Όχι μωρέ… Χεβι μέταλ θέλουμε. τι ακουστικό??
Ποτε δεν αξιζαν.
Γελαω πολυ με τον τιτλο του thread και φυσικα δε θα διαβασω 10 σελιδες για να δω αποψεις. Απλα ειναι τοσο πολυ αστειο…Αξιζουν ακομα οι maiden; Για ποιον; Για εναν οπαδο τους, για εναν που δεν αξιζαν ποτε, για εναν αντικειμενικο-υποκειμενικο, για τον μαναβη της γειτονιας, για τον eddie ή το Freddy; Προφανως για καποιους θα αξιζουν μεχρι θανατου. Για καποιους οχι. Και για καποιους θα ειναι αδιαφοροι.
Με λιγα λογια σε δουλεια να βρισκομαστε. Υπαρχουν τοσα μουσικα θεματα να πιαστει και να μιλησει καποιος…Ελεος
Οσο γεμίζουν στάδια, θα αξίζουν !
Ποτε μου δεν καταλαβα γιατι στους περισσοτερους δεν αρεσει το No prayer αλλα αρεσει το x-factor
Οι δυο πρωτοι ειναι MUST
εκανε quote σε ποστ που εγινε πριν ΕΦΤΑ ΧΡΟΝΙΑ απο τον ΝΤΡΙΦΤΕΡ ή βλεπω μονοκερους?
Κανε μου μηνυση
Ασφαλώς και αξίζουν! Ακόμα σκίζουν live, τα show τους είναι μοναδικά και συνεχίζουν να βγάζουν καλά άλμπουμς. Πολλοί πέφτουν στην ατέρμονη παγίδα του να συγκρίνουν κάποιους κλασσικούς δίσκους μίας μπάντας με τους υπόλοιπους και βέβαια να λένε ότι οι νεότεροι δεν λένε κλπ. Αυτή είναι δυστυχώς η κατάρα απ’την οποία υποφέρουν πολλές μπάντες, είχαν σε κάποια φάση μια ανεπανάληπτη έμπνευση και έγραψαν κάποιο αριστούργημα που εκ των πραγμάτων είναι απίθανο να ξανασυμβεί και όλοι μετά συγκρίνουν τις δουλείες τους με αυτό!
Τα καλύτερα για εμένα είναι Killers, The number of the beast, powerslave, fear of the dark (φοβερό κομμάτι για live το ομότιτλο), a matter of life and death και the final frontier.
Sent from my iPhone 5 using Tapatalk
κάντου και σε 7 χρόνια τα λέτε δικαστήριο
:lol::lol::lol: