συμφέρει καλύτερα να γραφτώ στο fan club και να πάρω από εκεί εισιτήρια ή να βάλω λεφτά στην κάρτα και να περιμένω την ανακοίνωση για τις υπόλοιπες συναυλίες??
και σε ποιό site μπαίνετε για τα εισιτήρια? worldticketshop?
ξέρω…σας έχω ζαλίσει…αλλά είναι μεγάλη η κάψα και δε θέλω να τους χάσω… :roll: :roll:
Tην κάρτα θα την γεμίσεις έτσι κι αλλιώς. Σε ποιά πόλη θέλεςι να πας; Όπως είπα και πριν βοηθάει πολύ να είσαι στο fan club γιατί με το που βγουν τα Fan Club Tickets απλώς παίρνεις έναν κωδικό και μετά ήρεμος διαλέγεις το εισητήριό σου.
Αν δεν βολεύουν από οικονομικής άποψης τα αεροπορικά για ¶μστερνταμ, ψάξτε μήπως είναι καλύτερα να πάτε με αεροπλάνο Παρίσι, και από 'κει με τραίνο. Είναι περίπου 2,5 ώρες η διαδρομή.
Πάντως εμένα η φάση με το fan club με βοήθησε αρκετά. Όχι μόνο βρήκα, αλλά βρήκα και για αρένα… Οπότε σας το προτείνω.
Δηλαδή το έχουμε δέσει οτι θα έρθουν και Ελλάδα έτσι?? Μακάρι να γινόταν να πήγαινα και έξω αλλά φοιτητές είμαστε και δεν φτάνουν τα money…Θέλει και όλη η οικογένεια να πάει οπότε…Μόνο εδώ…:x
ρε γαμωτο μιλαμε για την υπερτατη γκαντεμια .ελειψα μια βδομαδα στο χωριο και ανακοινωσαν συναυλια σε φρανκφουρτη και ντισελντορφ τον καιρο που θα ειμαι εκει για ερασμους:blow::blow:σκατα
τελωσ παντων τουλαχιστον ελπιζω οτι θα τους δω το καλοκαιρι.
και βελγιο τωρα που το σκεφτομαι καλα ειναι αν προλαβω
σας παρακαλώ πρέπει οπωσδήποτε να ρω έν εισητηρίο για άμσταρνταμ η βερολίο η βέλγι σε ε΄να απο΄αυτάτα τρία μερή καπιοσ να με βοηθήσει ρε παιδιά δεν ξέρω πςως και από που να τα αγοράσω,μπορώ να βάλω τα λεφτά σεένα λογαριασμό κάποιου και να μου δώσει μετά το ειση΄τήριο,σασ παρακαλω κάντε κάτι είναι επίγον,θέλω να τους δώ είναι όνειρο ζωήςστειλτε μου προσωπικό μήνυμα να μπρείται να με βοηθήστε,και παλι σασ ευχαριστώ και συγνώμη αν σασ πρήζω να κάππιοσ μένεο αθήνα μπορώ να τον συνατήσω και να του δώσ και τα λεφτά να δεν με πιστεύει , ενα εισητήριο παιδιά…χανόματσε.
Μιας και το έκανες,να σε ρωτήσω ρε cozy κάτι…θα κάνω εγγραφή με κάρτα ενός φίλου τελικά στο fan club…όταν θα έρθει η μέρα να αγοράσω το εισιτήριο,σου ζητάει ξανά στοιχεία της κάρτας ή μπορώ να κάνω την αγορά κατευθείαν εφόσον τα στοιχεία θα υπάρχουν ήδη μέσα?να ξέρω να είμαι μαζί του η να μου δώσει τα στοιχεία μη χάσω χρόνο… :-k
Οχι φιλε μου. Σου ζηταει τα στοιχεια της καρτας παλι. Αλλο το ενα αλλο το αλλο.Διαβασε ομως λιγο του ορους γιατι παιζει να χρειαζεται να εχεις και την πιστωτικη μαζι και στη συναυλια. Ισως βεβαια να φτανει μονο η ταυτοτητα σου αλλα δεν ειμαι σιγουρος. Cozy το εισητηριο το κατεβασες σε pdf?
παιδιά χρεωστική κλάρτα κανει?εχω μια την gift card της τραπεζασ αττικης ,με αυτην χεω αγοράσει μέσω ebay,μιπως την χρησιμοποιεί ακνέασ να δω αν κα΄νεισ?θελει μόνο πιστωτική?μέσω paypal μπορώ να γίνω μέλος στο fun club?thanks παιδιά για τυην βοήθεια.
Ολα τα εισητηρια του fan club ειναι ticketless. Κατεβαζεις ενα pdf και πρεπει να εχεις μαζι σου την ταυτοτητα σου στη συναυλια. Αυτο γινεται για την αποφυγη των scalpers
Οποιος ενδιαφερεται για Παρισι σημερα ειναι η μερα που βγαινουν τα Fan Club Tickets και ταυτοχρονα και τα PUBLIC Tickets. Η ωρα ειναι αγνωστη αλλα πιθανον την ωρα που βγαινουν και τα Fan Club Tickets για Μιλανο δηλαδη στις 11