AC/DC Black Ice Tour 2008/09/10

Θες να ρισκάρεις με το http://www.worldticketshop.com/concerts/acdc_tickets ;
Τι να σου πω.
Ωπ βρήκα για Βουδαπ…Οχι δεν βρήκα.Ρε δε πάνε στο διάολο λεω εγώ.Αντε βραδιατικα.

Chris, είδα ότι αν γραφτείς στο fan-club και δεν καταφέρεις να κλείσεις εισιτήρια, μπορείς να ακυρώσεις τη συνδρομή. Οπότε γράψου μέλος και κλείσε από εκεί. Και στη χειρότερη σου επιστρέφουν τη συνδρομή, που δεν είναι δα και κανένα τρελό ποσό. 40 δολλάρια είναι λιγότερο από 30 Ευρώ.

Το προβλημα ειναι αλλο…Να γραφτω ναι μεν αλλα δεν εχουν μεινει πολλα λεφτα στην καρτα και δεν φτανουν…Δεν ηξερα οτι θα βγουν σημερα και δεν την γεμισα…

Και να πω οτι θα πηγαινα αυριο…??..Αλλα ειναι Σαββατο γαμω την τυχη μου…

Leipzig + Dusseldorf εχει εισητηρια ορθιων νομιζω.
Μπες στα αντιστοιχα λινκς, επελεξε 1 διπλα απο την επιλογη “Stehplatz” και συνεχισε.
Θα σου ειναι χρησιμο αυτο το σαϊτ: http://translation2.paralink.com/

Μια αλλη ελπιδα ειναι να μπει το Βερολινο 13/3 σφηνα και να συνδυαστει με το Priest Feast 10/3 στο Μιλανο…

Εχει και φτηνα η Easyjet…

Ωχ κατάλαβα. Πάρε από κανένα γονιό :stuck_out_tongue:
Εν τω μεταξύ, οι ώρες που ξεκινάει η προπώληση σε ποιά ζώνη είναι; Της κάθε χώρας, της Αμετρικής, του Γκρίνουιτς;;; #-o

Ακυρο…

Αν πατησεις μετα την επιλογη εισητηριων να συνεχισει βγαζει οτι τελειωσαν…

Συνηθως τοπικες ωρες ειναι.

Ναι ε? Να παρει ο διαολος να παρει.

Αυτο που γινεται δεν υπαρχει…

Χαμος στο ισωμα…

Ουτε ο Morrison να ειχε αναστηθει και να εκανε τουρ με τις Πορτες…

Μωρε, ας παιξουν Λονδινο και εγω εισητηρια θα βρω… Δεν θα’στε οι πρωτοι του ροκιν που θα υποδεχτω! :smiley:

3/3/2009 - O2 Arena…

Μολις βγουν στειλε μου μαιλ ή θα σου στειλω εγω και τρεχα να μου παρεις…Θα στο χρωσταω…

Nα δουμε αν τελικα θα επαληθευτει αυτη η ημερομηνια…
Μωρε ας μου επιτρεπεται να παρω πανω απο 2 και θα κανονισω! 'Η τελωσπαντων καπως θα to κανονισω!!! :smiley:
Mεινε ησυχος, θα κανω οτι περναει απο το χερι μου γιατι και 'γω θα θελω να κοψω το πουλι μου αν δεν βρω εισητηρια για εδω.

Εγω κοβω το πουλι μου να παω οπουδηποτε μπορει να παει η Easyjet ή η Aegean…

Δεν με νοιαζει απλα θελω να τους δω…Μετα ολες οι υπολοιπες συναυλιες θα φαινονται μικρες…

Ρε παιδιά, πως γίνεται στο ΕΠΙΣΗΜΟ site να λέει για τη Γερμανία πως η προπώληση για το κοινό αρχίζει 11-10, και αυτή να ξεκίνησε 10-10;;;

ΜΑΣ ΚΑΤΑΚΛΕΙΖΟΥΝΕ ΤΑ BUGS ΚΑΙ ΟΙ ΝΕΦΕΛΙΜ!!! 8O

11/10 ξεκινησε…12.01 ακριβως…Εδω ειχαμε 1.00…Αρα να υποθεσω ειναι local times…

Μαλακίες. Τέτοια προχειρότητα δεν έχω δει πουθενά άλλου. Όλοι οι σοβαροί διοργανωτές ανακοινώνουν τη συναυλία και ανακοινώνουν πως στις “τάδε του μηνός, την τάδε ώρα” ξεκινάει η προπώληση. Πρώτη φορά βλέπω να ανακοινώνεται η συναυλία και τα εισιτήρια να βγαίνουν την ίδια μέρα, χωρίς προειδοποίηση!!!
Τόσοι και τόσοι οπαδοί πρέπει να κανονίσουν προγράμματα / ταξίδια κτλ, και αυτοί τους έδωσαν τι; 2-3 ώρες να τα αποφασίσουν όλα! Τραγικές καταστάσεις…

Θελεις να πεις κατι…??

Για ψευτικα εισητηρια ή αισχροκερδια…??

Εγω θα το χαρακτηριζα “σταρχιδισμο”.