Aθλητικές εφημερίδες

μωρέ από αλλού ξεκινάνε τα προβλήματα…ο φανατισμένος άμα θέλει βρίσκει αφορμές…
αν κλείσουν βέβαια οι οπαδικές,δεν νομίζω να λείψουν από κανένα λογικό άνθρωπο

fainetai oi ta vazelakia einai pio tsontakides apo tous ypoloipous xaxaxaxaxaxaxaaxa :lol:

η Xl έκλεισε ε?

Τώρα είναι αργά και είμαι κουρασμένος για κανονική απάντηση, θα τη δώσω όμως με την πρώτη ευκαιρία.Ως πρώτα επιχειρήματα μου όμως, μπορώ από τώρα να πω κάποια έτσι επιγραμματικά.

Πρώτον, θεωρώ ότι το να εξειδικευθεί ένας έξυπνος και ικανός πολίτης αποκλειστικά στο να ενημερώνει τον κόσμο για το αν έκανε ατομικό πρόγραμμα ο Κωσταντίνου ή όχι, αν θα παίξει τελικά το βασικό δεξί μπακ του φιλοξενούμενου στον αγώνα 645 του κουπονιού και αν το χέρι του αμυντικού ήταν πέναλτι ή όχι, είναι μεγάλο κρίμα. Ο συγκεκριμένος θα μπορούσε να είναι πολύ πιο χρήσιμος στην κοινωνία.

Δεύτερον, παρά το ότι είμαι πάρα πολύ κολλημένος με τα αθλητικά, πιστεύω ακράδαντα ότι το σύνθημα “Τόσους μπάτσους και μπάλα είχαμε να δούμε από τη χούντα” κρύβει από πίσω του μία γιγαντιαία δόση αλήθειας. Το σύγχρονο ποδόσφαιρο δε διαφέρει σε τίποτα από τις ιπποδρομίες του Βυζαντίου που γίνονταν κατά κύριο λόγο για να αποπροσανατολίσουν την κοινή γνώμη από τα του Δήμου. Για αυτό το λόγο και όλα τα παράγωγα αυτής της βιομηχανίας θεάματος, ακόμα και αν τα χρησιμοποιώ, δεν τα υποστηρίζω.

Και τρίτον, το οποίο το έχω ήδη άλλη μία φορά αναφέρει και αφορούσε τότε κυρίως τους συντάκτες του Rocking.gr είναι ότι δημοσιογράφος δεν είναι αυτός που γράφει δημόσια όπως νομίζει πολύς κόσμος. Δημοσιογράφος είναι αυτός που γράφει για τα του “Δήμου”, δηλαδή για την κοινωνία. Η χρήση του όρου και για τους αθλητικούς συντάκτες δε μου φαίνεται και τόσο δόκιμη.

Περισσότερα άλλη ώρα…:stuck_out_tongue: :stuck_out_tongue:

Πάω για νάνι…:sleep: :sleep: :sleep: :stuck_out_tongue: :stuck_out_tongue:

Nαι, την ίδια μέρα με την “Ώρα”.

Η sportXL δεν προλαβε να ανοιξει εκλεισε κατυθειαν.#-o
Φιλε manson21, ισω ξες περισσοτερα απο τον καθενα εδω μεσα για το πως λειτουργει ενα ΜΜΕ, πχ.μια
εφημεριδα, δεν ειπαμε να κλεισουν ολες οι εφημεριδες(νταξει καποιοι το ειπανε…λολ) ουτε επειδη οι
δημοσιογραφοι/αθλητικογραφοι λενε πολλα περιεργα επειδη ετσι “πρεπει” να κανουν συμφωνα με το
αφεντικο πχ(πρωταθλητης-κοκκαλης…κτλπ) να τους κανουν ορισμενοι επιθεση με μαχαιρια(βλεπε περικλη Στελλα).Αυτο που λεει ο περισσοτερος κοσμος ειναι οτι "ρε φιλε δεν γουσταρω να υπαρχουν εφημεριδες
μονο και μονο για να υπαρχουν και να λεμε οτι σε αυτην απασχολουνται εργαζομενοι . κτλπ " Θα σου πω 1 παραδειγμα απλο,μιας και προσπαθεις κατα καποιο τροπο να υποστηρηξεις τον “χωρο” σου και καλα κανεις, δλδ η εκπομπη “Αθλήτικη Κυριακη” που απασχολει τοσους εργαζομενους και ειναι σε κρατικο καναλι σου εχει προσφερει εσενα σαν φιλαθλο/οπαδο τιποτα???

