AC/DC Black Ice Tour 2008/09/10

Εγώ έχω πει για Αγγλία ή Γαλλία αλλά όλοι και όλα τα site λένε για Buenos Aires, πράγμα που είμαι ο μόνος που αμφισβητώ για πολλούς λόγους.Και αν δε γίνει στο Buenos Aires μην βγει και πει κανείς “σας το είχα πει”,ε.

Ακόμα πιο καλά νέα.

“The debut video from AC/DC: Iron Man 2 is AC/DC’s classic album cut “Shoot To Thrill,” which was filmed live last month in Buenos Aires during the band’s highly acclaimed Black Ice World Tour, the second highest grossing world tour of 2009 according to concert industry trade publication Pollstar. The video also incorporates exclusive footage from “IRON MAN 2” and debuts worldwide today. Check www.acdc.com and www.marvel.com for more information. “Shoot To Thrill” was originally recorded for the band’s 50-million selling album Back In Black, one of the best selling albums of all time.”

Νομίζω οτι το Buenos Aires το κάναν για αυτόν το λόγο και όχι για DVD.Αλλιώς θα έλεγε “forthcoming DVD”.
Καλά μη σχολιάσω για το iron main soundtrack.Ούτε ένα νέο κομμάτι ούτε instrumental έστω.Γτπ.Και το λέω απο τώρα, όποιος το πάρει λόγο AC/DC είναι πολύ μα πολύ θύμα.

ρε παιδιά να ρωτήσω, επειδή ψήνομαι και γω για βουλγαρία η εταιρεία των εισητηρίων(eventim) τα στέλνει Ελλάδα τα εισητήρια ή πρέπει να τα πάρεις από το box office?? :-k

Τα στέλνει αλλά κάνουν σχεδόν όσο άλλο ένα εισιτήριο, καλύτερα να τα πάρεις από εκεί

Εγώ τουλάχιστο έτσι θα κάνω θα φτάσω εκεί κάπου 01:00 το μεσημέρι με το τρένο και θα ψάχνω να βρω που είναι τα γραφεία της εταιρίας

εστειλα e-mail στην eventim και μου ειπα οτι μπορεις να τα παραλαβεις απο τα ταμεια στο σταδιο πριν τη συναυλια. θα εχει γινει ονομαστικη κρατηση και θα εχει χρεωση 50 cents!! :slight_smile:

Ακόμα καλύτερα :-))))
(Για καλό και για κακό θα έχω και την κάρτα που πλήρωσα μαζί μου βέβεα :P)

Το λυσαμε και με τα εισιτηρια… να γινει καμια οργανωμενη εκδρομη παιζει?? μηπως και γλιτωσουμε το αυτοκινητο…

για οργανωμένη εκδρομή δεν έχω ακούσει κάτι.
αν θα γίνει πιστεύω οτι πιο εύκολα είναι να οργανωθεί από Θεσσαλονίκη παρά από Αθήνα

αν σ’ενδιαφέρει μπές εδώ:

http://www.olympicair.com/Home.aspx?a_id=256

με 136 ? περίπου έχει πήγαινε έλα (το Σ/Κ που έψαξα μου έβγαλε φτηνά εισιτήρια)

ή εδώ:

http://www.travelplanet24.com/gr?gclid=CMCG-bKEx58CFaFi4wodwE-X0A

κάνει συνδιασμούς πτήσεων και μπορείς να βρεις και φτηνότερα αν είσαι τυχερός

αν μου βρούν εισιτήρια απο Βουλγαρία μεριά που υπάρχει γνωστός, με ένα από αυτά θα πάω
και ξενοδοχειάκια εχει αρκετά φτηνά και κοντά στο γήπεδο ή το πολύ 2-3 χιλιόμετρα από αυτό

thanks ρε man! απο Θεσσ/νικη με βολευει καλυτερα…μενω Γιαννενα οποτε το να κατεβω Αθηνα στοιχιζει περισσοτερο! μαλλον θα παω με αυτοκινητο! :-k

Νομίζω προσθέσαν και το HIGH VOLTAGE στο τουρ.
Καλά να περάσετε Γαλλία, δε πατάω.

Εdit:Χμμ ίσως παίξαν και άλλο ένα νέο…Χμμμ…

Χαχαχα.Βγάλαν έξω το Dog Eat FU$IN’ Dog και βάλαν το HIgh Voltage.Για γέλια και για κλάματα.χαχαχα.

Ελα ρε, τι τρως ξενερωματα, λογικα θα κανουν και αλλη αλλαγη στο setlist. Και συγκεκριμενα το High Voltage το ηθελα πολυ…:smiley:

Καλυτερο ειναι το High Voltage.-

Και αν δεν πας τι θα κανεις με το Pelor ticket σου…??

Θα το πουλησεις στον γνωστο μου, ε? Και μετα θα το παρω εγω και θα του δωσω το δικο μου…:wink: Οποτε εγω pelor…:stuck_out_tongue:

Θες να το βγαλουμε σε πληστιριασμο…??..Γιατι θα χασεις σιγουρα…:p:p

ΝΑΙ, ΘΕΛΩ, ΝΑΙ… Δεν πληρωνω εγω οποτε…:p:p:p

Και πιστευεις οτι ο φιλος σου δινει οσα-οσα…??..Τοσο μεγαλος φαν τους ειναι…?? :stuck_out_tongue:

Για φερ’τον απο δω να τον σκισω στη δημοπρασια…:stuck_out_tongue:

Και αν δεν πάω(που θα περιμένω μάλλον 1-2 Εύρω gigs για να πάρω τελική απόφαση), πως θα σας δώσω ticketless εισητήριο μου λέτε;

Κοιτα που κολλαει ο αλλος τωρα…Λεπτομερειες…:p:p

File uparxoun arketa atoma pou endiaferontai gia ekdromh
Des sto groupaki sto fb

http://www.facebook.com/group.php?gid=32607236254&ref=ts