Χρειαζομαστε ακομα επιβεβαιωση απο non_serviam & angus 7pl…Για πειτε για να το κανονισουμε…
Επισης Κωστη πες μου αν θα ερθει και ο φιλος σου που θα ειναι Αγγλια…
Θα παρω και τη Μαρινα τηλ. γιατι μαλλον δεν παρακολουθει αυτο το thread…
Χρειαζομαστε ακομα επιβεβαιωση απο non_serviam & angus 7pl…Για πειτε για να το κανονισουμε…
Επισης Κωστη πες μου αν θα ερθει και ο φιλος σου που θα ειναι Αγγλια…
Θα παρω και τη Μαρινα τηλ. γιατι μαλλον δεν παρακολουθει αυτο το thread…
Παρούσα κ γω.Ώρα και μέρος πείτε.
Κατα 90% και εγω μεσα ειμαι… Θα πω αυριο σιγουρα, πειτε μερος και ωρα…
Λοιπον λεω εγω…
Προτεινω να παμε στην καφετερια Οστρια στα Εξαρχεια στις 7…
Για δηλωστε αν μπορειτε…
Fine by me.
Kαι από μένα οκ.
Και εγω μεσα εκτος απροοπτου…
Κι εγώ μέσα είμαι…οπότε…
Νόμος του Μέρφυ…Δυστυχώς…
Και τέλος το Παρίσι…
Δύο εισιτήρια για AC/DC και ΒΟΝ JOVI είναι στη διάθεση κάθε ενδιαφερόμενου…
Καλά να περάσετε όλοι σας!!
Και περιμένω τρελές ανασκοπήσεις!!! 
Ελα ρε, γιατι τι εγινε? Κριμα και μακαρι να βρεις καποιον να πουλησεις τα εισιτηρια…
Οι υπολοιποι να εχετε γεματες μπαταριες και θα περασουμε[SIZE=“4”] ΚΑΙ ΓΑΜΩ…[/SIZE]:bounce::vibrate:
Κριμα non_serviam…Θα ηταν πολυ ωραια να σε ειχαμε και οσο περισσοτεροι τοσο καλυτερα…
Τωρα ειδα και το pm σου…
Ευχομαι την επομενη φορα να σου πανε καλυτερα και να βρεις να δωσεις και τα εισιτηρια…
Οσο για τους υπολοιπους που λεει ο αποπανως…Σιγουρα θα περασουμε και γαμω…Εγγυημενο…!!
Περνανε οι μερες, πλησιαζει ο καιρος, 1 εβδομαδα και κατι εμεινε…
[SIZE=“5”]AC/DC[/SIZE]:vibrate::vibrate::vibrate::vibrate:
η συναυλία στη Βέρνη με 45.000 κόσμο λεγινε sold out σε 12 λεπτά…!!!
Αυριο πρωι φευγω για Παρισι και την Παρασκευη θα δω για 2η φορα AC/DC… Εννοειται οτι το σκεφτομαι συνεχεια ολη μερα, καθε μερα και οσο περνανε οι ωρες πλησιαζει και αλλο…
[SIZE=“4”]ΝΑΙ ΡΕ AC/DC, ΝΑΙ…[/SIZE]
:bounce::vibrate:
Αρρωσταινω στην σκεψη της φοβερης συναυλιας που θα δω και θα ζησω παλι αυτα τα μοναδικα συναισθηματα που εζησα περυσι τον Μαιο…
[SIZE=“5”]ANGUS, ANGUS…[/SIZE]
:vibrate::vibrate:
Σημερα γυρισα απο Παρισι εχοντας δει AC/DC για 2η φορα… Ενταξει τι να πω τωρα, [SIZE=“4”]ΤΡΕΛΑ[/SIZE]…:bounce::vibrate: Αρρωστησαμε για αλλη μια φορα με αυτη την [SIZE=“4”]ΥΠΕΡΜΠΑΝΤΑ[/SIZE], φοβερο σοου οπως παντα, ενεργεια απο ολους και καλη αποδοση σε ολες τις κομματαρες… Και ακουσα και High Voltage που μου ελειψε περυσι… Χαζευα τον Angus και τρελαινομουν, ολα τα κλεφτα, απλα [SIZE=“4”]ΘΕΟΣ[/SIZE]…:bow2:
Το μονο αρνητικο ηταν οτι αργησαμε σχετικα να παμε, δεν ειχαμε και την καλυτερη δυνατη θεση και σε πολλες φασεις δεν εβλεπα καλα και αναγκαστικα κοιταγα τις οθονες… Ηταν και κατι εντελως ‘‘καμμενοι’’ Γαλλοι, που καναν σαν μαλακιστηρια και σε ξενερωναν ωρες, ωρες, αλλα και παλι… [SIZE=“4”]AC/DC ΡΕ[/SIZE]… Ημασταν και παρεα 7 ατομων και ειχαμε και τις σημαιες μας, το πανο μας, μια χαρα… Γουσταρα που ηταν και ο Rasputin και ο Cozy, ολα καλα… Highlights της συναυλιας στα You Shook Me All Night Long και Shoot To Thrill που ημασταν ολοι πιασμενοι, ενα κουβαρι και χτυπιομασταν, χοροπηδαγαμε…
Επισης αρκετα καλος και ο Slash, ειδικα στα κομματια των Guns & Roses πολυ εκδηλωτικο το κοινο…
Τι γκρουπαρα ειναι αυτη, μακαρι να μπορεσω να τους ξαναδω, δεν χορτασα ουτε στο ελαχιστο…
[SIZE=“5”]ANGUS, ANGUS[/SIZE]:vibrate:
πάντα τέτοια…!!!