Απο οποια αποψη και αν το δεις, απο ενημερωση, απο ανθρωπους “στημενους” καθε κυραικη οι ιδιες φατσες
λες και εχουν υπογραψει συμβολαιο για μια ζωη με την ΕΡΤ(βλεπε, αμαντιδης, μιχος, κωνσταντικου(ΠΑΟ)),
επομενως με αυτη τη δικια τους λογικη. ναι να κλεισει οποιαδηποτε αθλητικη εφημεριδα και μη σωσει και ξαναανοιξει.(Ασε εξω τους εργαζομενους, δεν ειναι αυτο το θεμα μας, το θεμα ειναι τι προσφερε η καθε ΩΡΑ για σπορ και τι δεν προσφερε, αν επρεπε η οχι να κλεισει, μην το πας στο εργασιακο δλδ.:-s )

Πχ.Ο πρωταθλητης(τυχαια επιλογη) προσφερει κατι με το να βγαινει και να λεει “da pipa”, να κοροιδευει τη μια ομαδα η την αλλη, να διαμαρτυρεται οτι αδικηθηκε ο …, η δεν μας δωσανε πεναλντι, “τους αλητες, τους ετσι τους αλλιως”. Αυτος ο δημοσιογραφος που καθεται και γραφει τετοιες πα@#$#ιες γιατι δλδ να μην κλεισει η εφημεριδα του.??? Εαν εχω λαθος αντιληψη πραγματων , ζητω τη βοηθεια σου αφου εχεις την εμπειρια στα ΜΜΕ να μου εξηγησεις “οτι δεν ειναι ετσι τα πραγματα, κανεις λαθος”.8O

Για να μην παρεξηγηθώ και εγώ με το ότι τόσος πολύς κόσμος κάνει αυτό το πράγμα έχω πρόβλημα.

Ένας ρεπόρτερ για τον Ολυμπιακό είναι επιθυμητός, δεύτερος ρεπόρτερ είναι ποικιλία, τρίτος ρεπόρτερ όμως είναι υπερβολή… Και αφού κλείνουν και οι εφημερίδες μία μία, δείχνει ότι και η αγορά έχει την άποψη ότι η αθλητικός τύπος είναι αχρείαστα γιγαντωμένος…

Από αυτά που γράφεις παραπάνω δεν βρίσκω κάτι λάθος. Δεν βλέπω όμως τι από όλα αυτά δικαιολογεί το ότι πρέπει να κλείνουν αθλητικές εφημερίδες. Διάβασε αυτά που γράφεις και αναρωτήσου ποιο από τα δύο είναι το θέμα: Να κλείνουν ΜΜΕ ή να γίνεται καλύτερη δουλειά στα ΜΜΕ; Μάλλον το δεύτερο. Σύμφωνω 100% πως σε πολλά ΜΜΕ γίνεται άθλια δουλειά συνοδευόμενη με μπόλικη καφρίλα. Η Αθλητική Κυριακή που έφερες για παράδειγμα είναι μια σκατά εκπομπή. Κάποτε όλη η Ελλάδα καθόταν να την δει μετά το πέρας της αγωνιστικής και τώρα έχει καταντήσει σε αυτά τα χάλια. Προφανώς γιατί κάποτε γινόταν καλή δουλειά στην Αθλητική Κυριακή ενώ τώρα όχι. Δηλαδή πρέπει να σταματήσει η προβολή της; Όχι! Απλά πρέπει να βελτιωθεί η ποιότητά της.

