Aθλητικές εφημερίδες

Εγώ την έβαλα γιατί γράφει “ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΛΑ ΤΑ ΛΕΦΤΑ” και δείχνει κάτι δίφραγκα.

Χαχ, δεν το’χα δει.

Το Παμπονηρίδης νομίζω μπορεί να καταχωρηθεί στα ηλιθιότερα λογοπαίγνια έβερ.

Το βρήκα απίθανο!!

Κοροϊδεψτε οσο θελετε.

Το θεμα ειναι οτι για αλλη μια χρονια ο μπαοκ της καρδιας μας χανει το πρωταθλημα λογω του κατεστημενου. [-X

τελικά,ότι και αν λένε…το εύρος του πέους αφήνει σημάδια!

[SPOILER][/SPOILER]

:lol: :lol3: :lol2:

άθλιες οι ελληνικές εφημερίδες.Και τώρα που έχει πολωθεί το πράγμα ανάμεσα στους 2 μεγάλους έχουν βγάλει μαχαίρια

YΓ.

Απλά βάλτε να δείτε στο 2:30:D

πως νοιώθεις που γλεντάς με ξένο πέος? 8)
κατά τα άλλα, τραγικό και κομπλεξικό το σημερινό πρωτοσέλιδο της πράσινης, αλλά δε βρίσκω το λόγο για τον οποίο δεν είναι εξίσου γελοίες οι αναφορές των φυλλάδων του ολυμπιακού στο χθεσινό ματς.
τεσπα, το έχω ξαναπεί πως τέτοιες οπαδικές φυλλάδες θα έπρεπε να είχαν κλείσει σε μια σοβαρή χώρα.

και ποιου ακριβως το πεος ειναι αυτο?
γιατι η μονη λαχταροψωλια που “ειδα”…ηταν το “ΚΟΙΤΑΞΤΕ ΤΗ ΜΠΑΡΤΣΑ ΣΤΑ ΜΑΤΙΑ”…που θυμισε λιγο τσοντα…
:wink:
να ειμαστε και λιγο σοβαροι.Και οι δικοι μου να επαιζαν…δεν θα ελεγα ΚΑΝ κατι τετοιο.
μιλαμε για τη Μπαρτσα,ε.
ΜΗ ΤΟ ΧΑΝΟΥΜΕ τελειως.
και δε γλενταω με τα δικα τους @@…
εχω αρκετα δικα μου σαν ομαδα, οταν ερχεται στο βαζελο.

πάντως σίγουρα όχι φέτος. :roll::stuck_out_tongue:
και η μπαρτσελόνα δεν είναι πια και τόσο αχτύπητη.και η συντριπτική κατοχή που έχει σε όλα τα ματς, δε μου λέει τίποτα.την ίδια κατοχή είχε πέρυσι στο μιλάνο, και τη διέλυσε η ίντερ.η ρούμπιν και η κοπεγχάγη δηλαδή πως δεν έχασαν?με αυτήν την έννοια, με εκνευρίζουν πολύ ηττοπαθή πρωτοσέλιδα σαν το σημερινό της εξέδρας:

εντωμεταξυ, υποτιθεται ειναι αθλητικη εφημεριδα και αν καποιος δεν ειχε αλλη ενημερωση για το ματς παο-μπαρτσελονα, ουτε καν θα ηξερε πως παιχτηκε το παιχνιδι

ο,τι να ναι

δεν σας καταλαβαινω!:-k

ειναι ΟΛΟΦΑΝΕΡΟ οτι μιλαει για το χθεσινο αγωνα, τα επακολουθα του, τη ψυχολογια του οπαδου του αλλα και τα σχεδια για το μελλον μετα απο αυτο το παιχνιδι!

[SPOILER]απλα τα λενε εμμεσα! :stuck_out_tongue: [/SPOILER]

και παλι, περα απο το πρωτο μεταξυ μας (το οποιο θεωρω οτι εχει να κανει με ΤΡΑΓΙΚΑ λαθη της ΔΙΚΗΣ ΜΟΥ ομαδας και ΟΧΙ με ΜΠΑΛΛΑΡΑ της βαζελινης) , θεωρω οτι ειμαι σε καλυτερη μοιρα και κατ’επεκταση εχω τα @@ που ισχυριζομαι.
:stuck_out_tongue:

ενταξει το ποδοσφαιρο ειναι ετσι σαν παιχνιδι που καμμια ομαδα δεν μπορεις να την πεις αχτυπητη οπως π.χ. στο μπασκετ…μπορει μια ομαδα να σε παιζει μονοτερμα 90 λεπτα να μην μπαινει μεσα η μπαλα και να κανεις μια φαση και να κερδισεις…

παντως η μπαρτσα ειτε κερδιζει ειτε οχι το τσαμπιονς λιγκ τα τελευταια 2,5 χρονια ειναι με διαφορα η καλυτερη ομαδα στον κοσμο…και περσι που το χασε παλι ηταν η καλυτερη με διαφορα!!!

τα λέμε σε δύο αγωνιστικές, όταν θα είμαι πρώτος στη βαθμολογία. :ok:

για το ότι η μπαρτσελόνα με τον τερόπο παιχνιδιού της είναι από τις καλύτερες ομάδες όλων των εποχών, νομίζω πως δεν το αμφισβητεί κανείς.όμως, δε με ενδιαφέρει η συντριπτική κατοχή μπάλας που έχει.δε θεωρώ πως δεν παίζεται.όλα είναι θέμα τακτικής (εφόσον βέβαια διαθέτεις και την πρώτη ύλη στα χαφ :p).και η ίντερ την απέκλεισε πέρυσι, και φέτος βλέπω φαβορί τη ρεάλ, η οποία βλέπω να μη χάνει τη δευτέρα…

Κι άλλη επιτυχημένη πρόβλεψη?

[SPOILER]

[/SPOILER]

ας όψεται ο αστάθμητος παράγοντας του κοζανίτη τεχνικού…
για να είμαι σίγουρος όμως, θα το διορθώσω και θα πω πως τα λέμε στο τέλος του πρωταθλήματος, όταν θα είμαι πρώτος στη βαθμολογία. :roll:

ειλικρινα δεν ξερω ποιος εχει πιο τραγικο πρωτοσελιδο σημερα…

ο πρωταθλητης ή η σκορ?8O
κλειστε τις επιτελους…

ως γαυρος,εχω να πω πως με το εξωφυλλο της σκορ γελασα και λιγο,δεν ηταν ιδιαιτερα προσβλητικο.της ωρας ομως ηταν παντελως γελοιο.