AC/DC Black Ice Tour 2008/09/10

Τίποτα από τα δύο! Απλά έλλειψη σωστής και λογικής οργάνωσης!!!

Παντως πρεπει και τα εισητηρια του Μιλανου να εφυγαν…Μια λεει τελειωσαν, μια coming soon…

Το λες και έτσι.

Όπως και να’χει, το θεωρώ δεδομένο πως θα περάσουν και το καλοκαίρι από Ευρώπη, αλλά η αλήθεια είναι πως άλλος πράγμα να τους βλέπεις σε ποδοσφαιρικό στάδιο, που χωράει 60.000 κόσμο και το πιθανότερο είναι να κάθεσαι στου διαόλου τη μάνα, και άλλο σε αρένα που χωράει 15.000 και θα σείεται ολόκληρη…

Σιγουρα αυτο ειναι αλλα σε τελικη αναλυση να σου πω γιατι το ειπα ετσι? Οι διοργανωτες σκεφτηκαν “τι στα τετοια μας τι θα κανουν, αφου ουτως ή αλλως ολα τα εισητηρια θα γινουν σκονη σε χρονο dt”. Aμα ηταν ομως ενα event που δεν ηξεραν εκ των προτερων οτι θα παει τοσο καλα, τοτε ειμαι σχεδον σιγουρος οτι θα ηταν πιο οργανωμενοι και θα προωθουσαν καταλληλα τους χρονους και τροπους αγορας των εισητηριων.
Τωρα οποιος προλαβε τον Κυριο ειδε.

Να σου κανω ομως μια ερωτηση που πολλοι θα εχουν…

Και εμεις οι πορωμενοι τι κανουμε τωρα…??

Περιμενουμε απλα τις επομενες ανακοινωσεις και κανουμε συνεχεια ανανεωσεις στις σελιδες μηπως και προλαβουμε…??
Και ποιος μου λεει οτι και στα επομενα δεν θα γινει το ιδιο σκηνικο και θα παρουμε τα 3 μας παλι…??

Απαραδεκτο…!!!

για καλοκαιρι δεν παιζει να γινει τιποτα?

Καταρχας παιδες, ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΠΕΡΙΠΤΩΣΗ ΝΑ ΜΗΝ ΕΡΘΟΥΝ ΕΛΛΑΔΑ. Πως να το κανουμε, νομοτελειακα.

Το θεμα ειναι οτι δεν θελω να τους δω ΜΟΝΟ Ελλαδα…

Και κυριως οχι ΜΟΝΟ μια φορα…Τουλαχιστον 4…

Αλλα ετσι οπως παμε θα βολευτω με 2 και αν…
Το αλλο κακο ειναι οτι τα φεστιβαλ που θα τους ανακοινωσουν θα γινουν sold out στο μπαμ αρα και γι’αυτα πρεπει να τρεξουμε…

Κοιτα να δεις, αυτο με το να γραφτεις στο fun-club ειναι καλη ιδεα καθοτι οπως λεει κρατανε ενα συγκεκριμενο αριθμο εισητηριων μονο για τα μελη του κλαμπ. Επισης για καποιες απο τις ημερομηνιες που εχουν ηδη επισημα ανακοινωθει, η προπωληση θα ξεκινηση απο βδομαδα οποτε θα μπορεσεις να γεμισεις και την καρτα σου.
Check these stuff out. :wink:

Κοιτα αποφασισα να κανω το εξης:

Μια η Ελλαδα…

Μετα σε ενα φεστιβαλ σιγουρα ή και 2 αναλογα τα οικονομικα…

Και σε ενα ακομα μερος…

Αυτο που θα κανω εγω ειναι να γεμισω την καρτα σε πρωτη ευκαιρια ωστε να ειμαι ετοιμος ανα πασα στιγμη…

Για το fan club δεν το ρισκαρω γιατι παλι μπορει να μην φτασουν για ολους…

Τωρα τουλαχιστον θα ειμαι προετοιμασμενος…Δεν την ξαναπαθαινω και ευτυχως που ηταν οι πρωτες ανακοινωσεις και θα ακολουθησουν κι αλλες…

E, αφου σε αποζημιωνουν τα λεφτα της συνδρομης αν δεν καταφερεις να παρεις εισητηριο!
Αντε να δουμε παντως γιατι αυτες οι ημερομηνιες ηταν μονο η αρχη.

