AC/DC Black Ice Tour 2008/09/10

Άντε έρχετε η μέρα για να δω ευρωπαϊκό setlist.Οπότε κατά 90% δε πατάω.
Γαμάτος,ε.Ο μόνος που έχω ticket για μπροστά και δε θα πάω.Τελικά μαλακία που είναι ticketless γιατί δε μπορώ να τα πουλήσω. #-o

Οποιο και να ειναι το setlist, ξανασκεψου το… [SIZE=“4”]AC/DC ΡΕ.[/SIZE]:vibrate:

Λοιπόν έτοιμος κι εγώ για Παρίσι…Όλα μου τα τικέτα (συναυλία,αεροπλάνα) κομπλέ…
Θα είμαι Παρίσι 11 το πρωί, οπότε περιμένω από αυτούς που θα είναι απο προηγούμενες μέρες εκεί να με βγάλουν για καφέ και φαγητό πριν πάμε να κατασκηνώσουμε στο στάδιο…

Λοιπον επειδη εχω μπλεξει τα μπουτια μου με το ποιοι θα ειστε Παρισι εκεινες τις μερες, καντε μια λιστα με τα ατομα και τις μερες που θα ειναι…Μηπως κανονιστει και κανα meeting πριν το ταξιδι και ακομα περισσοτερο να ξερουμε ποιοι θα ειμαστε εκει για να βρεθουμε…

Rasputin & Rasputinοαδερφη (15/6-20/6)

Kon, ωραίος! 2η συναυλία που θα δούμε μαζί στο εξωτερικό 8)

Cozy (15/6-20/6)

Τον ειχα και εγω Lynyrd Skynyrd στο Λονδινο…Μορφη…:stuck_out_tongue:

Cozy (15/6-20/6)
Non Serviam & 2 φίλοι (16/6-20/6)

:D:D:D

Cozy (15/6-20/6)
KonManwe(18/6-19/6)

Cozy (15/6-20/6)
KonManwe(18/6-19/6)
angus7pl & 3 ακομα ατομα (17/6-21/6)

Αντε να δουμε ποσοι μαζευομαστε…

Promoter GDP just announced today that Slash will open both AC/DC shows in Nice on June 15 and Paris on June 18. There are still tickets available for the Nice concert, and more tickets have just been placed on sale for Paris.

Slash will also play Hellfest in Clisson, France on June 19 and The Bataclan in Paris on June 20.

Yeah fucking yeah…!!

ΑΝΤΕ ΓΕΙΑ :smiley:

Ψηλε μου το ειχε στειλει η εταιρια σε mail πριν παρω το δικο σου…

Και το εστειλες την ωρα που ποσταρα…:p:p

Slash ρεεεεε (αν και η αδερφη μου ξενερωσε που δεν θα ειναι εκει γιατι λατρευει Slash)

Και με αυτά τα καλά νέα, μήπως να οργανωθούμε σιγά-σιγά; Να γίνει σωστά η απόβαση…Σημαίες,τίποτα μπλουζάκια…πρέπει να αφήσουμε το στίγμα μας στα γαλλάκια…

Οντως, να κανονισουμε σιγα σιγα καμμια συναντηση ολοι του Παρισιου…

Λοιπόν, από όσους θα είναι Παρίσι, ποιοι μπορούν την ερχόμενη Τρίτη (1/6) να κάνουμε ένα “meeting”;

Δε πιστεύω βράδυ; Μη χάσουμε τη Rihanna…χαχα…εγώ μπορώ…αν κι έχω τσαμπέ τικέτα για το καραιβικό μωρό…

Count me in…

Αντε ξυπνατε και οι υπολοιποι να κανονιστει…

Δε βλέπω κίνηση παιδιά…Τι γίνεται; Η απόβαση θέλει οργάνωση…