AC/DC Black Ice Tour 2008/09/10

Edw exoume mazeutei arketa atoma pou endiaferomaste

AC/DC GREEK FB FAN CLUB

Φίλε δες το παρακάτω λινκ στο γκρουπακι που έχουμε μαζευτεί στο FB και υπάρχουν αρκετά άτομα που ενδιαφέρονται.

ACϟDC Greek FB Fan Club

Δεκάδες συλλήψεις σε συναυλία των AC/DC

Τρίτο περιστατικό μέσα σε λίγες μέρες έρχεται να διαταράξει συναυλία rock συγκροτήματος. Αυτή την φορά σειρά είχε ένα live των AC/DC στη Νέα Ζηλανδία.
Η συναυλία των Αυστραλών έγινε το Σάββατο σε στάδιο της πρωτεύουσας Ουέλιγκτον και η αστυνομία προχώρησε σε 50 συλλήψεις, με τις περισσότερες να αφορούν μέθη και ακραίες συμπεριφορές. Μάλιστα, δεν έλειψαν και τα ασθενοφόρα αφού κάποιοι νεαροί χρειάστηκαν βοήθεια εξαιτίας χρήσης ναρκωτικών ουσιών και αλκοόλ.

Θυμίζουμε πως πριν λίγες ημέρες, άγριες ταραχές ξέσπασαν στη Χιλή όταν εκατοντάδες οπαδοί των Metallica επιχείρησαν να εισβάλουν σε συναυλία τους χωρίς εισιτήριο. Επίσης, στο Νταντί της Σκωτίας, ένας νεαρός τραυματίστηκε σοβαρά όταν έπεσε από μπαλκόνι σε live των Prodigy.

http://www.cosmo.gr/Music/NewZealand/262375.html

Rock αλητεία στη Νέα Ζηλανδία!! :stuck_out_tongue: :stuck_out_tongue:

Οι Παριζιανοι για τη συναυλια των AC DC στις 18/6 καθως και οσοι θα ειναι και στο live των Bon Jovi στις 16/6 καλο θα ηταν να βρεθουμε καποια απο τις επομενες μερες να συζητησουμε περι των μεταφορικων και των ξενοδοχειων…

Εχει πεσει η ιδεα να κλεισουμε ολοι στο ιδιο ξενοδοχειο και, αν βολευει ολους, τα ιδια αεροπορικα…Νομιζω θα ηταν καλυτερο απο το να παει ο καθενας ξεχωριστα…

Εγω θα ξερω απο Τεταρτη ποτε μπορω, αλλα πειτε μερες και εσεις που μπορειτε…

Εγω εχω κλεισει ηδη αεροπορικα και ξενοδοχειο, αλλα ψηνομαι να κανονισουμε να βρεθουμε να γνωριστουμε και να ειμαστε οργανωμενοι στο live, με σημαιες κτλ…:stuck_out_tongue:

Για πειτε και οι αλλοι…Οσοι δεν εχουμε κλεισει αεροπορικα και ξενοδοχειο να κλεισουμε μαζι…

Φιλε μου με ποια εταιρια πετας και ποιες μερες πας και ερχεσαι…??

Εμείς δεν έχουμε κλείσει ακόμα και λέγαμε να πάμε απο Σάββατο 12 μέχρι Κυριακή 20…
Αλλά έσκασε ένας γάμος για ένα από εκείνα τα σαβ/κα και ακόμα δεν ξέρουμε ακριβώς,σε κανά μήνα θα έχουμε οριστικές αποφάσεις…

Εγω πεταω για Γαλλια την Πεμπτη 17 Ιουνιου, δηλαδη 1 μερα πριν την συναυλια και γυρναω την Δευτερα 21 Ιουνιου. Εχω κλεισει απο την πρωτη μερα που εκλεισα και τα εισιτηρια για την συναυλια με την Olympic Air. Η τιμη ηταν πολυ καλη 147 πηγαινε-ελα με φορους και ολα… Και οποιος θελει βοηθεια με ξενοδοχειο ας στειλει.

@ non_serviam: Καλα σε κανα μηνα θα παρθουν οριστικες αποφασεις απο ολους νομιζω…Απλα να βρεθουμε να κανονισουμε ολοι μαζι…The more the merrier…

@ angus7pl: A εσυ πας αργοτερα πολυ…Εμεις θα ειμαστε νωριτερα, ισως και απο τις 14-15 Ιουνιου αλλα θα φυγουμε καπου εκει 20-21…Οχι ολοι βεβαια…Παντως στειλε ενα λινκ του ξενοδοχειου να δουμε που ειναι και τιμες και αμα βολευει κλεινουμε και εκει…

Το ξενοδοχειο λεγεται Hôtel De Crimée και το εκλεισα απο το Booking.com, φοβερο site για τετοιες δουλειες, πηγα περυσι Βαρκελωνη και ειχα κλεισει μεσω του site και εμεινα πολυ ευχαριστημενος. Παντως τωρα που τσεκαρα λεει οτι δεν εχει διαθεσιμα δωματια για εκεινο τον καιρο.

Γενικως ηθελα να δω σε ποιο σημειο του Παρισιου ειναι…Και εγω συνηθως απο αυτο το site κλεινω αλλα τσεκαρε και το gtahotels…Εχει και εκει καλα ξενοδοχεια σε καλες τιμες…

Στη Σοφια θα παει κανεις?

Το ψηνω πολυ αγρια

Διαβασε ολα τα post ειναι πολλα ατομα που εχουν ηδη κλεισει…

Για πειτε οι του Παρισιου…Τι λετε να κανονισουμε καμια καφεδια Τεταρτη απογευμα, να τα πουμε κιολας…??

Αυριο εγω δεν μπορω με τιποτα, καλυτερα απο βδομαδα για εμενα…

Καλως μιας και κανενας δεν ειπε κανονιζουμε απο βδομαδα…Ειναι και οι εξεταστικες, καταλαβαινω…

εγω και η παρεα μου θα ειμαστε εκει
βγαλαμε εισιτηρια εξεδρα (γιατι ειπαμε την τριτη φορα να δουμε και λιγο τη συναυλια ,αν και το βλεπω και εκει χαμο να κανουμε )
γενικα πιστευω οτι θα ειμαστε αρκετοι ελληνες στη Σοφια γιατι ειναι πολλοι ειδικα oi fans των ac/dc
που ειναι οπως και εγω μεγαλυτεροι στην ηλικια και δεν μπαινουν σε φορουμ.
εγω πχ μολις γραφτηκα.

Ειμαι 44:lol::lol: δεν μπορουσα να το φανταστω οτι μετα απο αποχη 30 ετων θα τουσ εβλεπα ζωντανουσ 3φορα μετα την Πραγα και την Αθηνα τιν κανουμε για Σοφια:bounce::bounce::bounce:

Μα μιλαμε για AC/DC αρρωστια αγνη και παντοτινη…

Εκλεισα και εγω εισητηρια!!! :drunk::bounce::bounce::bow2::bow2::vibrate::vibrate::yahoo:

Εγω εκλεισα fan zone στην δεξια πλευρα!!!

ε δεν μπορω να ειμαι πισω πισω!!! :lol:

Φωτογραφικες ξερουμε αν θα επιτρεπονται?

Εγω φευγω απο Ηρακλειο Πεμπτη και μεσω Αθηνας με αεροπλανο για Σοφια. Θα κατσω μεχρι την Δευτερα.

Αν ειναι να κανονησουμε συναντηση πριν την συναυλια να βρεθουμε :thumbup: