εγώ πάντως θα ψηνόμουν να αγοράσω μία από τις παρακάτω!!!
:lol: Όλα τα λεφτά λέμε!!! :lol:
[SIZE=“6”]ΚΡΙΜΑ [/SIZE]
Synh8ws enhmerwnomai apo internet . Spania pairnw Sportime , alla ka8e deftera agorazw xanthispor gia na dw gia ta topika prwta8lhmata ths xanthis.
istoriki efimerida kai krima pou ekleise i wra gia sport, alla to kako exei paraginei sti xwra mas. Mas exoune vomvardisei me toses efimerides opou grafei o kathe asxetos to makry kai to konto tou kai tous apotheonoume oti einai kai kaloi kiolas. toses athlitikes efimerides den exei kamia alli xwra. i ispania exei kamposes alla einai topikes apo kathe poli (px i varkeloni exei el mundo kai sport yper tis Barca, enw i madriti tin As kai tin Marca yper tis vromoReal), alla to megaleio tis Elladas den to ftanoune. 3 kai kala oudeteres (Goal, Sportday, Sportime kai mexri prin ligo i SportXl pou ekleise ki ayti) 3 gia to Vazelo, 2 gia mas tous Olympiakous (alla den tis diavazw giati mas gemizoun pseytikes elpides gia paixtarades ktl) i Score gia Aek afou ekelise kai i ora kai min anaferthw kai Thesaloniki pou exei 3-4 dikes tis. Eleos Eleos, xilies fores apo internet i enimerosi, 100 fores.
Κάπου άκουσα ότι η Αθλητική Ηχώ θα βάλει extra DVD με Γκουσγκούνη, σε μια από τις προσεχείς μέρες.
Ε θα είναι η πρώτη και η τελευταία φορά που θα την αγοράσω!!! :lol:
Aυτά είναι…
:lol: :lol: :lol:
Ιστορική Αθλητική Ηχώ :bow2:
Για του λόγου το αληθές:
Κοιτάξτε πάνω τις προσφορές!!!
Τρέξτε να προλάβετε λέμεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεε!!!
Κοιτα που καταντησε η Ηχω για να επιβιωσει… Αλλα βεβαια τωρα εχει σκληρο ανταγωνισμο… Το Derby του Τζιγγερ και την Πρασινη του Παυλου… Πως ν’ αντεξει?
ΥΓ. Δε στεναχωριεμαι καθολου που εκλεισε η Ωρα Για Σπορ. Εχω τοση απεχθεια πλεον για τις αθλητικες εφημεριδες και τους δημοσιογραφους που ελπιζω να κλεισουν ολες. Εχουν κι αυτοι μεγαλο μεριδιο ευθυνης για το θεμα της βιας και για ενα σωρο αλλα στραβα του αθλητισμου…
+1 Εχετε δει πουθενα στην Ευρωπη να υπαρχουν οπαδικες εφημεριδες?Για πιο λογο να υπαρχουν
2-3 οπαδικες για καθε ομαδα(αντε 1 παει και ερχεται), και γιατι να στεναχωρηθουμε που κλεινει η ΩΡΑ η η ΗΧΩ
η οποιδηποτε αλλη? Αυτοι εχουν αναλογιστει ποτε το μεριδιο ευθυνης τους σε αυτον τον καταταλαιπωρημενο
ελληνικο αθλητισμο?:-k Σιγουρα δεν ειναι ωραιο πραγμα να κλεινει μια εφημεριδα και να χανονται θεσεις
εργασιας αλλα…αλλα ετσι οπως τα κανανε κι αυτοι την πληρωσανε στο τελος.
Και οι υποτιθεμενες αντικειμενικες(sportime, goal και σια) αν δειτε 1 μερα η καθεμια εχει πρωτοσελιδο για
διαφορετικη ομαδα, λες και συνενοουνται μεταξυ τους(εσυ σημερα παιξε ΠΑΟ, εσυ ΟΣΦΠ, εσυ ΑΕΚ κτλπ).
Τεσπα…η ζωη συνεχιζεται.:?
Γιατί κλείνοντας μια εφημερίδα περίπου 400 άτομα μένουν άνεργοι. Και πίστεψε τον φανάτισμο που βγάζουν οι εφημερίδες τον καλιεργούν οι ανώτεροι, οι οποίοι στα άρχίδια τους και αν έκλεισε η εφημερίδα. Με τόσες άκρες που έχουν κάπου θα βρουν να δουλέψουν. Όλοι οι υπόλοιποι που μένουν χωρίς δουλειά τι φταίνε; Δεν σε κατηγορώ που σκέφτεσαι έτσι γιατί μάλλον δεν έχεις ιδέα πως πραγματικά λειτουργούν τα ΜΜΕ. Επειδή όμως εγώ βρίσκομαι εδώ και δύο χρόνια στον χώρο της αθλητικής δημοσιογραφίας μπορώ να σου πω πως τίποτα δεν είναι όπως μοιάζει προς τα έξω. Και τα καμιά 20αρια ονόματα που ακούς στο ραδιόφωνο, βλέπεις στην τηλεόραση και διαβάζεις την αρθογραφία τους δεν έχουν καμία σχέση με τον μέσο Έλληνα αθλητικογράφο.
Δικιο εχεις αλλα με αυτα που διαβαζονται μου ανεβαινει το αιμα στο κεφαλι. Σε ολες τις εφημεριδες οχι μονο τις οπαδικες… Κριμα να χανονται δουλειες, αλλα για μενα για τη ζωη που χαθηκε την περασμενη εβδομαδα στην Παιανια φταιει και ο αθλητικος τυπος…
Αν και στο σπίτι του κρεμασμένου δε μιλάνε για σκοινί, και εμένα η άποψη μου είναι ότι δεν πειράζει… Άσε που θα είναι πιο χρήσιμοι και στην κοινωνία από κάποιο άλλο πόστο… (τελείως κυνικά μιλώντας και έχοντας ήδη τσακωθεί με ένα φίλο μου, επίδοξο αθλητικογράφο, για το επάγγελμα που επέλεξε και έχοντας μεταπείσει και τον κολλητό μου)
Προσεξε, σε καμια περιπτωση εγω δεν επικροτω η δεν επικροτησα την αποφαση να κλεισει μια εφημεριδα και να μεινουν οι εργαζομενοι της στον ασο οσοι κι αν ειναι αυτοι,10,40, 400, δεν εχει σημασια.Εγω ειπα δεν θα στεναχωρηθω αν κλεισει η ηχω , η Ωρα για σπορ σαν εφημεριδες, οχι σαν επιχειρησεις.Δεν σκεφτομαι ετσι ,λαθος το εξελαβες,(ξερεις ποσοι ειναι που εχουν ακριβως την ιδια αποψη…?) ,απλα δεν θα μου λειψει σαν μεσο ενημερωσης προς το φιλαθλο κοινο, δεν ειπα οτι δεν με ΠΕΙΡΑΖΕΙ που θα την πληρωσουν οι ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΟΙ, γιατι τασ αφεντικα τους, τους δινουν εντολες και με το φοβο μην φανε καμια απολυση αναγκαζονται να τις εφαρμοσουν.
Σε τι εξυπηρετει να υπαρχουν οπαδικες εφημεριδες?(εκτος του οτι απασχολουν εργαζομενους και προσφερουν εργασια).
Παντως η πρασινη εγινε η πρωτη σε πωλησεις παναθηναικη εφημεριδα…Και πως να μην γινει με την καταντια της Ηχους…Νομιζουν οτι αν βαλουν 5 τσοντες θα πουλησουν παραπανω…(να μου πεις για να το κανουν κατι θα ξερουν).Προσωπικα με εμενα πετυχαν ακριβως το αντιθετο…Ντροπη και αισχος ρεεεεε!!!
Ε, πως δεν εξυπηρετει? Να διαβαζουμε γυρω στα 2000 πρωτοκλασατα ονοματα που θα ερθουν στην ομαδα μας το καλοκαιρι, να πωρωνομαστε με πρωτοσελιδα τυπου “Θρυλος, η π@$%τανα της Ευρωπης”, “Κρασια da Pipa”, “Θα τα πουμε στη λεωφορο” κτλ.
Να διαβαζουμε Μπαρμπη, Γκοντζο, Μιαουλη, Νικολακοπουλο και αλλους υπερ-αντικειμενικους και επαγγελματιες δημοσιογραφους.
Οχι οτι οι και καλα αντικειμενικες πανε πισω παντως…
-
Karvou εσύ που έχω προσέξει πως ασχολείσαι με τα αθλητικά από που ενημερώνεσαι; Από τους δημοσιογράφους μήπως; Μάλλον ναι. Άρα μάλλον και το επάγγελμα αυτό είναι χρήσιμο στην κοινωνία…
-
Αν έπεισες τον φίλο σου πως δεν πρέπει να γίνει δημοσιογράφος και αυτός ψήθηκε, τότε πάει να πει πως δεν έκανε για αυτή την δουλειά. Κάλα έκανες, θα τα παράταγε στο πρώτο τρίμηνο. Για να ακολουθήσεις το επάγγελμα αυτό πρέπει να το θέλεις τόσο πολύ που να μην σε νοιάζουν ούτε τα μάπα ωράρια, ούτε τα λίγα ή και καθόλου λεφτά, ούτε ότι θα χάνεις τα Σ/Κ σου. Πρέπει να μην σε νοιάζει τίποτα. Τόσο πολύ πρέπει να το θες. Διαφορετικά θα αποτύχεις. Από την στιγμή που ο φίλος σου σε άκουσε δεν το ήθελε πολύ. Και από την στιγμή που δεν το ήθελε πολύ η αποτυχία του ήταν δεδομένη.
Μακάρι να κλείσουν όλες οι “αθλητικές” εφημερίδες της χώρας. Το μόνο που κάνουν είναι να φανατίζουν και να παραμυθιάζουν τον κόσμο. Φυσικά δεν είναι αποκλειστικά υπεύθυνες που υπάρχει τόσο ηλίθιος κόσμος που τις πιστεύει αλλά έχουν κι αυτές βάλει την κοτρώνα τους(η λέξη λιθαράκι δεν ταίριαζε με την περίπτωση).