AC/DC Black Ice Tour 2008/09/10

Ω ρε θα βγει κοσμος και κοσμακης φετος εξωτερικο για τους AC/DC… Ετσι, ετσι…:stuck_out_tongue:

R.I.P. Bon.
Να ήσουν εδώ να τους μάζευεις λίγο γιατί το έχουν κάψει…

Για να κάνω μια ερώτηση…Αν και λίγο αργά, αλλά τώρα ψιλοσιγουρεύτηκε, θα ήθελα κι έγω για Παρίσι. Είδα ότι τικέτα δεν υπάρχουν οπότε να ρωτήσω μήπως κανένας φίλτατοσ συμφορουμίτης έχει κανά έξτρα που δεν θα χρειαστεί; Εεε;

Πω, αν έρθεις κι εσύ θα γίνει ακόμα πιο χαμός :smiley:
Εισιτήρια γιοκ, αλλά για ρίξε μια ματιά στο γαλλικό ebay:
http://annonces.ebay.fr/search?_from=R40&_trksid=m38&kw=ac+dc+Stade+De+France&fl1=500001
Είδα κάποιος αρκετά καλές τιμές :wink:

Όλο και κάποις θα βρεθεί που θα έχει…έχω πίστη στο φόρουμ…
Εν τω μεταξύ βλέπω ότι τελευταίο ποστ έγραψεσ εσύ Κόζυ, και λέω κοίτα να δείς που με έφτιαξε αμέσως.,.,.χαχα

Χεχε, ε εντάξει, το έκανα με τον Bruce, φτάνει :stuck_out_tongue:

Από ότι θυμάμαι κάποιοι από εδώ θα είστε και για Bon Jovi στις 16, σωστά;
Να κάνω πλάνο να δω πως θα με βολέψει…

Ναι, ναι. Θα είμαστε κι εκεί 8)

Φυσικα και θα ειμαστε…Δεν χανονται αυτα…

Μονο με τα ξενοδοχεια δεσ’το γιατι εμεις εχουμε κλεισει ηδη…

εγώ πάλι που είμαι…πιτσιρικάς (42) :lol::lol: μέχρι τον Σεπτέμβριο του 2008 έλεγα
οτι τελικά δεν θα τους δω ποτέ και τελικά στη Σόφια θα είναι η τρίτη μου φορά:D:D

ετσι ακριβώς…ΑΓΝΗ ΚΑΙ ΠΑΝΤΟΤΙΝΗ

και από δώ και πέρα απλά περιμένω τον…xxxloco να γράψει οτι θα ξανάρθουν Ελλάδα:)

Εκλεισε προχτες εισιτηρια για Γαλλια και αλλο ενα φιλαρακι και η παρεα μεγαλωνει… Και το σκεφτονται και αλλοι… Αυτα ειναι, [SIZE=“4”]AC/DC ΡΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕ[/SIZE] :bounce::vibrate:

Τελικά η άδεια χτες κανονίστηκε…
Σήμερα επιβεβαιώσαμε οτι περισσεύουν φράγκα και για εκεί…
Τα εισιτήρια των συναυλιών τα έχουμε στα χέρια εδώ και 4 μήνες…
Και αύριο κλείνουμε ξενοδοχεία και αεροπορικά…

2η φορά bon jovi και 3η ac/dc…νομίζω είναι καλά…

[SIZE=“6”]ΤΙ ΚΑΥΛΑ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΗ ΘΕΕ ΜΟΥ!!! [/SIZE]:yahoo: :yahoo: :yahoo: :yahoo:

Epic! Μάγκες, όταν θα πλησιάζουν οι μέρες, θα ανταλλάξουμε αριθμούς κτλ για να βρεθούμε στις συναυλίες!

Να κανονισουμε να βρεθουμε και πριν την συναυλια εδω στην Ελλαδα… Θα γινει χαμος λεμε… :vibrate: Αντε μπραβο ρε non serviam, μεγαλωνει η ελληνικη αποστολη για Παρισι… :smiley:

Μέσα!!!Να κανονίσουμε κανα meeting οι Παριζιάνοι!!! :smiley:

Να υποθέσω ότι οι πιο πολλοί αν όχι όλοι έχετε τικέτα για αρένα, ή pelouse για τους γαλλομαθείς, κι όχι για εξέδρα; Γιατί παρόλο το sold-out βρήκα κι έγω και σε κανονική τιμή, οπότε να το κλείσω για να δώσω το παρών…

παιδια, σκεφτομαι να παω στην βουλγαρια να τους δω, ξερει κανεις ποσο θα μου βγουν τα εισιτηρια του τρενου???
τους ειδα ΕΝΝΟΕΙΤΑΙ και περυσι, αλλα δεν την παλευω και απλα θελω παλι!!!
εχει λοιπον κανεις ιδεα? και αν παει κανεις, ψηνεται να με παρει για παρεουλα??? :stuck_out_tongue:

E ναι ρε, ποια εξέδρα; Αρένα! Απλά είναι χωρισμένη στα δύο και έχουμε στο πίσω μέρος. Ας είναι…
Κλείσε και ενημέρωσε!

man θα ψηνομανε αλλα δεν εχω λεφτα αυτον τον καιρο…γενικα αν εισαι απο θεσσ/νικη η απο βορεια ελλαδα κανουν πολλα μαγαζια(eightball, κλπ) εκδρομες και βγαινουν φθηνες…τσεκαρε τες…

Και εγω αρενα στο πισω μερος εχω, τα γαμημενα τα μπροστινα εξαντληθηκαν αμεσως και παροτι εκλεισα πρωτη μερα δεν τα προλαβα…:x Αλλα και παλι [SIZE=“4”]AC/DC ΡΕ[/SIZE], δεν ξενερωνουμε, απλα γουσταρα πολυ να ημουν πιο μπροστα και ειχαν και μικρη διαφορα στην τιμη…