Στο επάγγελμα αυτό τα πάντα είναι θέμα ποιότητας δουλειάς φίλε μου. Η Sport XL και το Νταμπλ για παράδειγμα άνοιξαν και έκλεισαν μέσα σε λίγους μήνες. Όλοι πούλησαν το παραμύθι πως η αγορά δεν αντέχει άλλες εφημερίδες και γι’ αυτό μπήκε λουκέτο σε αυτές τις δύο καθώς δεν πούλαγαν. Και ρωτάω εγώ: Η Πράσινη γιατί σκίζει σε πωλήσεις; Δηλαδή αυτή την αντέχει η αγορά ενώ την Sport XL και το Νταμπλ δεν τις άντεχε; Όχι! Απλά στην Πράσινη γίνεται γαμώ τις δουλείες και ο κόσμος του Παναθηναϊκού το εκτιμάει αυτό και την αγοράζει. Στην XL και στο Νταμπλ η δουλειά ήταν αρπακολατζίδικη. Η Ώρα για σπορ ήταν μια εφημερίδα που βρισκόταν στο κατώτερο στάδιο από πλευράς ποιότητας. Είχε συνεχώς αποκλειστικά για μεταγραφές της ΑΕΚ που τελικά δεν έγιναν ποτέ. Την ίδια στιγμή που o μεγάλος της αντίπαλος, το Score ήταν απίστευτα έγκυρο σε θέματα ΑΕΚ. Λογικά λοιπόν η Ώρα έκλεισε. Aυτά μετράνε σε μια εφημερίδα. Όχι το κατά πόσο πουλάνε οπαδιλίκι.

Όσο για το θέμα του χουλιγκανισμού είναι δεδομένο πως είναι πολλές οι εφημερίδες που καλλιεργούν τέτοιο κλίμα. Βάζουν και αυτές το λιθαράκι τους για τα επεισόδια όχι όμως την κοτρώνα όπως έγραψε κάποιος. Αν πιστεύουμε πως ο χουλιγκανισμός έχει δημιουργηθεί από τις εφημερίδες τότε μάλλον το θέμα της βίας δεν θα λυθεί ποτέ.

Σε αυτό συμφωνώ και εγώ. Τις εφημερίδες τις διαβάζουν διαμορφωμένοι ήδη χαρακτήρες, όχι 5χρονα αγοράκια που τώρα διαμορφώνουν απόψεις… Για τη βία στα γήπεδα, η συμμετοχή των εφημερίδων είναι αρκετά μικρή νομίζω. Απλά αυτές φαίνονται στον κόσμο και για αυτό εκτίθενται…

Το κενό της Ώρας πάντως θα καλυθφεί μέσα στους επόμενους μήνες καθώς βγαίνει μια νέα αεκτζήδικη εφημερίδα. Έχουν ήδη συμφωνήσει οι τρεις ρεπόρτερ ΑΕΚ της Sport XL καθώς και πολύς κόσμος από την Ώρα.

Αναμένωμεν…

:slight_smile:

απο sportime.gr

"Όποιος προλάβει…

Οι ζυμώσεις στον? κίτρινο Τύπο δεν έχουν τελειωμό, αφού ακόμα ένα φύλλο με έμφαση στο ρεπορτάζ της ΑΕΚ, είναι σχεδόν έτοιμη να κρεμαστεί στα περίπτερα. Μάλιστα νωρίτερα από την? XL προσπάθεια του Γιάννη Τζέτζα. Να πάρουμε τα πράγματα με μια σειρά. Όπως έγινε γνωστό χθες, η «Ένωση» του Γιάννη Τζέτζα θα κυκλοφορήσει το Σάββατο και ο Κώστας Κετσετζόγλου θα είναι διευθυντής.

Το νέο φύλλο που θα βγαίνει από τους συντάκτες (τους περισσότερους από αυτούς) της «Ώρας για Σπορ» με επικεφαλής τον Διονύση Αβούρη, αναμένεται να κυκλοφορήσει την Πέμπτη ή το αργότερο την Παρασκευή. Οι δημοσιογράφοι θα εργάζονται πιθανότατα από τα γραφεία του ΠΣΑΤ.

Μια εφημερίδα έκλεισε δηλαδή, δύο ανοίγουν για να καλύψουν το κενό. Έτσι οι αθλητικές εφημερίδες οσονούπω γίνονται 13. Αν ο αριθμός αποδειχθεί γούρικος είναι κάτι που θα το ξέρουμε προσεχώς".

Από τη στιγμή που έχω διαδίκτυο, δεν αγοράζω εφημερίδες οπότε δε μ’ ενδιαφέρει.

Μόνο σε περίπτωση καλής προσφοράς dvd θα το σκεφτώ.

Οπως τωρα με τα DVD που προσφερει η ΗΧΩ πχ ???:stuck_out_tongue:

Ναι!!! :smiley:

Αφού το 'χω ξαναπεί ότι είμαι τίγκα κάφρος λέμε!!! :stuck_out_tongue:

Το να διαβαζεις ελληνικες αθλητικες εφημεριδες εχει μεγαλη πλακα, διαβαζεις πρωταθλητη “μια ανασα ο ζε ρομπερτο απο το θρυλο!”, αντιστοιχα στην Derby “μια ανασα ο ΠΑΟ απο σαβιολα!, το ιδιο και στο Scorelive"μια ανασα ο μαξι λοπεζ απο την Αεκαρα!”, Υποτιμουν την νοημοσυνη μας,αλλα δεν φταινε αυτοι αφου τους πιστευουν…, και διαβαζεις καθημερινα 500 ονοματα για καθε ομαδα, ποιο ειναι το συμπερασμα? Το συμπερασμα ειναι οτι…δεν υπαρχει συμπερασμα! Οταν δεν μπορουν να συνεννοηθουν οι παραγοντες μεταξυ τους…Lol

[SPOILER]"Δημοσιογράφος: Όμως ο Εδεσσαϊκός ήθελε να τηρηθεί ο κανόνας με την παρουσία των δύο και την κλήρωση, έτσι λοιπόν δεν έγινε το ματς;

Πρόεδρος: Ναι, ναι, ναι, εμείς γιατί, κοίταξε, στην, ε τέτοια, αρχή, ούτε, ούτε κύριε κοιτάξτε αυτοί δεν ήθελαν αυτούς για να καν γίνει αυτό το, το παιχνίδι, αλλά ύστερα μόλις, μόλις, όπως είπαμε, ναι ότι αυτό, εμείς δεν, δεν καν θέλαμε, αυτοί είπανε, όχι λέει θέλουμε να γίνει, ε και εμείς μετά είπαμε, όχι λέμε, λέμε δε, δε θα γίνει, θα καν γίνει αυτό πάλι νέος, νέος διαιτητής, για να οριστεί, για να, για να ξαναγίνει πάλι το παιχνίδι.

Δημοσιογράφος: Δε θέλατε να υποχωρήσετε και οι δύο, δεδομένου ότι δε σας επιτρέπουν και οι αγωνιστικές, έτσι υπάρχει και το κύπελλο, όλα αυτά.

Πρόεδρος: Όχι δεν πειράζει, εμάς δε μας πειράζει, ας γίνει όποτε θα καν τς ορίσει πάλι η αυτή, η ΕΠΑΕ.

Δημοσιογράφος: Έτσι λοιπόν ότι ο Εδεσσαϊκός στην αρχή ήθελε, αλλά από την πρώτη άρνηση της Καλαμαριάς…

Πρόεδρος: Ναι, ναι, α μπράβο ύστερα αυτούς μόλις είπανε, είπανε κοιτάξτε αυτοί ότι ότι, ότι όχι δε θέλαμε για να γίνει το παιχνίδι, ε και εμείς ύστερα είπαμε, εντάξει, θέλουμε να, ε δε θέλουμε κι εμείς, και αυτοί ύστερα, μετά εμείς αφού είπαμε, είπαμε, ε αφού θέλουμε, είπαμε δε θέλουμε, κι εμείς το αλλάξαμε, και λέμε, εντάξει λέμε ούτε κι εμείς θέλουμε, και μετά είπανε αυτοί πάλι, ότι ξέρετε εμείς λέει θέλουμε να γίνει, ε εμείς όμως μετά δε δεχτήκαμε, μετά από όλα αυτά, και είπαμε να, να καν γίνει μετά το παιχνίδι, όποτε το, το κάνει, τς ορίσει η ΕΠΑΕ. Αυτό ακριβώς, τίποτΆ άλλο!."

[/SPOILER]#-o :lol: #-o :lol:

Γαματο !!!:lol: :lol: :lol:

Εδω το βιντεο!

