μια βοήθεια παιδιά σε πιο σιτε μπαίνω γοια να κοιτάξω γοα εισητήρια για να αγοράσω?πες τε κανενα σιτε σασ παρακαλώ.είναι ανάγκη.
nionios PM
Να ρωτήσω κάτι ρε παιδιά.Τα εισητήρια για Μιλάνο αν βρεις είναι ticketless πως τα λένε. Δλδ δεν σου στέλνουν εισητήριο στο σπίτι;Είναι σαν το κόλπο με την Αμερική;
Εγώ μίλησα με την Ξαδέλφη και μου είπε ότι για Βουδαπέ είναι τελιωμένο και ότι θα μου βρει,αλλά επειδή βλέπω τον χαμό του χαμού, κρατάω μικρό καλάθι.
Καλά για Μιλάνο πότε τέλιωσαν;;Δίαολε.
Κάτι άλλο,αν πας και γραφτεί στο fan club μετά αν θες να πάρεις εισητήρια το καλοκαίρι για άλλη συναυλία μπορείς; Η μόνο 2 εισητήρια γενικά για όλο το tour δικιαουσαι.Πείτε ρε παίδες,please!
Παιδιά αν παίξουν σε στάδια μετά δεν παίζει να τελιώσουν τα εισητήρια έτσι, με την καμία όμως.Γιατί θα έχει περάσει η πρώτη γκάβλα και είναι και χ10 φορές μεγαλύτερα από τα clubs.
Kαλύτερα και για Βουδαπέστη να τα κλείσεις μόνος σου. Εγώ δεν θα εμπιστευόμουνα ξαδέρφη ιδίως αν μου έλεγε ότι δεν θα χρησημοποιούσε ιντερνετ για να αγορασει. Στα εισητήρια του Fan Club μπορείς να πάρεις μόνο 2 για μια συναυλία. Για να πάρεις άλλα 2 πρέπει να ξαναγραφτείς. Όσο για τα μεγάλα στάδια το είπε και ο METAL_LAWS πριν. Άλλο να τους δεις με άλλα 20,000 άτομα και άλλο με άλλα 70,000 σε έναν ανοιχτό χώρο!!!
nionios θα λείψω για λίγο. Σκέψου αυτά που σου είπα και πες μου σε pm.
Α.Ναι αλλά θα ξαναγραφτώ με τα ίδια στοιχεία;Θα με αφήσει;
Ξέρεις πότε βγαίνει ticket sale για Βουδαπέστη;;
Κοίτα η Ξαδέλφη θα μου πει σήμερα λογικά οπότε αν δω μου σου ξου θα ψάχνω πάλι μόνος μου.
Κόιτα για τα στάδια, θα βολεφτούμε με ότι βρούμε. 70000,60,10,5. ότι νάνε.
Ρε συ που λες για Ξαδέλφη, δλδ Ελλάδα δεν θα φέρει το ticket house ειτητήρια; Δεν μπορεί, θα έχει και τοπικά εισητήρια για Βουδαπέστη.
[SIZE=“7”]Όποιος θέλει 2 εισητήρια για Dusseldorf ας μου πει!!![/SIZE]
Αν δεν κάνουμε τώρα τις τρέλες μας, πότε θα τις κάνουμε;
Έκλεισα για Μόναχο 2 εισιτήρια στους όρθιους. Παρασκευή 27 Μαρτίου… 
Ποπό γίνεται της πουτάνας… Εγώ που δεν μπορώ να πάω έξω τι κάνω???
19 Mar 2009 Milan IT Datch Forum Buy Tickets October 13
Ψιλό ψήνομαι για αυτό τα εισιτήρια του fan club βγαίνουν την δευτέρα και πήγαινε έλα για μιλάνο είναι 115Ε το άτομο … (βασικά από το fan club μέχρι πόσα μπορείς να πάρεις ???)
Μέχρι 2.
παιδες μολις πηρα στο χερι τα 2 εισιτηρια για τις 22/2!!! και η φαση ειναι οτι 28 θα δω και το πακετο priest/megadeth/testament!!!καλη τυχη σε οσους ψαχνουν…
Εσύ άντε να γράψεις σετλιστ εντυπώσεις απο Sabaton/H.E.A.T., ακόμα περιμένουμε:p
Aν μπορέσεις πόσταρε καμμιά φώτο!!!
χαμος γινεται φετος
ac/cd
metallica
megadeth
slayer/mastodon
και κλασικα στην ελλαδαρα θα δουμε τα 3 μας…
Moλις κοιταξα με EasyJet απο Αθηνα για Μιλανο ειναι μονο 68 ευρω… :roll:
Χαμος στο ισιωμα. Ελπιζω στο Λονδινο να κλεισουν στο Earl’s Court και οχι στην πολυδιαφημισμενη Ο2 arena. Στο Earl’s Court κοβουν και 6.000 εισητηρια περισσοτερα…
Επισης, για οσους μου ειπαν για εισητηρια για Λονδινο. Θα παρω οσα μου επιτρεπεται. Σε ολες εχουν οριο, σε αλλες εχουν 6, αλλες 4 και αλλες 2. Εγω το μονο σιγουρο ειναι οτι με την συνδρομη της παρεας θα επιδιωξουμε να παρουμε πανω απο 4 οποτε ολο και καποιον θα βολεψω.
Αντε τωρα με πριζωσανε!
Μετα απο αυτο που περασα χτες βραδυ συνιστω ηρεμια…
Χτες πανικοβληθηκα, κρεμομουν απο καθε χειλος που εβγαζε τη λεξη AC DC…εψαχνα μεχρι τις 5 στο νετ με αποτελεσμα να μη βρω απολυτως τιποτα…
Γι’αυτο ηρεμια…Θα ανακοινωθουν κι αλλα…Απλα να ειμαστε ετοιμοι…Γι’αυτο γεμιστε καρτες και ενημερωθειτε καθημερινα…Εγω αυτο θα κανω…
Αν προσωπικα τους χασω ετσι μεσα απο τα χερια μου ειναι λογος αυτοκτονιας…
και εντωμεταξυ οι μαυραγοριτες εχουν λυσαξει στο ιντερνετ…
Εμενα μου αρεσει που κανονιζαμε χαλαρα χαλαρα για 7 & 9 Μαρτιου…Ειναι τραγικο οσο το σκεφτομαι…
Τωρα που ξερω ομως οτι θελει εγρηγορση και ετοιμοτητα θα φροντισω…
Τα έλεγα εγώ αλλά…