Aθλητικές εφημερίδες

Στηρίζουμε Δήμητρα Στανίση!

:lol: :lol: :lol:

ετσιιιι…την έπιασες την είδηση…:lol:

*γαμώ το χιούμορ εδώ μέσα…ακούγομαι μεχρι έξω…:smiley:

το πιο βρ[SIZE=“4”][B]ο[/B][/SIZE]μικο πρωταθλημα ολων των εποχων λεει…8O :lol2::lol2::lol2:

Συγχαρητηρια στον εκδοτη και τον editor της εν λογω εφημεριδας που ουτε ενας τους δεν ειδε το απαραδεκτο ορθογραφικο λαθος που βγαζει ματια και το βλεπει ακομη και τυφλος.
Μπραβο μαλακες αχρηστοι δημοσιογραφοι της πλακας.
Ρε νουμερα '‘Μην προδιδετε’'ειναι προστακτικη Β πληθυντικου προσωπου(εσεις) και φυσικα γραφεται με ‘‘ε’’.

:lol2:=D>:lol2:

σε αναποδη περιπττωση απλα θα αλλαζαν οι εφημεριδες. τι περιμενες δηλαδη?

σίγουρα, αλλά τόσο ακραία?δε νομίζω.
εγώ λέω απλά πως δεν ξέρετε να χάνετε.

απλα να θυμισω οτι στο περσινο 2-0 του καραισκακη τα εξωφυλλα σας φωναζαν για δευτερη ριζουπολη και αλλα τετοια γραφικα και στο 0-1 του οακα ελεγαν πως οι κοτες το σκασαν,οποτε δεν βλεπω και καμια τρομερη διαφορα.ασχετα αν ειναι ηλιθια και τα δυο εξωφυλλα σημερα σε γαυρο και πρωταθλητη.

σύμφωνοι.αλλά ξέρεις πως πάντα οι οπαδικές εφημερίδες πάντα πρέπει να βρούν κάτι για να μην παραδεχτούν άμεσα την ήττα.απλά το να μιλάς για αλλοίωση αποτελέσματος, θεωρώ πως είναι χειρότερο.οι εφημερίδες του ολυμπιακού έχουν πολύ μεγαλύτερη αποδοχή, και υπάρχουν πρόβατα που θα πιστέψουν τα σημερινά πρωτοσέλιδα.και έτσι, δημιουργούνται εριστικά άτομα που δεν ξέρουν να χάνουν και πάντα θα ρίξουν το φταίξιμο για την ήττα κάπου αλλού.αυτό συμβαίνει και στις άλλες ομάδες, αλλά σε μικρότερο βαθμό.αν π.χ. έχανε ο παο και υπήρχαν και οι αντίστοιχες φάσεις, νομίζω πως οι περισσότεροι θα τα είχαν με το νιόπλια και με κάποιους παίκτες, παρά με τη διαιτησία.

για αυτο και εγω τις αποφευγω.τον τελευταιο χρονο ζητημα να εχω διαβασει τρεις-τεσσερις φορες και αυτες οταν ηταν στην προετοιμασια η ομαδα και ηθελα να διαβασω και για τις μεταγραφες.ειδικοτερα ο γαυρος ειναι η πλεον γελοια εφημεριδα(μαζι με την πρασινη).

ε τα έχετε χαμένα???

λέτε οχι εσείς είστε χειρότεροι στα εξώφυλλα από εμάς…??
δεν κοιτάτε τις ομάδες σας που είναι για τα μπάζα…

ε ελληνες ειμαστε,οσο και να προσπαθουμε να ξεφυγουμε απο αυτην τη νοοτροπια,αυτη αναδυεται απο μονη της:)

Ρε γιατί δεν μπορείτε να το παραδεχτείτε και αρχίζετε τα “επιχειρήματα”; Όλες οι εφημερίδες των [I][U]υπαλλήλων των δύο μεγάλων ΠΑΕ[/U][/I] (και όχι έτσι απλά “οπαδικές”, γιατί, όπως έχω ξαναπεί, εδώ δε μιλάμε ούτε για το Φως ούτε για την παλιά Ηχώ, π.χ.), είναι για τον πούτσο. Από κει και πέρα, το ποιά θεωρείς πιο γελοία έχει να κάνει με το αν είσαι γαύρος ή βάζελος. So simple.

βασικα αυτο με τη νοοτροπια των ελληνων πρεπει να σταματησει. καλα τα πειραγματα, αλλα οι εφημεριδες οντως δεν ξερουν να χανουν. και οι μεν και οι δε.ειδικα φετος. δεν θυμαμαι να μην πετανε εστω μια μπηχτη καθε δευτερα ή κυριακη. κανονισμενα, στημενα, διαιτησια, μονο αυτα γραφουν. το κακο βεβαια εχει εξαπλωθει στο ιντερνετ, οπου εκει πραγματικα ορισμενοι δυναμιτιζουν ασχημα το κλιμα. γιατι δεν ειναι σαν την εφημεριδα που δεν την αγοραζεις απλα, κανεις ενα κλικ κ το βλεπεις (κι απο τα κλικ που κανουμε πληρωνονται ως γνωστον…). αντε γεια ρε.

μα ακριβώς έτσι είναι.είχα πει πως θα ντρεπόμουν λιγότερο αν με έβλεπαν στο δρόμο με το penthouse, παρά με την πράσινη…οπαδική εφημερίδα είναι το φως και ήταν η αθλητική ηχώ.είναι η marca στην ισπανία.κάτι φυλλάδες σαν το γαύρο και την πράσινη είναι οργανισμοί συσπείρωσης κάφρων και όπιο για τις μάζες.

αυτό έχει περάσει πλέον στο dna του έλληνα.η αυτοκριτική είναι κάτι άγνωστο, και για ό,τι μας συμβαίνει φταίει κάποιος άλλος.ποτέ εμείς.γι’αυτό και δε θα πάμε ποτέ μπροστά.γιατί επαναπαυόμαστε στο τίποτα, και είμαστε ικανοποιημένοι απλά με το να κατακρίνουμε τους άλλους.παθέτικ.

double post, γιατί καταλαβαίνω τη θέρμη των εκδοτών των οπαδικών φυλλάδων να πουλήσουν φύλλα, αλλά τι φταίμε εμείς, που είμαστε αναγκασμένοι να αντικρίζουμε κρεμασμένα στα περίπτερα ξερατά κακογουστιάς όπως τα παρακάτω, που προωθούν το χουλιγκανισμό?

Και μετά κατηγορούμε τον “κίτρινο τύπο” για τις βλακείες που γράφει. Αυτοί είναι τρισχειρότεροι!!!

sportday, οπως λεμε πρωταθλητης η γαυρος…:roll:

οχι και οι υπολοιπες αντικειμενικες δικες μας ειναι. ολες δικες μας ειναι. ειστε μονοι σας εναντιον ολων…

σημερα το μονο που δεν την κανει ιδια με γαυρο κ πρωταθλητη ειναι οτι δεν εχει φωτογραφια απο “διαιτητικο λαθος”… πολυ θα ηθελαν ομως…:wink:
μιλαω για τη συγκεκριμενη κ οχι για εξεδρα,γκολ,φιλαθλο…