Παιδια ξερεις κανεις αν παιχτει καμια εκδρομη απο κανα ραδιο στη θεσσαλονικη για τη συναυλια στη Σοφια? η εστω καμια διοργανωση απο καπου αλλου. Νομιζω πως ειναι πολυ πιθανο να γινει κατι τετοιο. Αν θυμαμαι κατα καιρους ειχαν γινει απο Θεσαλονικη κατι τετιοa. πχ. Whitesnake…Ξερει κανεις κατι?
Γιατι ρε κραμπ? Δεν θα ερθεις σοφια δλδ?
Ο Ο.Σ.Ε. (παραδόξως:p:p) έχει και τρένα για Σόφια
Συγκεκριμένα έχει ένα το πρωί από Θεσσαλονίκη που φτάνει Σόφια κάπου 01:00 το μεσημέρι και μετά ένα το βράδυ (αν και μάλλον δεν θα το προλάβεις μετά τη συναυλία) καθώς και ένα κάπου στις 07:00 το πρωί για Θεσσαλονίκη
Προσωπικά με βλέπω να τη βγάζω στον σταθμό σερί μέχρι να φύγει το πρωινό τρένο στο οποίο θα ρίξω μετά κάτι τρελούς ύπνους :lol::lol::lol:
Θα περάσω κάποια στιγμή να μάθω ακριβώς τα δρομολόγια και τιμές και θα τα ποστάρω κι εδώ για όποιος θέλει 
P.S. για τους Αθηναίους υπάρχει και νυχτερινό τρένο από Αθήνα με κρεβάτια που κάνει ανταπόκριση με το πρωινό της Θεσσαλονίκης 8)8)
Ναι ρε φίλε αν μπορείς κάνε το γιατί στο site του ΟΣΕ δεν βγάζει ούτε τα δρομολόγια για Σόφια,ούτε τις τιμές,ενώ στο 1110 δίνει μόνο τα δρομολόγια,χωρίς τιμές και στο 210 5297777 δεν το σηκώνουν ποτέ…Ο ΟΣΕ στον 21ο αιώνα…
για όποιον ενδιαφέρεται για αεροπλάνο, σήμερα που μπήκα για τσεκάρισμα στην olympicair έχει με 136,18 ? Αθήνα-Σόφια-Αθήνα, με 2 πτήσεις πρωϊ και απόγευμα.
εγω έβαλα για 14/5 με επιστροφή 15/5.
Πρωϊνή έβγαλε μόνο σήμερα όμως, τις προηγούμενες φορές που τσέκαρα είχε μόνο απογευματινή πτήση στις 16:30-μάλλον δεν θα υπήρχαν τα φτηνά για την πρωϊνη ελευθερα.
με την Aegean τέλη Δεκεμβρίου που τσέκαρα νομίζω οτι έφτανε περίπου στα 205 ?
αν το τρένο απο Θεσσαλονίκη φεύγει μετά τις 08:00 παίζει και το Αθήνα-Θεσσαλονίκη-Αθήνα με αυτοκίνητο και το Θεσσαλονίκη-Σόφια-Θεσσαλονίκη με το τρένο
Το βασικότερο βέβαια είναι να μας βρεί ο Βούλγαρος κουνιάδος του κολλητού μου τα 5 εισιτήρια που χρειαζόμαστε:lol:
Εμενα παντως τα αεροπορικα μου βγηκαν 115 συνολο. Νομιζω παντως και με τρενο να πηγαινα λιγοτερα δεν θα εβγαιναν τα εξοδα…
έτσι πιστευω και γω, αλλά και λιγότερα να έρθουν δεν θα είναι μεγάλη η διαφορά οπότε δεν νομίζω να αξίζει να φας τόσες ώρες στο δρόμο για 20-30 ?.
με το αεροπλανάκι σε 1 ώρα είσαι Σόφια.
Για τους Μακεδόνες (οχι Makedonski) ίσως και να αξίζει αλλά για μας από Αθήνα με τίποτα!!
με ποιά αεροπορική τα βρήκες?
New dates added.Εσείς στα Βόρεια είστε μουργέλες.
εδώ στα Νότια είναι το θέμα να δούμε να γινει add.
φέρτε τους Ξ-Α-Ν-Α ρεεεεεεεεεεεεεε
κι αν δεν θέλουν ΟΑΚΑ υπάρχουν κι άλλα γήπεδα.
Καλύτερα σε μικρότερα 30.000-35.000 θέσεων να γίνει sold out και να βάλουν κι άλλη μέρα :lol:
Όταν παίξουν Καϊρο θα κατέβουμε όλοι ρε. 
ΕΔΩ στα νότια έγραψα, όχι απλά στα νότια 
καταλαβα, για να μιλάς εσύ για Κάϊρο:? μάλλον κάνω καλά που ψάχνω για τη Σόφια:)
Ψαξε γιατι χλωμο εως απιθανο για Ελλαδα φετος, ημασταν αλλωστε απο τις μοναδικες χωρες που δεν εγινε sold out… Ψαξε μην γινει κανα sold out για Σοφια και δεν τους δεις καθολου…
Αν δεν πάω Παρίσι υπάρχει περίπτωση να τους πληρώσω ταχυδρομικά για να πάρω το ticket και να το πουλήσω;
Με την ticketmaster στην αγγλια παντως μπορεις να τους πεις πως δεν το θες και το πουλανε αυτοι.Σου επιστρεφουν βεβαια τα λεφτα.Ισως να ισχυει το ιδιο και στη γαλλια. Εκτος βεβαια και αν θες να βγαλεις κατι παραπανω πουλωντας το στο ebay…
Γιατι το σκεφτεσαι για Γαλλια ρε xxxloko, ψησου… Παντως αν δεν πας, παιζει να εχω εγω ατομο να στο αγορασει, στειλε pm αμα ειναι…
Δεν το αλλάζεις λένε…Θα στείλω και στο φίλο μου μπας και έχει καμία άκρη.
Βασικά δεν ξέρω ακόμα τπτ.Παίζουν πολλά για το αν θα πάω,setlist βασικά, όπως και οτι δεν έχω καμία όρεξη να πληρώνω και για τη γκόμενα και ότι δεν μου περισσευουν από το χρηματόδεντρο αυτή την εποχή για να τα δώσω να δω τα ίδια κομμάτια.+ Ότι έχω ξαναπάει Παρίσι οπότε δεν μου δίνει και έξτρα κίνητρο.
Νταξ AC/DC ρε μουνιά αλλά έχουμε άλλες ανάγκες προς το παρον…(καλά ας κάνουν οτι παίζουν τίποτα jailbreakheatseeker και θα της πω οτι με πήραν στο στρατό για μετεκπαίδευσηπωςτολενε :p)
Επίσημα στο Donington 
Καλά αν δε βγει το DVD Β-Aires τι έχει να γίνει έδω μέσα,ε.Ο μόνος που κρατά το καραούλι ρεεε.
Ασε γιατι το ψηνω ηδη να παω Donington και καπακι 14-20 Παρισι…
Αλλα ψαχνω καποια πραγματακια ακομα πριν αποφασισω…
Λετε δηλαδη για Dvd στο Donington? Πανε οι ελπιδες που εχω για Γαλλια?