Πρώτη φορά στα χρονικά τα εισιτήρια για το fan club βγαίνουν μετά την κανονική προπώληση!!! 8O
Πράγματι. Πάντως δεν έχει και μεγάλη σημασία πρακτικά γιατί ο αριθμός των fan club tickets ήταν από την αρχή συγκεκριμμένος.
Crab, στα forum κτλ τι λέει ο κόσμος για τον χθεσινό πανικό;
Τι να πει έχει ξαναγίνει κάτι τέτοιο ??? LOL
Άντε να δούμε μήπως ανακοινωθεί και κάποια άλλη ημερομηνία σε σαββατοκύριακο και κάνω κι εγώ κάτι … :papas::papas::papas::papas:
τα εισιτηρια για στοκχολμη τελειωσανε σε 15 λεπτα,ημουν στην αναμονη απο τις 9 τοπικη ωρα,αλλα πηρα ξερετε τι στο τελος, αλλα το καλο ειναι οτι βγηκε και δευτερη συναυλια 2 μερες μετα παλι στη στοκχολμη και εκει χτυπησα 2 εισιτηρια ορθιων απο 60 ευρω, γουσταααα…σας καλημεριζω απο στοκχολμη
Θα προσπαθήσω για Πράγα ή Βουδαπέστη,αλλά κι εκεί χλωμό το βλέπω…
Μάλλον Δευτέρα βράδυ με βλέπω να ξενυχτάω πάνω στον υπολογιστή…
Φυσικό είναι να υπάρχουν πολλά παράπονα στο Fan Club. Και το να πάρεις εισητήρια μέσω του Fan Club δεν είναι και ότι πιο εύκολο. Κυρίως Σουηδοί παραπονούνται πάντως και λιγότερο Γερμανοί. Πάντως την χειρότερη αποστολή την είχα εγώ χθες. Τελείως τυχαία είδα που πέταξε ένα Γερμανός το link για τα εισητήρια μέσα στο forum και στην αρχή δεν το πίστευα. Όταν πείστηκα ότι ήταν αληθινά έπρεπε να αποφασίσω σε dt (μαζί με τη γυναίκα) που θα πάμε και να μπω σε ένα site χωρίς να ξέρω γρι Γερμανικά και να βγάλω άκρη. Ευτυχώς βοήθησε το Google Translate. Άσε που φρίκαρα που δεν βρήκα θέσεις ορθίων. Η γυναίκα μου πάντως μάλλον χάρηκε γι αυτό. Τέλος καλό όλα καλά!!!
Μια τελευταία πληροφορία. Κάποιοι στο φόρουμ λένε ότι προστέθηκε 22 Φεβρουαρίου ΣΤΟΚΧΟΛΜΗ. Δεν είναι επίσημο ακόμη αλλά έχετε το νου σας όσοι ενδιαφέρεστε
Μπράβο ρε συγχαρητήρια. Σε περιμένει μια συγκλονιστική εμπειρία.
Σε ενδιαφέρει Σάββατο στο Dusseldorf?? Πές μου όμως τώρα και σίγουρα!!! Αν σε ενδιαφέρουν όμως 2 εισητήρια
Τα Γερμανικά Fan Club tickets είναι on sale
Και για 22 Στοκχ’ολμη “This event can not be reserved at the moment !
Sold out for now”…No comment…
Προσπαθώ τόση ώρα μπας και κλείσω μέσω του fan club, σε βάζουν στο site της εταιρίας και περιμένεις, περιμένεις, και τελικά βγαίνει μία σελίδα που πάνω λέει “Black Ice Tour”, έχει δύο εικόνες αριστερά-δεξιά, και η υπόλοιπη είναι άσπρη… Ούτε κενά να συμπληρώσεις, ούτε τίποτα.
Ποιος θα περίμενε από Γερμανούς να είναι ΤΟΣΟ ανοργάνωτοι;
Ποια πόλη σε ενδιαφέρει. Αν είναι να δοκιμάσω κι εγω για σένα
Μόναχο… Thanks!
Η μαλακία είναι ότι πήρα ήδη passcode για το Dusseldorf και δεν μπορώ να το αλλάξω. Γαμώτο!!! Άχρηστο θα πάει μάλλον.
Cozy πήρες εσύ passcode??
Ναι όντως, δεν μπορείς. Δεν πειράζει, thanks anyway 
passcode πήρα αλλά το site το γερμανικό έχει πρόβλημα…
Aν πήρες πάντως passcode μάλλον σου έχει κρατηθεί μια από τις θέσεις. Οπότε λογικά μπορείς να την πάρεις όποτε γουστάρεις χωρίς άγχος.
(Μέχρι 18 Οκτωμβρίου νομίζω)
Λες ε; Για να δούμε, μακάρι! Θα ενημερώσω! Θενκς και πάλι!
Απλά για να προλαβεις θέση όρθιου αν σε ενδιαφέρει πρέπει να δοκιμάσεις τώρα και να μην το αφήσεις γιατί θα τις πιάσουν όλες
Cozy
PLEASE NOTE: The fan club onsales for the seven concerts in Germany (Leipzig, Dusseldorf, Oberhausen, Bremen, Dortmund, Frankfurt and Munich) have been delayed; we expect the fan club sales to begin shortly. If you have already picked up your code, please hold on to it until the fan club sales are open. Please note you can review your passcode and link to the ticket vendor’s website at any time by visiting
Thanks!! Μόλις το είδα κι εγώ!! Ok, οπότε περιμένω. Θα μας βγάλουν την ψυχή οι άτιμοι!!