AC/DC Black Ice Tour 2008/09/10

O απόλυτος παραλογισμός απόψε. Τα εισητήρια βγαίνουν χωρίς ουσιαστικά ειδοποίηση και γίνεται χαμός. Δεν πρόλαβα γαμώτο για όρθιους. Απίστευτο!!!

Δεν μπορω να το πιστεψω…

Καπου πρεπει να τους δω δεν γινεται καπου καπου…

Μα Παρασκευη βρηκαν να τα βγαλουν…Αλλιως θα πηγαινα αυριο πρωι πρωι να γεμισω την καρτα…

Τι να πω ρε γαμώτο, γκαντεμιά!! Στην τελική πάντως μην τρελαίνεσαι. Λογικά θα έρθουν Αθήνα οπότε θα τους δούμε παρέα εκεί!!

έφυγαν όλα ??? 8O8O8O8O8O8O

Βλεπω π ανακοινονται συνεχεια λαιβ κ φοβαμαι να διαβασω τα ποστ μην μ ερθει κανα ξαφνικο.

Kατσε να δω για Μοναχο που ειναι μεγαλο το σταδιο…

Και εγώ έκανα μαλακία χοντρή. Αντί να περιμένω τα εισητήρια τα αυριανά που είναι για το Fan Club. Εκεί μπορεί να έβρισκα και για όρθιους. Απλά δεν ήθελα να το ρισκάρω. :frowning:

Crab μια χαρη…

Αλλαγη σχεδιων…Τα εισητηρια για Πραγα και Μιλανο βγαινουν 13 και 15 Οκτωβρη…Ψαξε και εσυ να ψαξω κι εγω για λινκ ωστε να ειμαι ετοιμος…Τωρα το ξερω και θα μπω αμεσως…

Μπορεις να βρεις κατι…??

Για Μιλάνο

Θα σου πω και για Πράγα μόλις μάθω

Καλοπαιδα να ρωτήσω.
Για Μιλάνο πότε βγαίνουν; Μέρα και ώρα.
Επισης υπάρχει και αυτό εδώ.
http://www.worldticketshop.com
Είναι διπλάσια τιμή αλλά βλέπω ότι έχει εισητήρια για παντού!
Yσχυει;

Φιλαράκι για Μιλάνο έβαλα το link πριν. Τα εισητήρια μπορούν να βγουν από ώρα σε ώρα. Πρέπει να βλέπεις συχνά στο site για να μάθεις. Αν δεν μπορέσεις να κλείσεις (δεν προλάβεις δηλαδή) τότε ο καλύτερος τρόπος για να βρεις εισητήρια στις 13 Οκτωμβρίου στις 11 η ώρα να πας για τα Fan Club tickets. Πρέπει να μπεις δηλαδη στο fan club στο www.acdc.com με συνδρομή 40 δολλάρια για ένα χρόνο πρώτα. Το site που λες πουλάει στη μαύρη αγορά και δεν το εμπιστεύομαι. Άσε που δεν συμφέρει κιόλας. Για περαιτέρω πληροφορίες

https://tickets.acdc.com/index.php?location=eu

Ενταξει του Μιλανου μπηκε στα αγαπημενα ετοιμο για χρηση…Αναμενω Πραγα…Ευχαριστω πολυ με σωνεις…

Τωρα μενει να ψαξω καρτα ή να γεμισω τη δικια μου…Αλλα ποτε…???

Πανικος γαμω…Χανω την αγαπημενη μου μπαντα…

Και κατι αλλο…Σαν νωρις δεν παιζουν σε αυτες τις πολεις…Εννοω σχεδον χειμωνα και σε κλειστα…

Υπαρχει περιπτωση μεσα στο 18μηνο τουρ να περασουν ξανα απο ιδιες πολεις με ενδεχομενο να παιξουν σε ανοιχτα…??

Φχαριστώ ρε συ.
Παίδες αν μπορείτε και κανένα Link για Βουδαπέστη γιατί είναι η Ξαδέλφη μου εκεί.
Έχω φάει το net!

Ρε συ το καλοκαίρι σγουρα σε ανοιχτά. Μπορεί και σε ίδιες πόλεις. Π.Χ. Μόναχο,Παρίσι,Ρώμη.Χαλαρά.

Καλά είναι σοβαροί; Στις 8 το επίσημο site δεν γράφει τίποτα για τα εισιτήρια, και ξαφνικά αυτά βγαίνουν; Έλεος!!!

Ασ’τα Κωστη τα εχω παιξει…

Με εχει πιασει πανικος…Ποτε τα εβγαλαν ετσι γαμω…

Μιλαμε για σχεδον 4 εκατομμυρια εισητηρια μονο στη Γερμανια και σε μιαμιση ωρα…

Xαμος στο ισιωμα. Εδω :http://www.eventim.de/cgi-bin/tickets.html?fun=TDetailA&doc=detaila&key=238981&affiliate=eta&DCMP=EMC-Ticketalarm2008e&attr=H_acdc_4108
βλεπω οτι ακομα υπαρχουν εισητηρια για καποιες απο τις πολεις.

Έτσι είναι ρε φίλε. Η μεγαλύτερη μπάντα του πλανήτη είναι, θα γίνει της μουρλής.Καλά για καλοκαίρι σε κάμια σταδιάρα μας βλέπω και στο μπουρδελοχώραφο (Μαλακασα).
Ρε παιδιά δεν πουλάνε πουθενά για Βουδαπέστη; Αν είναι να πω στην Ξαδέλφη μου να πάει να τα πάρει από κανένα μαγαζί.Την τρέλα μου πια.

Ποιες που ποτε…??

Αφου κανενα δεν μπαινει…