+1839478239487,8798739274 opws kai episis to FWS aggizei tin athliotita.
Bravoooo… Ola ta piasane.
Όλες οι αθλητικές εφημερίδες είναι τραγικές πραγματικά. Κάθε μέρα για να προκαλέσουν τα κορόιδα να τις αγοράσουν στέλνουν με μεταγγραφές ένα κάρο παίχτες. Με πιάνουν τα γέλια πραγματικά. Εδώ έχουν προτείνει σχεδόν όλη την εντεκάδα του ΠΑΟΚ. Λες και έχουμε πήξει στους παιχταράδες
Καλά άν τους θέλουν ΟΣΦΠ ΠΑΟ ΑΕΚ να τους δώσουμε να τους χαίρονται.
Αν και κανείς δεν τον παίρνει στα σοβαρά, με τεράστια διαφορά αγαπημένος μου αθλητικός δημοσιογράφος είναι ο γεωργίου! Όσο έβγαινε στην τηλεόραση δεν έχανα εκπομπή, το άτομο είναι ο μόνος που έχει μια ξεκάθαρη άποψη για τα πράγματα και επίσης ο τρόπος σκέψης του δείχνει ότι είναι πανέξυπνος. Νομίζω ότι γράφει στο φως, αλλά δε θα έπερνα ποτέ εφημερίδα που υποστηρίζει συγκεκριμένη ομάδα ή συγκεκριμένο πολιτικό κόμμα…
Καλά μωρέ και ο Γεωργίου το παίζει ειδικός και έλεγε τον Τσάρτα “Λουλού” και τον Ζαγοράκη “Απατεώνα ποδοσφαιριστή”.
Μπορει να ειναι σταθερος γενικα, αλλα λεει πολλες μπουρδες. Εμενα μου τησπαει ο Καρπετοπουλος πολυ κωλοτουμπας ειναι σε αυτα πουτ λεει και γραφει. π.χ. οταν το καλοκαιρι ο Ολυμπιακος εριχνε 5αρες στα φιλικα σχεδον σε ολους τους αντιπαλους του ελεγε οτι επιτλους βλεπουμε εναν καλο οσφπ που μπορει να τα παει καλα στην ευρωπη χαρις στον Τροντ Σολιντ οποιος ειναι πολυ καλος προπονητης. Μετα την απολυση Σολιντ ελεγε οτι η επιλογη ηταν λαθος και αυτο φανηκε το καλοκαιρι που παρα τις 5αρες φανηκε οτ ι… μπλα μπλα μπλα… Οκ δεκτον οτι εκανε βλακιες απο το καλοκαιρι, εσυ ομως τον αποθεωνες, ενω τωρα βγαινεις και το παιζεις οτι εγω το εβλεπα απο τοτε πως θα παει το πραγμα με τον Σολιντ. Κατι τετοιοι δημοσιογραφοι μου τη σπανε.
καλός ο Γεωργίου μόνο για καμιά ατάκα…
σήμερα κυκλοφόρησε “η πράσινη”…καλή μού φάνηκε,αλλά αν είναι του Γιαννακόπουλου δε γουστάρω…
Μαλακίες του “Φωτός” πάνω αριστερά…
Καλα οι Αθηναικες εφημεριδες το εχουν γαμισει το θεμα.
Συμφωνα με αυτες,περα του οτι ολοι οι παικταραδες του κοσμου ανω των 30 “ερχονται”,ολοι οι καλοι παικτες των ομαδων της Θεσ/κης εχουν κλεισει σε αθηναικες…
Και μ’αρεσει που ολοι τρελαινονται να πανε…“Θελει ο Κοκε,θελει ο Χαβιτο,θελει ο Παουλο Κοστα…θελει ο Ηλιαδης,θελει ο Φερναντεζ…” Μας τα πρηξατε.
Γιατι τις αγοραζετε???Αφηστε τες να πτωχευσουν και να κλεισουν.