Δυσκολευομαι να πιστεψω οτι το παρακατω κειμενο δεν ειναι δημοσιευμα του Derby η της Πρασινης, αλλα της SportDay. Μετα ομως σκεφτομαι οτι το εγραψε ο Νικολογιαννης που ειναι το μεγαλυτερο γλειφτρονι των Βαρδινογιανναιων…

Θα πάρει από το χεράκι τον Παναθηναϊκό (SportDay / Τάσος Νικολογιάννης)

Αυτό ήταν. Η σπίθα άναψε και το κλίμα αντιστράφηκε. Οι φίλοι του Παναθηναϊκού από χθες, όχι μόνο χαμογελούν, αλλά πλέον βλέπουν ότι τα λόγια του Γιάννη Βαρδινογιάννη πριν από λίγο καιρό γίνονται πράξεις. Η επιστροφή του Γιώργου Καραγκούνη κάνει τέτοιο «γκελ» στον κόσμο του Παναθηναϊκού, που δεν νομίζουμε ότι θα το πετύχαινε άλλη μεταγραφή. Η κίνηση της διοίκησης να επαναφέρει τον Καραγκούνη έπειτα από τέσσερα χρόνια στην ομάδα που τον ανέδειξε δείχνει τις προθέσεις της.

Ο «Κάρα» δεν είχε φύγει και με τις καλύτερες συνθήκες από τον Παναθηναϊκό. Πρώτον, είχε αρνηθεί δύο φορές να υπογράψει νέο συμβόλαιο και, δεύτερον, έφυγε ύστερα από εκείνο το 3-0 της Ριζούπολης. Η τελευταία ανάμνηση ήταν η χειρότερη για αμφότερες τις πλευρές. Από τότε που έφυγε ο Καραγκούνης, όσες φορές αναφέρθηκε στον Παναθηναϊκό έδειξε την αγάπη του γι’ αυτή την ομάδα. Ούτε εμπάθεια έβγαλε (σε αντίθεση με άλλους παίκτες της τότε ομάδας που έφυγαν) ούτε πίκρα έβγαλε. Αυτό ασφαλώς μέτρησε ώστε να γίνει και πάλι ο «γάμος». Η επιστροφή του «Κάρα» έρχεται την κατάλληλη εποχή για τον Παναθηναϊκό. Ο «τυπάρας» έχω την αίσθηση ότι θα ζήσει υποδοχή αντίστοιχη με ενός άλλου μεγάλου παίκτη, του Δημήτρη Σαραβάκου, όταν επέστρεψε το 1997 για να κλείσει την καριέρα του στο «τριφύλλι».

Με τη διαφορά ότι ο «Μητσάρας» τότε ήταν 36 ετών και ήρθε για να κλείσει την καριέρα του στον Παναθηναϊκό εκείνη τη χρονιά, ενώ ο «Κάρα» έρχεται στην πιο ώριμη ποδοσφαιρική ηλικία του για να πάρει από το χεράκι τον Παναθηναϊκό και να τον οδηγήσει στην κορυφή της βαθμολογίας και σε νέες ευρωπαϊκές βραδιές που θα γράψουν ιστορία. Τον «Κάρα» τον ξέρω από μικρό παιδί. Απο 21 ετών, όταν πρωτόπαιξε στον Παναθηναϊκό, ένα πράγμα με έχει κερδίσει σε αυτό το παιδί. Το πάθος του με το ποδόσφαιρο, η ψυχή του στη διάρκεια του αγώνα και το δέσιμό του με τον Παναθηναϊκό. Ηθελα πολύ να επιστρέψει κάποια μέρα ο Γιώργαρος στον Παναθηναϊκό. Και για να πάρει αυτά που του στέρησε στην προηγούμενη θητεία του η γνωστή… παράγκα. Το χρωστάει η ιστορία στον «τυπάρα» να σηκώσει το πρωτάθλημα με τη φανέλα του Παναθηναϊκού. Και προσέξτε κάτι. Αρνήθηκε πολλά εκατομμύρια ευρώ και πήρε την απόφαση να επιστρέψει στην ομάδα που αγάπησε από μικρός. Και έχοντας πίσω του πολλές συμμετοχές με δύο μεγάλες ευρωπαϊκές ομάδες. Την Ιντερ και την Μπενφίκα. Η καλύτερη παρουσία Ελληνα ποδοσφαιριστή στο εξωτερικό.

ΕΛΕΟΣ. :thumbdown:

Που τον βρήκαν αυτόν το μαλάκα;;; :-k

Τι καλυτερη παρουσια στην Ευρωπη ρε, ο αλλος πρωτος σκορερ ειχε βγει στην Ευρωπη πριν 8-9 χρονια ρε, δειτε τι ξεχναει ο κοσμος για να πουλησει οπαδιλικι.