Ε,βασικα εδω ειναι το προβλημα,στην πραγματικοτητα τον Βολο(την ομαδα) ή τον Μπεο “κραζουν” ολοι (και οχι εσενα) και αυτο εχει το δικαιωμα να το κανει ο καθενας.Εσυ ομως συνηθως το παιρνεις πολυ προσωπικα και πολλες φορες η συζητηση εξελισσεται ως τετοια (σε προσωπικο επιπεδο δλδ).
Αν δν συμβιβαστεις με το οτι στην Ελλαδα (καλως ή κακως) η ομαδα που εισαι συνδεεται ΑΜΕΣΑ με τον εκαστοτε προεδρο που εχεις ολο αυτο θα γινεται.
Ετερον εκατερον,τι λες ρε μεγαλε σοβαρα???
Απο ποτε οι κατοικοι των Αθηνων ειναι πιο προνομιουχοι.
Καλα καληνυχτα ατομα που δεν ξερετε να παραγγειλετε σουβλακια!!!
Τι προνομοιουχοι ρε?χαχαχαχα !!Ισως δν το εθεσα σωστα.Αυτο που εννοουσα τελος παντων ειναι πως οσο σωστος και να εισαι εσυ σε αυτα που λες,παντα θα υπαρχει καποιος που θα εχει τα (αναλογα) κολληματα του κ.ο.κ…
Καλα καληνυχτα ατομα που δεν ξερετε να παραγγειλετε σουβλακια!!!
Θα σου πω ένα μυστικό, που όσοι είμαστε από Αθήνα το έχουμε καλά κρυμμένο και δε το λέμε για να μη γκρινιάζουν όσοι έχουν κόμπλεξ με την Αθήνα. Χεστήκαμε για τους οπαδούς των επαρχιακών ομάδων. Να’μας κι αν πάνε καλά οι ομάδες τους, να’μας κι αν δεν πάνε. Διάβασε ξανά τις βλακείες που έγραψες και δες ποιος επιτήθεται σε ποιον. Οπαδέ του παρακράτους (Μπέος)!!!
Εδώ οι περισσότεροι γαύροι έχουμε γραμμένο στα αρχίδια μας το αν οι βάζελοι θα βγουν Τσ.Λ. ή όχι! Με τους Βολιώτες και τους Καβαλιώτες λες να ασχολούμαστε; Να πέσουν και οι 2, αφού έχουν μαφία για ιδιοκτησία και πάμε για άλλα. Όπως με Ηρακλή. Μηδέν ανοχή στις ομάδες με λαμόγια στις διοικήσεις
Mπραβο ρε Karvou.ΟΚ,μου εκλεισες το στομα τωρα,αλλα λεω να το ξανανοιξω του χρονου που θα ειναι τα Γιαννενα Α Εθνικη και θα σε σφαζουν καθε Κυριακη κι εσυ θα κανεις σαν μουνι κλαμμενο ,οπως εκανες και περισυ!!!
Φιλακια!!!
@ Nightsky
Όλοι να τιμωρηθούν. Κι αν δε μπορούν για όλους, για όσους περισσότερους. Σου το είχα πει και στο τόπικ του Ηρακλή, αλλά σε βολεύει να το ξεχνάς… :roll:
Σου έχουν κάνει κι άλλοι αυτή την παρατήρηση, αλλά είναι γεγονός, ενώ σ’ όλη την ενότητα των αθλητικών γίνεται της πουτάνας ανάμεσα στους οπαδούς των διαφόρων ομάδων (πολλοί από τους οποίους μάλιστα είναι και φίλοι έξω στον πραγματικό κόσμο, ή έστω έχουν πολύ καλή σχέση στο υπόλοιπο φόρουμ), ο μόνος που το παίρνει προσωπικά είσαι εσύ. Κάθε φορά που κάποιος γράφει κάτι αρνητικό για τον Ολυμπιακό Βόλου, κάπου εκεί είσαι κι εκεί να τον “βάλεις στη θέση του”, λες και είναι περίπου ιερή σου υποχρέωση να μην αφήσεις τίποτα να πέσει κάτω, και μάλιστα τις περισσότερες φορές καταλήγοντας να γράφεις για τον εαυτό σου. Άραξε!
Έχεις γράψει πολλές φορές ότι νιώθεις σα να σ’ έχει βάλει στη μέση το μισό φόρουμ. Μάλλον ισχύει, αλλά να σου πω κάτι; ΕΣΥ ΦΤΑΙΣ ΓΙ’ ΑΥΤΟ, με το στυλ που ποστάρεις.
Όσο για το τί θα σου έλεγα αν ήμασταν ίδια ομάδα… είσαι γελασμένος μαν. Δε θα το κάνεις γιατί δεν έχει και πολύ νόημα στην τελική, αλλά αν καθόσουν να ψάξεις τα ποστ μου στην ενότητα των αθλητικών θα διαπίστωνες ότι κράζω τους ηλίθιους sports fans όποια ομάδα κι αν στηρίζουν, ακόμα κι αν είναι Παναθηναϊκοί (για να μην πω: ακόμα περισσότερο, αν είναι Παναθηναϊκοί). Είμαι επίσης της γνώμης ότι όλες οι ομάδες, αν μη τί άλλο, έχουν ίση αναλογία οπαδών που γράφουν σαν καθυστερημένοι. Πρόσεξε τί άλλο: αναλογία, όχι αριθμό. Αυτά.
