Aθλητικές εφημερίδες

Ποιος χέστηκε για το αν θα βγει ο βάζελος ή όχι;

Ε δε νομίζω…πολύ μεγάλη υπεράσπιση βλέπω στην αεκ γι’ αυτό.

Τότε δε βλέπεις καλά ή βλέπεις φαντάσματα

Και τα 2 μου εχουν συμβεί κατά καιρούς αλλά όχι τωρα…τεσπα…

Τόσο λίγες ελπίδες έχεις πως θα κερδίσεις την ΑΕΚ αν η ΑΕΚ ενδιαφέρεται για το παιχνίδι;

Karvou,οταν θα γινω ανδρας οπως λες,ο πρωτος στον οποιο θα κανω crash test θα εισαι εσυ.

Kαθολου δεν κρυβομαι,εσυ και οι προστατευομενοι σου εδω μεσα το παρουσιαζετε ετσι,επειδη μια πολη που δυστυχως τοσα χρονια την ειχατε ξεγραψει ηρθε να παρει κομματι απο την πιττα.
Ο πρωτος που λεει λαμογιο τον Μπεο,ειμαι εγω,αλλα πως να το κανουμε ρε φιλε αγωνιστικα η ομαδα βουλωσε πολλα στοματα φετος,σ’αρεσει δεν σ’αρεσει.
Ριξε μια ματια στα πρωταθληματα που εχεις παρει,αξιολογησε τα αντικειμενικα και μετα ελα να μου πεις αν κρυβομαι κι αν ειμαι ανδρας.

Παντως καλα σου τα λεει ο Μοοn.Eτσι εξηγειται το οτι στη δεκαετια του '80 κυριαρχουσε το συνθημα ‘‘Θρυλος-Α.Ε.Κ φιλοι,γ…ται το Τριφυλλι’’.
Σαν Α.Ε.Κτσης μιλας σημερα φιλε.

όχι βέβαια, αλλά η γενικότερη στάση των ολυμπιακών, είναι να μην βγει με τπτ ο ΠΑΟ ch.league. Και αυτό φαίνεται ΚΑΙ εδώ μέσα.

Μ’ αυτό ξυπνάμε και κοιμόμαστε κάθε μέρα :!:

Κατά βάθος αυτό θέλεις αρχηγέ…

Εισ’ ωραίος, επίσης προσπαθώ να αποφασίσω πού να πάω διακοπές τον Ιούλιο, μπορείς να με βοηθήσεις αν γίνεται?

ναι αλλα εξαιτιας του ρε συ. δεν παυει να ειναι προεδρος του οταν το κανει. τιμωρειται η ομαδα σας για τα καπριτσια του. ετσι ειναι δυστυχως.

Εδώ δεν ξέρω πού θα πάω εγώ…και προσωπικά και η ομάδα μου. Και δε με πειράζει που το λέω :slight_smile:

Moon Μadness εγώ θέλω να ξαναβγείτε τσου-λου.

Και να πάτε πάλι σε κανένα Καμπ Νόου με την ομάδα που θα έχετε του χρόνου, με το “σφιχτό μπάτζετ”.
Γίνεται; :roll:8)

Καλή προσπάθεια, αλλά… δεν πείθεις.

:lol3:

Τόση ώρα που μίλαγα με τον Madness αυτή τη βλακεία μόνο κατάφερες να σκεφτείς; :lol:

Έλα. “Έχω και φίλους με μηχανάκια”, που έλεγε μια ψυχή!!! :lol:

Aρσενικο του forum,στα αλλα γιατι δεν απαντας που σε ρωταω?

H πλακα παντως ειναι πως παροτι ο Μπεος εστηνε τα ματς ,στην πραγματικοτητα τον Βολο στη σουμα του πρωταθληματος ευνοημενο δν το λες …

Οσο γι αυτο που λεει ο ΜουνΜαντνες,ο Μαρινακης σιγουρα δν θελει τον ΠΑΟ ΤσΛ(αν και με τα τωρινα δεδομενα δν βλεπω το γτ),οι περισσοτεροι Ολυμπιακοι ομως (αναμεσα τους και εγω) ψοφαμε να κερδισει ο βαζελος αυριο και να (συνεχισουμε να) γελαμε με την ομαδα της κωλοτουμπας …

πι.ες. Ρε Γιοπας,ΦΑΡΙΝΑΠ εχεις γινει,βλεπεις παντου “εχθρους” του βολου,ελεος δλδ .Οποιον προεδρο εχεις ,την αναλογη λεζα θα τρως, δεξου το αυτο,μην εθελοτυφλεις.Σε ολες τις ομαδες το ιδιο συμβαινει.Ρωτα και εμας :roll: .

