πραγματικα απο τις μεγαλυτερες ξενερες της ζωης μου…
εκει που κανονιζα για τρεις τωρα αν μου κατσει μονο μια θα ειμαι ο πιο ευτυχεσμενος ανθρωπος στον κοσμο…!!!
και τωρα πρεπει να παρακαλαμε και την πουστοντιντι να τους φερει και εδω…!!!
πραγματικα απο τις μεγαλυτερες ξενερες της ζωης μου…
εκει που κανονιζα για τρεις τωρα αν μου κατσει μονο μια θα ειμαι ο πιο ευτυχεσμενος ανθρωπος στον κοσμο…!!!
και τωρα πρεπει να παρακαλαμε και την πουστοντιντι να τους φερει και εδω…!!!
Τα ελεγες, ηξερα πως να κανω αγορα και ολα οκ…Ημουν και ονλαιν εκεινη την ωρα…
Ελα ομως που η καρτα δεν ειχε φραγκα και ηταν και Παρασκευη…
Αυτο λεγεται νομος του Μερφυ…
Το λεξιλογιο μου δεν μπορει να τους στολισει οσο τους αξιζει.
x:x
Yπομονή…υπαρχουν και τα festival…
Αλλο μιαμιση ωρα και με αλλες 30 μπαντες απο κατω να σε εχουν κουρασει (και πιθανον και 3η μερα φεστιβαλ)
και αλλο δυομιση σχεδον ωρες μονοι τους απολαυση…
Τι νομιζεις ειναι καλυτερο για τον πορωμενο…??
Και φεστιβαλ βεβαια δε λεω οχι…Αλλα και εστω μια φορα μονοι τους…
Edit: Ξεκινα τωρα γιατι θα αργησεις…
σε festival θα παίξουν ποιο λίγο ??? :-k:-k
Λογικα ναι…Βεβαια μιλαμε για το πολυ κανα μισαωρο λιγοτερο…
Δηλαδη 4 κομματια σχεδον…Αλλα για μενα και πολλους αλλους και το 1 παραπανω μετραει…
crabsody ή όποιος άλλος ξέρει (γιατί το έχουμε ζαλίσει κι όλας το παλικάρι) 
έχω χρεωστική κάρτα electron visa κι όχι πιστωτική…μπορώ να κάνω αγορά εισιτηρίων??
για το amsterdam πότε πρέπει να είμαι πάνω απ’ τον υπολογιστή καρφωμένος??? :D:D:D
Στα φεστς ο χεντλάινερ παίζει όση ώρα θέλει, γιατί να τους κόψουνε χρόνο?
Αλλά καλύτερα τα κλαμπς, δεν υπάρχει σύγκριση.
για ισπανια και ιταλια τι ξερουμε απο προπωληση…?
Με αυτη την καρτα κατα 99% μπορεις…
Ακομα το Αμστρενταμ δεν εχει ανακοινωθει επισημα αρα δεν ξερουμε και για εισητηρια…
Παντως να ξερεις 4/4 ειναι…
Αν βρω κατι θα ενημερωσω…
Ιταλια τελος…Ισπανια δεν εχουν βγει ουτε οι ανακοινωσεις ακομα…
Μιλαμε παντα για τα public tickets…
τι μόνο μιλάνο θα παίξουν ???
καμιά Ρώμη ??? :?:?:?
ναι διάβασα κάτι σελίδες πρίν οτι είναι 4/4 γι αυτό το ψάχνω…βολεύει και έχω και λατρεία στη συγκεκριμένη πόλη… :roll:
σ’ ευχαριστώ!!!
Aυτό που γίνεται από χθες δεν έχει ξαναγίνει. Τόσο άγχος και πίεση για ένα γεγονός που θα γίνει σε 5 μήνες. Με θυμήθηκαν και παλιοί συνφοιτητές μου για να τους βοηθήσω !!!
Παιδια καλησπερα.για να κλεισεισ εισητηρια για τουσ ACDC για εξωτερικο πρεπει να γινεις μελοσ του Fun Clab τουσ και καλα για να τα παρεισ πιο γρηγορα?
Πιο γρήγορα όχι. Πιο σίγουρα ναι. Αν είσαι στην ώρα σου θα πάρεις τον κωδικό σου και μετά έχεις μια βδομάδα να διαλέξεις την θέση σου άνετα
Πρεπει να γινεται της πορνης απο οτι καταλαβα. Δηλαδα σου κανει κρατηση και σου αφηνει αυτο το περιθωριο των 7 ημερων ; Και βγαινουν σε τυχαιο χρονο οι ημερομονιες και σε αlλο τοσο τυχαιο χρονο τα εισητηρια τους ;και ποση ωρα πριν πρεπει να εισαι στημενος ;
Οι ημερομηνίες για τα εισητήρια του Fan Club δεν είναι σε τυχαίο χρόνο. Υπάρχουν στο site www.acdc.com . Τα υπόλοιπα εισητήρια όμως μπορεί να βγουν σε άλλο ακαθόριστο χρόνο
Αμστερνταμ βολευει τελεια.Μακαρι να προλαβουμε…