THN EIPES THN EKSYPNADA SOY…
Πλάκα κάνεις έτσι; Για μένα οι Machine Men θα έπρεπε να ήταν cover μπάντα των Maiden/Dickinson. Πιο αξιοπρεπρεπείς θα ήταν έτσι.
Α και κάτι άλλο… δεν τρελαίνομαι για Maiden![/quote]
Οχι βεβαια δεν κανω πλακα οταν μιλαω για τους Maiden … και μαλλον κανεις λαθος γιατι πολυ απλα οι Maiden πλεον ειναι Cover μπαντα του εαυτου τους αφου καθε νεος δισκος ειναι διασκευες των προηγουμενων τους με εξαιρεση το X Factor που για μενα ειναι δισκαρα.
Ένα μόνο έχω να πώ! Ευτυχώς που το είδες νωρίς το πόστ!
Πάντως θα συμφωνήσω με το μισό σκέλος του πόστ σου. Το ότι επαναλαμβάνονται δλδ.
Όσο για το X-Factor δεν μου λέει και πολλά… Εντάξει μπορεί να είναι καλύτερο (ας πούμε) από albums όπως τα: No prayer for the dying & Dance of death (το Virtual τίθεται εκτός συναγωνισμού για μένα, με διαφορά ένα από τα χειρότερα metal albums μαζι με το St.Anger!)
εγώ λέω οχι. χίλιες φορές να βγει νέος δίσκος βρασιδας…
εσείς τι λέτε?
-Φ Λ Ω Ρ Ο Σ-
ΑΠ ΔΗ ΑΙΡΟΝΣ:!:
:lol:
σταμάτα εσυ ρε. αφού ξερω οτι έχουμε την ιδια άποψη.
και μην τρολαρεις. εδω ειναι σοβαρά τα πράγματα
Από μια μπάντα που είναι τόσα χρόνια στο χώρο, που τη 10ετια του 80 γράψανε άπιαστα πράγματα, που είναι από τους πρωτεργάτες του χεβι μέταλ, πλέον δεν περιμένεις να βγάλουν τίποτα τρελό.
Αυτό που θέλω εγώ είναι να βγάζουν αξιοπρεπείς κυκλοφορίες όσο ακόμα μπορούν, πράγμα που νομίζω ότι κάνουν!
για τα live το έχω ξαναπεί ότι γαμανε, αλλά άμα κάνανε ένα τουρ με σετλιστ από κομμάτια που δεν έχουν παίξει live ποτέ, τότε θα παραμιλαγε το σύμπαν ολακερο!
Για Bruce συμφωνώ κ γω!!
Best post ever!!!
Προς Crimson:Τι bump ηταν αυτο!Προσπαθεις να ξεκινησεις εμφυλιο?:lol:
Ας βγαλει ο Brucαρας solo album φετος και το 2014-15 βγαζουν και οι Maiden.Να παρουν λιγο και το χρονο τους.
Α,και μια χαρα αξιζουν.
οχι. .
Ότι βαριέσαι πολύ? :-s
σωστα τα λες
εμείς συμφωνούμε στο 2ο σκέλος και προσθέτουμε ότι η τελευταία φορά που ο βρασίδας τραγούδησε σαν άνθρωπος ήταν στο tyranny of souls.
ακουστικό δίσκο μπρους θέλουμε
αυτο
Σόλο δίσκο Νίκο Μακμπρεην θέλουμε, τώρα που άρχισε να γράφει κομμάτια.
Ή δίσκο συνεργασίας Νίκο Μακμπρέην/Ρινγκο Σταρρ, να ονομάζεται “Η ψυχή της παρέας” (aka The Heart Of The Company)
Ναι αξιζουν ακομα οι iron maiden (κοφτε το αυτο το πραμα να αναφερετε μπαντες με το μισο τους ονομα)… Αξιζουν για τους 13χρονους οπαδους που θα ακουσουν εναν απο τους τελευταιους δισκους και θα την ψαξουν με τα παλια. Για τους παλιους οπαδους δεν αξιζουν μια εδω και πολλααααααααααααααααα χρονακια…
Οι Μεηδεν ειναι μεχρι και τα δυο πρωτα (αυστηρα), και τη πρωτη ρηχερσαλ κασσετα, ασφαλως. Μετα εγιναν σουπερμαρκετ μεταλ για δεσποινιδες.
Το καλυτερο πιστευω ειναι η 2η προβα που εκαναν με τον Dennis Wilcock…
ΜΟΝΟ οι προβες, φιλε. Μετα υπεγραψαν σ εταιρια και χαλασαν.
Εσυ το ξεκινησες…
Χιουμορ ψηλε μου, κανει καλο, αν και μαλλον θα αλλαξω αντιμετωπιση σε αυτες τις χαζομαρες.