+1000000
Εκτος του οτι δεν σκαμπαζει μια απο μπαλα, ο Καρπετοπουλος το παιζει μαχητης του εντιμου ποδοσφαιρου κι εχει αναγαγει σε ιερο πολεμο την κοντρα του με τον Γκαγκατση. Γλειφει απροκαλυπτα τον Ντεμη και προσπαθει να μας πεισει οτι φετος αδικηθηκε απο τη διαιτησια ο ΠΑΟ (ημαρτον!). Το χειροτερο ειναι ομως οτι εγραψε ενα αθλιο κειμενο προσβαλλοντας τους οπαδους του Ολυμπιακου λεγοντας μεσες ακρες οτι ειναι χαμηλου επιπεδου, οτι ειναι αυτοι που θα ηθελαν να δουν τον Θρυλο να κερδιζει με ανυπαρκτα πεναλτυ και αλλες μαλακιες.
Όταν διάβασα το (πρόσφατο) άρθρο που ανέλυε που και πως αδικούν τον ΠΑΟ έχασα την μπάλα. Ο τύπος κάνει το εξής : Aπομονώνει φάσεις από 4 αγώνες και βγάζει τρελά συμπεράσματα. Στο ίδιο άρθρο καταλήγει ότι ο ΠΑΟ θα γίνει τενεκεδάκι για σκοποβολή στην …άγρια δύση της Superleague … el graphico.
Πάντως η Sportday είναι η εφημερίδα που διαβάζω γιατί συναντάς πολλές απόψεις και συνήθως διαφορετικές για το ίδιο θέμα και αυτό είναι καλό. Καλό παράδειγμα η ακύρωση της τιμωρίας του Τσιρίλο.
Εχει πλακα λεμε…
Η Sportday ειναι οντως η καλυτερη απο οσες κυκλοφορουν αλλα εγω τη διεγραψα κι αυτη οταν βγηκε ο Κοσμας (υπαλληλακος της ΠΑΕ ΑΕΚ και χειριστος δημοσιγραφος) και εγραψε τις πιπες περι διορισμενων πρωταθλητων μετα το ΑΕΚ - ΟΣΦΠ.
Ο,τι θελω το διαβαζω στο Ιντερνετ (τα αρθρα της Sportday υπαρχουν στο www.sportfm.gr).
Exει διαβασει κανεις την νεα εφημεριδα του παναθηναικου??
Μηπος ξερετε ποιοι ειναι οι εκδοτες??
(ευτυχως απο μακρια δεν θυμιζει να ειναι και πολυ καμενη οπως η Derby)
Επεσε στα χερια μου στη δουλεια η συγκεκριμενη φυλλαδα (αν και γαυρος).Ειναι μακραν πολυ πιο αντικειμενικη απο αλλες “αντικειμενικες” εφημεριδες στα θεματα των αλλων ομαδων.Δεν υπαρχει σε καμια περιπτωση η εμπαθεια που εχει το ντερμπι και αλλες πρασινες εφημεριδες.Με λιγα λογια προτιμω να την διαβασω απο τον πρωταθλητη 8)
Ουυυυυ 666, ουυυυυυυ 666!!!
O πρωταθλητης δε διαβαζεται παρα μονο απο αυτους που παιρνουν σοβαρα τον Τσουκαλα 8) :lol:
Eίσαι άδικος τώρα!
Πολλές φορές τα χώνει στον Ολυμπιακό.
Πάντως έχω να αγοράσω κάτι χρόνια αθλητική εφημερίδα και ούτε πρόκειται…
Λογικο δεν ειναι? Σταχτη στα ματια του κοσμου ριχνει. Υπο την ανοχη του προεδρου.
Κοίτα βασικά είναι μια κουβέντα που γενικά δε βγάζεις άκρη γτ πάντα θα υπάρχουν αμφιβολίες.
Τουλάχιστον εμείς που χρησιμοποιούμε διαδίκτυο, το βρίσκω κουτό να πας να αγοράσεις προπαγάνδα…
ακριβώς…δεν υπάρχει λόγος να αγοράσεις αθλητική εφημερίδα…κι όμως,πουλάνε τόσο που ξεπετάγονται κι άλλες από το πουθενά