Ξερεις το μονο προβλημα ειναι η ανυπομονησια του φανμποη…

Με βλεπω ατελειωτες ωρες μπροστα στο νετ και το κουμπι της ανανεωσης να κολλαει απο την πολλη χρηση…

Τιποτα ενταξει ξεπανικοβληθηκα πλεον…Ειναι μονο η αρχη…

Αυριο συναντιεμαι με Davidian και ειμαστε ετοιμοι…Δεν γινεται να χαθει τετοια μπαντα…

Να παρατηρησω οτι οι φημολογουμενες ημερομηνιες ειχαν μεγαλο ποσοστο ακριβειας.
Ιδου και το λινκ για την συναυλια τους στο Oslo. http://www.livenation.no/artist/getArtist/artistId/173/

Crab τελικα τι εκανες??

O Crab εκλεισε για 7 & 9 Μαρτιου αλλα βρηκε μονο στους καθιστους…απο τους τυχερους…

Εγω ελπιζω σε σφηνα ημερομηνιες 13/3 κ’ 21/3…Ισως Βερολινο…

Μετα απο τις 4/4 που παιζουν Αμστρενταμ ολα ειναι ανοιχτα…

ΕΕΕΕΕΕΕ???8O
Γιατι τοσα πολλα ρε???

Άστα να πάνε. Πήρα και για τη γυναίκα γιατί μαζί θα πάμε

Dusseldorf => 2 χ 74 = 148 + 40(service) => 188
Οberhausen => 2 χ 74 = 148 + 40(service) => 188

Σύνολο 376 ευρώ

Πάντως πραγματικά η οργάνωση ήταν τραγική. Πρώτα πρώτα έπρεπε να ανακοινωθεί ΟΛΗ η Ευρωπαική περιοδεία μαζί και τουλάχιστον μια βδομάδα πριν βγουν τα εισητήρια. Έτσι θα μπορούσε κάποιος να διαλέξει που θα πάει και να είναι έτοιμος. Εγώ π.χ. θα προτιμούσα να πάω στο Βερολίνο αλλά όταν βγαίνουν τα εισητήρια για άλλες πόλεις που με βολεύουν δεν μπορώ να μην σπεύσω. Τέσπα. Για μένα τέλος καλό όλα καλά. Ελπίζω όλοι να βολευτείτε. Εγώ θα συνεχίσω να ενημερώνω όσο μπορώ.

Mιλάνο http://www.ticketone.it/newsComplete.jsp?idCat=51&cdNews=216404&idCatPT=529

και

Στοκχόλμη http://www2.ticnet.se/html/Queue.html

άρχισε η προπώληση.

Για Fan Club Tickets

The Fan Club On-Sale for Milan, IT begins at 10:00 AM on 13 October. (LOCAL TIME)
The Fan Club On-Sale for Stockholm, SE begins at 10:00 AM on 11 October (LOCAL TIME)

Για Μιλάνο “sales closed” και για Στοκχόλμη που υπάρχει σπίτι “Your wait time is more than 15 minutes”…:frowning:
:frowning:

Tότε για Μιλάνο όσοι ενδιαφέρονται ας δοκιμάσουν με το Fan Club μεθαύριο. Στις 11 ώρα Ελλάδος
Για Στοκχόλμη δεν βλέπω να έχετε ελπίδες

Ψέματα ακόμα έχει Fan Club tickets για Στοκχόλμη. ΣΠΕΥΣΤΕ!!!