AC/DC Black Ice Tour 2008/09/10

Σύμφωνα με abbruzo σήμερα έκλεισαν οι AC/DC για Donington.

Αναμενομενο ηταν…Τωρα να δεις ρεκορ που θα κανει το Donington…

Ε σιγουρα επρεπε στα 30 χρονια του να γιορτασει με κατι καλο…

Ετσι δεν εκανε και το Rockwave οταν εκλεισε 10ετια…?? :p:p:p

Γι’αυτό και για άλλους λόγους βρίσκω τελείως ηλίθιο να βγει το DVD στην Βραζιλία.
Και θα κρατάω την αντίσταση σαν άλλος Μπότσαρης μέχρι να διαψευστώ. :stuck_out_tongue:

Υπαρχει το ενδεχομενο να περασουν και απο Ελλαδα?

Αν ναι δεν θελω να το χασω!!!

Αργεντινή είπαμε :stuck_out_tongue:

Γαλλια να βγει ρε και να ειμαστε μεσα να καραγουσταρουμε…

Δικές μου πληροφορίες λένε…Α ναι Αργεντινή,τεσπα :stuck_out_tongue:
Ναι πληροφορίες λένε οτι θα αλλάξουν το setlist στην Αυστραλία.Μέσα σε αυτά θα έχει το καυλ@τικό jaaaaailbreak.Αν αλλάξουν και άλλο ένα τότε λογικά ο υποφαινόμενος θα πάει Παρίσι και Απόλλων κρύας βρύσης.Αν όχι τότε θα αποφασίσω μετά την πρώτη Ευρωπαϊκή date.

ακομα την ιδια σετλιστ εχουν?

Δεν ξερουμε ακομα αν θα κανουν καποια αλλαγη, αλλα ακουγεται οτι θα βαλουν 1-2 που δεν παιξανε περυσι. Θελω High Voltage οπωσδηποτε… Και Jailbreak λεει τρελα…

IF YOU WANT BLOOD PEEEEEEE!!! :stuck_out_tongue:

Καλα εγω ας μην πω ποια θελω γιατι θα μπει ο Angus στο φορουμ να με κραξει…:stuck_out_tongue:

Το μάθαμε ρε rasputin. Ιnject the venom!!! :wink: Παίζει πάντως να μην θυμούνται ότι υπάρχει αυτή η κομματάρα. :slight_smile:

ΧΑΧΑΧΑΧα…Τα θυμασαι ε…??

Βεβιαα δεν ειναι μονο αυτο…Εχω και αλλες παραγγελιες για τον ρεμπετη Angus…:stuck_out_tongue:

Πες και αλλα, να ονειρευομαστε…

Ασε ας μην το κανω wishlist…Θα στα πω απο κοντα…:stuck_out_tongue:

Eγώ θέλω επετειακό Powerage για τα 32 χρόνια :slight_smile: :stuck_out_tongue: Ζητάω πολλά;;;

παιδες ποσοι ειναι για Βουλγαρια?? Υπαρχει πιθανοτητα για πουλμαν απο Θεσσ/νικη?

Το εισιτήριο με τα λεωφορεία του ΟΣΕ κοστίζει 38 ευρώ από Θεσ/νίκη για Σόφια & έχει δύο φορές την ημέρα. Είναι η καλύτερη επιλογή μη την ψάχνεις, τα ξενοδοχεία είναι τόσο φθηνά που όλο μαζί θα μας βγει (μαζί με τα εισητήρια για αρένα) πιο φθηνά από ότι πέρυσι στην Αθήνα…

Παίδες Ι salute you. Τα λέμε όταν βγάλουν νέο album οι AC/DC. :wink:

Άλλη μια εναλλακτική λύση…
Με ταξί από Προμαχώνα -Σόφια 4 άτομα πήγαιν’ 'ελα 60 Ευρώ,δηλαδή 15 το άτομο…