Σαφως και οχι αλλα ο Πρωταθλητης ειναι
Αυτο λεω και εγω: Derby, πρωταθλητης και Score ειναι γελοιες φυλλαδες και αποευθηνονται σε οσους θελουν να νομιζουν οτι η ομαδα τους κενταει.
Mιλάω για το παρελθόν της Ηχούς.
έχει αλλάξει αλλά δεν έχει ξεφτιλιστεί…όταν είχε πάει ο Ξύδης Ξυδής πως στο διάολο λέγεται είχε περάσει μια πολύ άκυρη φάση,αλλά τώρα παραμένει με αξιοπρέπεια στα του ΠΑΟ…
και με καλό μπασκετικό team και με Μένιο!όπως και το ΦΩΣ,στέκεται με αξιοπρέπεια…
Αυτο ειναι κατα για οποιαδηποτε εφημεριδα.Να εχει δλδ τον Μενιο στο ροστερ της.Ειναι ο πιο γραφικος των γραφικων που μπορει να υπαρχει μαζι με τον Σαμοθρακη
καλά,τα παραλές νομίζω…
δεν υπάρχουν πολλοί που να έχουν τα “αυγά” να δηλώνουν φίλαθλοι μιας ομάδας…όπου φυσάει ο άνεμος είναι οι πιο πολλοί…
και δεν υπάρχουν και πολλοί με τις δικές του γνώσεις και το δικό του γραπτό λόγο…είναι μακράν ο κορυφαίος σε ό,τι αφορά τους ρεπόρτερ του ΠΑΟ…
Δεν έχω ιδέα από αθλητικές εφημερίδες!
Πάντως το παιδί που κάθεται πίσω μου στο σχολείο, διαβάζει κάθε μέρα όλη μέρα SportDay! :lol:
Την καλυτερη δουλεια κανει!!!:lol:
Ενταξει, η ΗΧΩ μπορει να γραφει πλεον κυριως για τον Παναθηναικο αλλα γραφει αληθειες και εχει πολυ εγκυρα και αναλυτικα ρεπορταζ για ολα τα τμηματα του. Σιγουρα παλαιοτερα απευθυνοταν σε μεγαλυτερη μεριδα φιλαθλων καθως τηρουσε ισες αποστασεις αλλα πιστευω πως με την αντικειμενικοτητα που καλυπτε παλαιοτερα τα ρεπορταζ ολων των ομαδων τωρα καλυπτει αυτα του ΠΑΟ. Αυτο δεν ξεφτυλιζει μια εφημεριδα. Μαλιστα επειδη ειχε τυχει να διαβασω και το ρεπορταζ της ΑΕΚ (!!!) στην ΗΧΩ μετα το 0-0 με τον Εργοτελη ελεγε πως ο Βασαρας εκανε μεγαλα λαθη εναντιων της ΑΕΚ τα οποια αποδειχθηκαν καθοριστικα για το τελικο αποτελεσμα, αδικοντας την ομαδα της Ν.Φιλαδελφειας!! Δηλαδη ΔΕΝ τα μασαγε… Αληθεια, ποσες φορες εχει καλυψει η ΩΡΑ με τετοιο τροπο τον Παναθηναικο?
Αλλα ενταξει, οχι και Ντερμπυ, ημαρτον!! Ουτε οταν δινει δωρο εισιτηρια δεν το παιρνω!!! Οχι αλλο καρβουνο!!!
Γιατί η Ηχώ είναι αυτή την στιγμή πιο αδύναμη σε σχέση με τις δύο. Άλλωστε στο Derby βρίσκεται ο Γκόντζος που είναι έμπειρος και σκληρό καρύδι. Γραφικός και μαλάκας αλλά έμπειρος και σκληρό καρύδι. Δύσκολο να κλείσει εφημερίδα του. Η Ηχώ είναι εντελώς αβοήθητη.
Εγώ τον Γκόντζο που τον ακούω συχνά πυκνά στο ραδιόφωνο, μου έχει δώσει την εντύπωση πολύ έξυπνου ανθρώπου πάντως…
Είναι. Το ξέρω από γνωστή που δούλευε για ένα διάστημα εκεί. Και έχει τελειώσει και μαθηματικό. Εγώ, αν και γαύρος, τον πάω πάντως.
Προπαγανδιστής και γραφικότατος.
http://www.sport-fm.gr/press.jsp
endiktika to pios poulaei ti…
An proseksate apo simera i derby exei allaksei eikona(tropo arthrografias reportaz ktl…den kserw gia dimosiografous epidi den prokeite pote na tin parw).
Συμφωνω και επαυξανω. Οι αθλητικογραφοι ειναι αυτοι που ριχνουν πολυ λαδι στη φωτια οσον αφορα βια στα γηπεδα. Και εννοω ολοι οχι μονο οι οπαδικες.
Ο,τι αθλητικη ειδηση θελει κανεις μπορει να τη βρει στο ιντερνετ.
Οντως ειναι εξυπνος και ετοιμολογος. Αλλα ειναι και υπαλληλος του Βαρδινογιαννη, οπως και οι του Πρωταθλητη του Κοκκαλη…
Διαβάστε εξώφυλλο να λυθείτε στα γέλια…
:lol: :lol: :lol:
χαχαχαχαχα
:lol3: :lol3: :lol2: :lol2:
#-o [-X Τραγικοί δημοσιογράφοι…
Kάγκουρες δημοσιογραφίσκοι…
:lol: :lol: :lol:
Η “Γατα” τελικα ειναι τραγικη!!! Αν γινουν εστω τα μισα απο οσα εχει γραψει θα καταρευσει το συμπαν!!!:lol: