επειδη εχει εξωφυλλο το μιραλας που παρεχωρησε συνεντευξη??? πας καλα?
αυτα ετσι ειναι. οπου δινουν συνεντευξη οποιοσδηποτε απο τις μεγαλες ομαδες θα γινει εξωφυλλο την επομενη. ξεκολλα λιγο το μυαλο σου. με το ιδιο σκεπτικο που λες να πουμε εμεις την εξεδρα βαζελοεφημεριδα επειδη λεει ο σισε ας προσεχαν… δεν ειναι ετσι ομως. εκτος κι αν νομιζεις οτι νικη σας πρεπει να συνεχιζεται να φαινεται 2-3 μερες ακομα…
οποιος κ να νικαει σε ντερμπυ πρεπει να ειναι πρωτοσελιδο για 2-3 μερες…
κ η συγκεκριμενη εχει δειξει εδω κ πολυ καιρο την προθεση της…
κ μη νομιζεις οτι το λεω εγω, πραγματικα το εχω ακουσει απο παρα πολυ κοσμο… ειναι κ ενας απο τους λογους που εχουν πεσει τοσο οι πωλησεις της…
μην την αγοραζεις, αλλα και παλι δεν ειναι ετσι. ποιος το λεει δηλαδη οτι πρεπει να ειναι εξωφυλλο για 3 μερες? που ακουστηκε αυτο? νικησατε σας αποθεωσανεω ολοι οπως ηταν φυσιολογικο. σημερα επιλεξανε να μιλησουν για την επομενη μερα σε μας. απολυτα φυσιολογικο ειναι για μενα αυτο. το ιδιο και σε αντιθεση περιπτωση θα περιμενα και πραγματικα δεν θα με πειραζε. μεγαλες ομαδες ειναι εντος της χωρας και οι δυο οποτε καλα κανουν κι ασοχλουνται ετσι. βασικα πντυως πιο πολυ επρεπε να ασχοληθουν με την ηττα της αεκ, αλλα οπως σου ειπα ειναι συνεντευξηπαιχτη κ μαλιστα πρωταγωνιστη.
τωρα αν εσενα δεν σαρεσει απλα μην την αγορασεις και νομισε οτι θελεις. παρε την γκοαλ, παρε την εξεδρα, μονο κ μονο γιατι εβαλε πρασινο στο εξωφυλλο της.
Σκατά σε όλες τις “αντικειμενικές” αθλητικές εφημερίδες. Οι μόνες που αξίζουν είναι ο Φίλαθλος και το Φως, τώρα που δεν υπάρχει πια η Ηχώ. btw, αυτές οι τρεις είναι/ήταν και οι παλιότερες, με διαφορά δεκαετιών απ’ όλες τις υπόλοιπες. Τυχαίο; Δε νομίζω.
χαιρομαι που λες το φως και μετραει ακομα περισσοτερο επειδη εισαι βαζελακι. ειναι η μονη που εχει κρατησει απο παλια.
Ο Φίλαθλος γαμάει γιατί κρατά αποστάσεις από όλους και στα συν τα επικά ελληνικά των περισσότερων εκει μέσα.
αφου εχει ηλια μπαζινα…
Δηλώνω ερωτευμένος με την ορθογραφία του.
Ναι ρε, το χω ξαναγράψει αυτό για το Φως. Βασικά οι αθλητικές εφημερίδες θα έπρεπε να είναι είτε σαν τον Φίλαθλο, είτε σαν την παλιά Ηχώ ή το Φως: Δηλαδή, αν θέλουν να είναι αντικειμενικές να το εννοούν πραγματικά και να είναι σαν τον Φίλαθλο, δηλαδή [I][U]να μην είναι τίποτα,[/U][/I] όπως είπε και ο Φίλιππος, κι όχι όπως οι περισσότερες σημερινές “αντικειμενικές” που απλά είναι τη μια βδομάδα ΠΑΟ ολέ, την άλλη Θρύλε ολέ, την παράλλη ΑΕΚάρα ολέ, κοινώς να “μοιράζουν” το οπαδιλίκι ανάλογα με το ποιός είναι από πάνω ή πάει καλά. Κι αν πάλι δε θέλουν να είναι αντικειμενικές, να είναι τίμιες, όπως η παλιά Ηχώ και το Φως. Να είναι [U]εφημερίδες του οπαδού κι όχι του προέδρου και των υπαλλήλων του[/U], με το ρεπορταζάκι τους, τις αναλύσεις τους για το γιατί δεν πήγε καλά η ομάδα, τα μετρημένα πρωτοσέλιδα και όχι “φλώροι είναι και φλώρικα πανηγυρίζουν”.
Αν λοιπόν το σκεφτείτε, στην ουσία χρειαζόμαστε τρεις-τέσσερις αθλητικές εφημερίδες όλες κι όλες: τρεις για να καλύπτουν τους οπαδούς και άλλη μια για να καλύπτει τους ουδέτερους και μετριοπαθείς. Άλλωστε στις περισσότερες άλλες χώρες κάπου τόσες είναι οι εθνικής κυκλοφορίας αθλητικές εφημερίδες. Ψάξτε το.
Παρεπιπτόντως, από όλες αυτές τις εφημερίδες που βγήκαν τις δύο τελευταίες δεκαετίες, μία ήταν που πραγματικά παρουσίασε κάτι αξιοπρεπές, στα πραγματικά αμερόληπτα πρότυπα του Φιλάθλου (αλλά με το δικό της στυλ): ο “Κόσμος των Σπορ”, αν τον θυμάται κανένας. Πραγματικά πολύ αξιόλογη αθλητική εφημερίδα που όντως δεν ήταν με καμία ομάδα. Απαραίτητη σημείωση: άντεξε ελάχιστα.
Εφημερίδες όπως η Πρασινη ή ο γαυρος θα πρεπει να σταματησουν να πωλούνται στα περίπτερα αλλά στους συλλόγους των ομάδων με συνδρομές η κάτι αναλογο τέλος πάντων. Αλλα ποιος θα πάρει αυτή την απόφαση θα μου πεις; είναι και αυτό.
Ντροπή, o Φίλαθλος έχει σήμερα πρωτοσέλιδο τον Βαλβέρδε αντί να έχει τους θριαμβευτές του ντέρμπι.
Καλή γαυροφυλλάδα και αυτή. [-X
@ Γράκχος:
Ο Κόσμος των Σπορ νομίζω ήταν του Κωστόπουλου και είχε σαφείς φιλοολυμπιακές διαθέσεις.
Απλά ο ακραίος οπαδισμός του τότε επίσης καινούριου Πρωταθλητή κέρδισε σαφώς περισσότερο κόσμο, ενώ το παραδοσιακό κοινό του Φωτός δύσκολα θα άλλαζε εφημερίδα.
δεν ξερω γιατι στηριζετε τοσο τη sportday, τι διαολο ποσοστα παιρνετε??
+1 στον απο πανω…
εγω πάντως τα καλοκαίρια που περνω εφημερίδα(για τη παραλια κλασικά :p) περνω εξέδρα…
δεν στηριζουμε σπορτντει, δεν την διαβαζουμε καν. απλα επειδη πηρατε το ντερμπι εσυ θες να βλεπεις ολες τις αντικειμενικες πρασινες για 3-4 μερες.
αχρωμη και αγευστη εμφανιση αλλα αδικη ηττα με τυχερο γκολ
Θα μπορούσε το “δίκαιο” αποτέλεσμα να ήταν 0-0, που το παράξενο;
το παραξενο ειναι γενικα με την εφημεριδα που την μια λεει
παιξατε χαλια
την αλλη λεει
δεν μας αφησαν οι διαιτητες
την αλλη
η τυχη
την μια βριζει τον κουπερ και την αλλη τον υπερασπιζεται
και τωρα λεει παιξατε χαλια ξανα,αλλα αυτην την φορα χασατε απο ατυχια
ΑΥΤΟ ΤΟ ΕΡΓΟ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ <<ΜΑΚΕΤΟ>> (ΟΠΩΣ ΘΑ ΕΛΕΓΕ ΚΑΙ Ο ΣΗΜΙΤΗΣ) ΕΙΝΑΙ ΤΟ … ΣΤΟΛΙΔΙ ΤΟΥ ΚΑΜΠΟΥ…
:lol2::lol2::lol2:
…και η γραφικότητα συνεχίζεται. κρίμα.
ειδικά στα ραδιόφωνα εδώ, έχω ακούσει τα απίστευτα.