Ααααχχχ…Δυστυχώς όπως ξέρει η αντιπροσωπεία, με χτύπησε κι εμένα η κατάρα αυτής της συναυλίας την τελευταία στιγμή, μια μέρα πριν για την ακριβεία, και δεν μπόρεσα να πάω…Και με πλήγωσε πολύ…Τέσπα…Θα το ξεπεράσω…Είμαι σίγουρος ότι περάσατε καλά και για εμάς που μείναμε πίσω…
Λοιπόν, εγώ παίδες γύρισα προχθές από Βερολίνο όπου είδα την υπερμπάντα για τρίτη φορά μετά την Αθήνα και το Λονδίνο! Η συναυλία έγινε στο Olympiastadion και ήταν ΑΠΙΣΤΕΥΤΟΤΑΤΗ!!! Θα μου πείτε ότι οι Γερμανοί είναι ξενέρωτο κοινό… Πιστεύω ότι αυτό εξαρτάται από το πως αντιλαμβάνεται κανείς κάποια πράγματα. Προσωπικά ήμουν 3η - 4η σειρά και το ότι δεν έσπρωχνε ο ένας τον άλλον σε συνδιασμό ότι είχα τον Angus και τον Brian σε απόσταση αναπνοής με έκαναν να διασκεδάσω ακόμα περισσότερο! Λόγω του ότι μιλάω γερμανικά, συνομίλησα με 3-4 άτομα οι οποίοι ήταν γαμώ τα παιδιά και πορωθήκαμε αφάνταστα!
Στα της συναυλίας, ο Angus ήταν για μία ακόμη φορά ασταμάτητος και ο Brian ήταν άψογος!! Το σέτλιστ σχεδόν το ίδιο με την Αθήνα με την προσθήκη του High Voltage και την απουσία του Anything Goes και του Dog eat Dog, κάτι που παρατηρείται από την αρχή του 2010. Ο διάδρομος στη μέση ήταν υπερυψομένος και αυτό με ξένισε, αλλά η αξεπέραστη ενέργεια της μπάντας ακόμα και 20 μήνες από την έναρξη της περιοδείας με άφησε άναυδο!! Ειδικά στο Let There Be Rock το παιδί με τον διάολο στα δάχτυλα και το μπλούζ στη ψυχή του, γκρέμισε το Olympiastadion με το ΑΠΙΣΤΕΥΤΟ ΑΨΟΓΟΤΑΤΟ ΑΨΕΓΑΔΙΑΣΤΟ 20-λεπτο σόλο που ήταν καλύτερο πέρα από κάθε φαντασία!
Η πίκρα του τέλους της ιεροτελεστίας, έδωσε την θέση της στη μεγάλη αμφιβολία: Θα μπορέσω να τους ξαναδώ? θα ξαναπεριοδεύσουν? Ο καιρός θα δείξει… Αλλά δεν χορταίνονται με τίποτα οι ΘΕΟΙ!!!
Αυριο το τελευταιο show του τουρ στο Μπιλμπαο! Καιρος να συνειδητοποιησουμε οτι μαλλον δε θα τους ξαναδουμε…
[SIZE=“4”]ΜΗΝ ΛΕΤΕ ΤΕΤΟΙΑ ΡΕΕΕΕΕ… :evil:ΜΗΝ ΛΕΤΕ ΤΕΤΟΙΑ…[/SIZE]
Θα βγαλουν και αλλο δισκο και θα ξαναπεριοδευσουν και θα τους ξαναδουμε… Μην λετε τετοια και μας πιασει καμμια καταθλιψη…