Πρώτον, λατρεύω trash talking jiopas - karvou.

Δεύτερον, ως Παναθηναϊκός έχω να πω τα εξής:

Αν και πριν τρία χρόνια που ο γαύρος το πήρε στα χαρτιά είχα ρίξει τρελό κράξιμο και το αποκαλούσα ξεφτίλα, φέτος ΓΟΥΣΤΑΡΩ να κάνει η ΑΕΚ ένσταση. Γιατί; Μα για να ΓΑΜΗΣΕΙ το λαμόγιο το Μπέο προφανώς. Και θα συμφωνήσω απόλυτα: Είναι υποκρισία να πανηγυρίζουν οι Ολυμπιακοί Βόλου τις επιτυχίες που ήρθαν χάρη στις λαμογιές, αλλά να καταδικάζουν μόνο το λαμόγιο.
Όσο για το Champions League, το γράφω στ’ αρχίδια μου. Ναι. Ας πάει η ΑΕΚ. Στην τελική θα είναι μια μορφή δικαίωσης γι’ αυτή την ομάδα να πάρει κάτι στα χαρτιά, δηλαδή με τον ίδιο τρόπο με τον οποίο το στερήθηκε πριν τρία χρόνια, έστω κι αν αυτό που μπορεί να πάρει αυτή τη φορά δε συγκρίνεται μ’ αυτό που της είχε κλαπεί.
Και στο κάτω-κάτω να βγω εγώ Champions League και να δω, τί;! Καλά τα λέει ο Mule, έστω κι αν με ενοχλεί ως πικάρισμα.

ο ολυμπιακος οτι βαθμούς κέρδισε στο πρωτάθλημα τους κέρδισε αξια…ακόμη και ευρωπη να μην βγει την μπάλα την έπαιξε…
τωρα πόσο έχει αναμιχθεί ο μπεος στην διαμόρφωση του πρωταθλήματος είναι άλλο θέμα…
και κάνεις δεν ασχολείται με αυτό…’"!! και μερικοί μιλάνε μόνο με γενικόλογα και κρύβονται πίσω απο εισαγγελείς που ξέρουν οτι δεν θα κάνουν τίποτα…ενώ μια απλή αναφορά θα άνοιγε ωραίες “δουλείες”…αλλά ο φόβος φυλάει τα έρμα…
να δούμε κάποιον πρόεδρο μου συμπεριφέρεται με αυτόν τον τρόπο ως πότε δεν θα τον αγγίζουν οι οπαδοί της ομάδας του…γιατι άμα τα πάρουν, θα γίνει το σώσε

Ρε φιλε,αυτο βλεπεις εσυ,οτι βλεπω εχθρους παντου.
Εδω ολη τη χρονια πεφτουν ολοι να με φανε μονο και μονο επειδη δεν ειμαι Αθηναιος κι επειδη η ομαδα μου μπηκε σφηνα στα play-off και διεκδικησε κομματι της πιττας.
Δεν με νοιαζει τι θα πειτε,ειλικρινα.
Θες να με πεις μαλακα,πες με.Αδιαφορω!!!

Εχω βαρεθει να λεω οτι ο Μπεος ειναι καραγκιοζης κι εσεις εκει,επιμενετε να κανω τι?
Να πω αλλαζω ομαδα,να μην ξαναπατησω γηπεδο,να μην ξαναδω μπαλα???
Λυπαμαι,αλλα αυτην τη χαρη δεν θα την κανω σε κανεναν.
Τι να πω,:’'Mπραβο Α.Ε.Κ που κανεις ενσταση και θα το παρεις στα χαρτια???".
Χθες με εβριζε μια ολοκληρη μερα ο Davivdian με τα πιο υποτιμητικα λογια(βλαχο,τσομπανη και αλλα πολλα) και ενας δεν βρεθηκε να του πει κατι,παρα χειροκροτατε ολοι.
Οι moderators φυσικα θυμουνται να κανουν παρατηρησεις και να σβησουν posts οταν απανταω εγω(οχι χθες αλλη φορα) και τωρα συνεχιζετε να με μπριζωνετε.
Ελεος ρε παιδια.ελεος.