Ντιογκο

ΥΓ Παντως οι σποντες που πετανε για το ημιχρονο-τελικο 2 1 μπορει και να μην απεχουν πολυ απο την πραγματικοτητα:roll:

Ελα ρε! Και την Πεμπτη τα σπασε γραφοντας για “Γερμανο χειρουργο”.
“Ανυρπακτο το πεναλτυ του Ολυμπιακου” vs. “(Ντιογο) Καλυτερος απο τον Ροναλντινιο”. Βρειτε ποια ειναι η πιο γελια δηλωση και κερδιστε ενα ταξιδι στην Αμερικη κολυμποντας.

Εζησα για να δω τον Πρωταθλητη να υπερασπιζετε την ΑΕΚ! 8O8O8O
http://www.sport-fm.gr/popups/press.jsp?newspaper=http://resources.sport-fm.gr/supersportFM/images/newspapers/sportday_large_2008_09_03.jpg

η εξέδρα ρε σεις το έχει παρακάνει με την ΑΕΚ. ας πει ότι είναι οπαδική να τελειώνουμε…

δεν ξέρω τι παιχνίδι παίζεται…

:lol3::lol3::lol3:

ελεος…

ποσο πιο τραγική μπορει να ειναι μια οπαδική εφημερίδα???

καμια :lol:

αν (λαιμαι αν) αναγκαζομουν να διαβασω καποια απο τις αντικειμενικοτατες φυλλαδες της ελλαδας λογικα goalnews

Εξεδρα… Που ειναι???

του σαμπρακου ειναι … τι περιμενεις?? :stuck_out_tongue:

καποιος να σκοτωσει τον εκδοτη της πρασινης !

Του Γιαννακόπουλου δεν είναι αυτή?

του γιου του παυλου…

καθε εφημεριδα απο τις ουδετερες εχει πλεον και το ραδιοφωνικο της σταθμο…:lol:

sportday -> sport-fm 94,6
goalnews -> sentra 103,3
εξεδρα -> arena 89,2

Η Εξέδρα αν και Αεκτσίδικη εδώ και δύο εβδομάδες μου αρέσει αρκετά.

Καλά μερικές εφημερίδες το παρακάνουν με το κόμπλεξ τους

ΠΡΑΣΙΝΟΣ ΤΥΠΟΣ

“Με κόντρα διαιτησία και με 9 παίκτες 1-1 οι Νέοι με ΠΑΟΚ”

:D:D:D:D:D:D:D