To κορυφαιο συγκροτημα στον χωρο του black/thrash,για μια και ΜΟΝΑΔΙΚΗ εμφανιση στην Αθηνα,το Σαββατο 10 Σεπτεμβριου 2011!
Η πρωτη και μοναδικη ευκαιρεια για να δειτε απο κοντα το συγκροτημα του κορυφαιου drummer Proscriptor.
To βαλαμε στοχο και το κανουμε πραγματικοτητα.
Λεπτομερειες για τιμη εισητηριου κλπ θα ανακοινωθουν.
Μου χε φερει ενας φιλος “κατα λαθος” (ασχετος με μουσικη, πηγε και πηρε στην τυχη κατι που του ειχαν πει πως ηταν “ψαγμενο”…:p) το “TARA” δωρακι πριν καμια δεκαετια και ετσι εγινε η αιτια να τους γνωρισω και γω!:drunk:
Γαμω ρε αλλα δυστυχως δεν παιζει να ειμαι Ελλαδα μεχρι τοτε.
Μακαρι να εχουν παει ολα καλα και να καταφερουμε να παρουμε καμια αδεια να κατεβουμε.[-o<:metal:
Μπορεις να μιλας πιο ομορφα αν θελεις? Δεν ειναι δυσκολο. Φιλικα μιλαω. Υπαρχουν ανθρωποι που δεν τους ακουγονται ωραια αυτα. Και ενας απο αυτους ειμαι και εγω. Λιγο σεβασμο, τιποτα αλλο, στα πιστευω του καθενος. Μπορεις να εκφραστεις και με αλλους τροπους. Εγω δεν σου εβρισα τον διαολο για παραδειγμα. Δικο σου προβλημα ειναι αν πιστευεις σε κατι η οχι αλλα λιγο σεβασμος αρκει. Τα λεω φιλικα και πολιτισμενα και νομιζω με λογικη. Σε ευχαριστω και ελπιζω να κατανοεις αυτα που σου εγραψα. Υποψιν δεν ειμαι ουτε θρησκοληπτος ουτε κανας πουριτανος.
Μπορεις να μιλας πιο ομορφα αν θελεις? Δεν ειναι δυσκολο. Φιλικα μιλαω. Υπαρχουν ανθρωποι που δεν τους ακουγονται ωραια αυτα. Και ενας απο αυτους ειμαι και εγω. Λιγο σεβασμο, τιποτα αλλο, στα πιστευω του καθενος. Μπορεις να εκφραστεις και με αλλους τροπους. Εγω δεν σου εβρισα τον θεο για παραδειγμα. Δικο σου προβλημα ειναι αν πιστευεις σε κατι η οχι αλλα λιγο σεβασμος αρκει. Τα λεω φιλικα και πολιτισμενα και νομιζω με λογικη. Σε ευχαριστω και ελπιζω να κατανοεις αυτα που σου εγραψα. Υποψιν δεν ειμαι ουτε θρησκοληπτος ουτε κανας πουριτανος.