Προφανως,με λες καθυστερημενο και αν απαντησω θα με επις κομπλεξικο που φανταζομαι οτι ο αλλος κανει προσωπικη επιθεση.Καλο θα ηταν κι εσυ να κανεις μια αναδρομη στα posts μου να δεις αν μιλαω αντικειμενικα η οχι για Βολο, Μπεο κλπ.Φαινεται οτι κρατας οτι σε συμφερει…
Τες πα,οτι και να πω θα κανεις μια μαεστρια να το παρουσιασεις αλλιως,θα τσιμπησουν τα φιλαρακια σου εδω μεσα που σε εχουν για Θεο ,θα με γαμοσταυριζουν,εσυ θα χειροκροτας και παει λεγοντας.
Προτεινω να συνεχιζουμε να τα λεμε στα κινηματογραφικα διοτι εκει μαλλον ταιριαζουμε περισσοτερο και κυλαει η κουβεντα πολυ πιο ηπια και ομαλα.
@τζιόπα Ρε μαν, στο είχα πει και γω παλιότερα,που πήγα να ανοίξω κάποια συζήτηση-δεν θυμάμαι συγκεκριμένα- δεν χρειάζεται να αρπάζεσαι συνεχώς.
Δεν νομίζω να έχει ο γράκχος(ειδικά ο γράκχος, γιατί υπάρχουν όντως κάποιοι εδώ μέσα που προκαλούν γενικά) τέτοια πρόθεση, να σε πει κομπλεξικό και καθυστερημένο όπως λες.
Τσιλ
αμα ημουν και γω ηδη πρωταθλητης και ειχα βγει τσου λου το τελευταιο που θα με νοιαζε ειναι το τι κανουν οι απο κατω μου…οποτε μη νοιωθεις και πολυ υπερανω:!:
jiopas, παραλογίζεσαι. ΟΧΙ, δε σε είπα καθυστερημένο, είπα να προσέχεις πώς γράφεις γιατί όποιος δεν προσέχει πώς γράφει την πατάει, φαίνεται σαν καθυστερημένος και μετά πολύ λογικά “πέφτουν να τον φάνε όλοι”. Όταν προηγούμενως σου απηύθυνα “φιλική συμβουλή” το εννοούσα, επειδή από τον τρόπο που ποστάρεις ΓΕΝΙΚΑ σε έχω κόψει για σοβαρό άτομο και μου κάνει εντύπωση το πόσο τρελαίνεσαι όταν το πράγμα πάει στον Ολυμπιακό Βόλου. Για πες μου τώρα, αυτό που έγραψα είναι “μαεστριά” για να παρουσιάσω την κατάσταση όπως με συμφέρει; Καλά δε σχολιάζω καν ότι “τα φιλαράκια μου” μ’ έχουν για “Θεό” και θα σε γαμωσταυρίσουν για πάρτη μου. Ήμαρτον, ώρες ώρες μου δίνεις την εντύπωση ότι όντως έχεις μανία καταδίωξης.
Πώς γίνεται να λες ακριβώς ό,τι λέω εγώ και πάλι να νομίζεις πως εγώ νιώθω πιο μάγκας από εσένα; Παιδιά, σταματήστε να διαβάζετε με βάση το τι περιμένετε ο άλλος να σας γράψει και διαβάστε με βάση το τι έχει γράψει. Ανοίξτε μάτια και αυτιά και σταματήστε να είστε προκατειλημμένοι.
Προφανώς και αυτό που λέω εγώ, ίσχυε αντίστοιχα πέρσι για τους βάζελους. Εδώ δε νοιάζει φέτος τον Γράκχο το ποιος θα βγει Ch.L. Λες να τον ένοιαζε πέρσι το αν θα ήταν ο ΠΑΟΚ ή η ΑΕΚ; Και έτσι θα ήταν και για τους ΠΑΟΚτζήδες αν έπαιρναν πρωτάθλημα. Υποστήριξα εγώ πως μόνο οι Γαύροι το έχουμε αυτό για να νιώθω περήφανος για κάτι που δεν υπάρχει λόγος να νιώθω περήφανος, αφού το θεωρώ φυσιολογικό κι αναμενόμενο;
Αυτό πρέπει να καταλάβει ο jiopas που βλέπει παντού φαντάσματα. Και όταν κάποιος μιλάει για τον Ολυμπιακό Βόλου, να μάθει να απαντάει πάνω στο θέμα “Ολυμπιακός Βόλου”. Κι όχι να κάνει προσωπικές και προσβλητικές επιθέσεις σε όποιον “έθιξε” τα συμφέροντα της ΠΑΕ Ολ.Βόλου και έχει αθηναϊκές πινακίδες, γιατί τότε θα λαμβάνει αντίστοιχες απαντήσεις…
ΥΓ. Είχε πάντα ο χώρος για να γράφουμε ποστς, τη δυνατότητα να τον μεγαλώσουμε όσο θέλουμε;